Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


КТ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ЗАВОД ВИСОКОВОЛЬТНОЇ АПАРАТУРИ — ВАКАТОВ" І КОМПАНІЯ", код за ЄДРПОУ 05755559
Джерело інформації: Урядовий кур'єр, № 235 від 16.12.2015, № сторінки 14

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 23.12.2015
Місце проведення: 69069, м. Запоріжжя, Дніпропетровське шосе, 13

Білокуракинський районний суд Луганської області викликає в судове засідання як відповідачів по справі № 409/3039/15-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до Гор­дієнко Наталії Леонідівни та Гордієнка Сергія Миколайо­вича про стягнення заборгованості за кредитним договором.
Судове засідання відбудеться 25.12.2015 року о 13.00 год. (резервна дата 04.01.2016 р. о 13.00 год.) в залі суду за адресою: Луганська область, смт Білокуракине, пл. Горького, 2.
Викликається Гордієнко Наталія Леонідівна, останнє місце реєстрації: Луганська область, м. Луганськ, вул. Совнаркомівська, буд. 20.
Викликається Гордієнко Сергій Миколайович, останнє місце реєстрації: Луганська область, м. Луганськ, вул. Совнаркомівська, буд. 20.
У випадку неявки відповідачів справу буде розглянуто за їх відсутності за наявними доказами.
Суддя Максименко О. Ю.
У провадженні Городищенського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за №691/1033/15-ц, провадження №2/691/465/15 за позовом Публічного акціонерного товариства «Банк «Фінанси та Кре­дит» м. Київ до Гладкого Миколи Михайловича про стяг­нення заборгованості.
Розгляд справи призначено на 25 грудня 2015 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Городищенського районного суду Черкаської області за адресою: Черкаська область, м. Горо­дище, вулиця 1 Травня, № 9, суддя Савенко О. М.
Суд викликає Гладкого Миколу Михайловича, жителя с. Мліїв, вул. Ватутіна,№ 6, Городищенеького району, Чер­каської області, як відповідача у справі.
Явка до суду є обов'язковою.
У разі неявки відповідача у судове засідання справа, згідно з вимогами ЦПК України, буде розглянута у його від­сутність за наявними матеріалами в справі.
При публікації оголошення про виклик до суду, сторона вважається повідомленою належним чином про день, час та місце розгляду справи.
Бородянський районний суд Київської області по цивіль­ній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Дельтабанк» до Соболівської Юлії Євгенівни, Соболів-ського Станіслава Васильовича про стягнення заборгова­ності за кредитним договором викликає до суду (адреса: Київська область, смт Бородянка, вул. Леніна, 315) Соболів-ську Юлію Євгенівну, яка проживає за останньою відомою адресою: вул. Лісова поляна, 1, кв. 5, смт Пісківка, Боро­дянський район, 07820, та Соболівського Станіслава Васи­льовича, який проживає за останньою відомою адресою: вул. Миру, 62, с. Табанове Голованівського району Кіровог­радської області, 26524, як відповідачів на 21 грудня 2015 року об 11 годині 40 хвилин.
У разі неявки справа буде розглянута за вашої відсутності. Суддя Д. Унятицький
Старокостянтинівський районний суд Хмельниць­кої області (адреса: м. Старокостянтинів, вул. Миру, 9) викликає в судове засідання Ревізора Олександра Анатолійовича, 11.08.1972 р.н., о 10.00 год. 25 грудня 2015 року як відповідача у справі за позовом Публіч­ного акціонерного товариства «Дельта Банк» до Ре­візора Олександра Анатолійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором. У разі не­явки до суду та неповідомлення причин неявки, або якщо такі причини суд визнає неповажними, справа буде вирішена на підставі наявних у справі даних та доказів і буде постановлено заочне рішення.
Суддя Є. М. Андрощук
Личаківський районний суд м. Львова викликає Давидова Миколу Васильовича (останнє відоме місце проживання: Лу­ганська область, Лутугинський район, с. Першозванівка, вул. Луганська, буд. 8) як відповідача у судове засідання по цивільній справі №2/463/1990/2015 (463/4489/15-ц) за по­зовом ПАТ «Ідея Банк» до Давидова Миколи Васильовича, Михальської Надії Василівни про звернення стягнення на предмет застави, що відбудеться 22 грудня 2015 р. о 09 год. 15 хв. у приміщенні суду за адресою: 79007, м. Львів, вул. Б.Лепкого, 16, зал судових засідань №10.
В разі неявки відповідача у вказане судове засідання, суд розглядатиме справу без його участі на підставі ст. 169 ЦПК України.
Суддя Гирич С. В.
В провадженні Ірпінського міського суду знаходиться цивільна справа за позовом Зоріної Тетяни Євгенівни до Мельничук Володимира Степановича, Мельничук Євгена Володимировича про усунення перешкод.
Ірпінський міський суд викликає: Мельничук Володи­мира Степановича, Мельничук Євгена Володимировича (останнє відоме місце проживання: 08200, м. Ірпінь, вул. Університетська, 15, в якості відповідачів в судове засі­дання, яке відбудеться в приміщенні Ірпінського мі­ського суду о 08:00 годині 25.12.2015 року за адресою: м. Ірпінь, вул. Мінеральна, 7.
У разі неявки в судове засідання, справа згідно з ви­могами ЦПК України буде розглянута у Вашу відсутність.
Суддя А. В. Мікулін
Білокуракинський районний суд Луганської об­ласті викликає в судове засідання як відповідачів по справі № 409/2597/15-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до Каченко Ірини Анатоліївни та Каченка Олега Миколайовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.
Судове засідання відбудеться 25.12.2015 року о 14.00 год. (резервна дата 04.01.2016 р. о 14.00 год.) в залі суду за адресою: Луганська область, смт Бі­локуракине, пл. Горького, 2.
Викликається Каченко Ірина Анатоліївна, останнє місце реєстрації: м. Луганськ, вул. І. Франка, буд. 23.
Викликається Каченко Олег Миколайович, ос­таннє місце реєстрації: м. Луганськ, вул. І. Франка, буд. 23.
У випадку неявки відповідачів справу буде розгля­нуто за їх відсутності за наявними доказами.
Суддя Максименко О. Ю.
Білокуракинський районний суд Луганської області викли­кає в судове засідання як відповідачів по справі № 409/2703/15-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до Горохова Геннадія Олександровича, Горохова Олександра Геннадійо-вича, Горохової Любові Анатоліївни про стягнення заборго­ваності.
Судове засідання відбудеться 25.12.2015 року о 13.30 год. (резервна дата 04.01.2016 р. о 13.30 год.) в залі суду за адре­сою: Луганська область, смт Білокуракине, пл. Горького, 2.
Викликається Горохов Геннадій Олександрович, останнє місце реєстрації: Луганська область, м. Луганськ, сел. Юві­лейне, вул. Артема, буд. З, кв. 46.
Викликається Горохов Олександр Геннадійович, останнє місце реєстрації: Луганська область, м. Луганськ, сел. Юві­лейне, вул. Артема, буд. З, кв. 46.
Викликається Горохова Любов Анатоліївна, останнє місце реєстрації: Луганська область, м. Луганськ, сел. Ювілейне, вул. Артема, буд. З, кв. 46.
У випадку неявки відповідачів справу буде розглянуто за їх відсутності за наявними доказами.
Суддя Максименко О. Ю.
Високопільський районний суд Херсонської області повідом­ляє, що 29 грудня 2015 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні суду за адресою: смт Високопілля, вул. Червоноармійська, 104 Херсонської області, відбудеться судовий розгляд по цивільній справі:
№652/328/15-ц за позовом Публічного акціонерного товарис­тва «Златобанк» м. Київ до Товариства з обмеженою відпові­дальністю «Верхньодніпровське сільськогосподарське підприємство агрофірма Промінь» с. Заріччя Верхньодніпров­ського району Дніпропетровської області, Товариства з обмеже­ною відповідальністю «Заготзерно-Високопілля» смт Високопілля Херсонської області, Товариства з обмеженою від­повідальністю «Правда» с. Кудашівка Криничанського району Дніпропетровської області, Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Маяк» с. Покровка Криничанського району Дніпропетровської області, Тарасова Олега Юрійовича, Кутузова Дмитра Аліфтіновича, Кисіль Сергія Васильовича про стягнення заборгованості за кредитним дого­вором та звернення стягнення на предмет іпотеки.
В судове засідання у вищевикладений час викликаються від­повідачі:
1. Товариство з обмеженою відповідальністю «Верхньодніп­ровське сільськогосподарське підприємство агрофірма Промінь» юридична адреса: с. Заріччя, вул. Кленова, 3 Верхньодніпров­ського району Дніпропетровської області.
2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Заготзерно-Високопілля», юридична адреса: смт Високопілля, вул. Черво­ноармійська, 45 Херсонської області.
3. Товариство з обмеженою відповідальністю «Правда», юри­дична адреса: с. Кудашівка Криничанського району Дніпропет­ровської області.
4.  Сільськогосподарське товариство з обмеженою відпові­дальністю «Агрофірма Маяк», місцезнаходження: с. Покровка, вул. Центральна, 28 Криничанського району Дніпропетровської області.
5. Тарасов Олег Юрійович, 21 березня 1979 року народження.
6. Кутузов Дмитро Аліфтінович, 14 жовтня 1975 року народ­ження.
7.  Кисіль Сергій Васильович, 22 грудня 1974 року народ­ження.
В разі неявки відповідачів в судове засідання або визнання причини неявки неповажною, справа може бути розглянута у відсутність відповідачів на підставі наявних у справі доказів. Суддя Дригваль В. М.
Кричевський Михайло Борисович, остання відома ад­реса якого: Автономна Республіка Крим, м. Сімферо­поль, вул. Спера, буд. 5/2, кв. 5, викликається до Святошинського районного суду м. Києва як відповідач в цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Дельта банк» до Кричевського Михайла Бо­рисовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.
Судове засідання відбудеться о 09 годині 00 хвилин 25.12.2015 року в приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 142, каб. 12,12а. У разі неявки відпові­дача до суду справу буде вирішено на підставі наявних уній даних чи доказів.
Суддя Коваль О. А.
Миколаївський районний суд Миколаївської об­ласті повідомляє як відповідача Возненка Володи­мира Анатолійовича, який проживає за адресою: м. Очаків Миколаївської області, що по цивільній справі № 480/1857/15-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» про стягнення заборгованості за кредитним договором оголошено перерву до 14 год. 00 хв. 21 січня 2016 року у зв'язку з вашою неявкою.
В разі повторної неявки справа буде розглянута за вашої відсутності на підставі наявних доказів.
Суддя Н. О. Шаронова
В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ПАТ «Дельта Банк» до Копань Володимира Івановича про стягнення заборгованості.
У зв'язку з цим суд викликає як відповідача Ко­пань Володимира Івановича у судове засідання.
Розгляд вищезазначеної справи відбудеться о 09.30 год. 24 грудня 2015 року за адресою: м. Бо­риспіль, вул. Героїв Небесної Сотні, 10, каб. № 3.
Суддя С. С. Чирка
Білокуракинський районний суд Луганської області викликає в судове засідання як відповідача по справі № 409/2716/15-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до Ви­шеньки Аркадія Юрійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.
Судове засідання відбудеться 25.12.2015 року о 08.30 год. (резервна дата 04.01.2016 р. о 08.30 год.) в залі суду за адресою: Луганська область, смт Білокуракине, пл. Горь­кого, 2.
Викликається Вишенька Аркадій Юрійович, останнє місце реєстрації: Луганська область, Лутугинський район, смт Біле, вул. Молодіжна, буд. 2.
У випадку неявки відповідача справу буде розглянуто за його відсутності за наявними доказами.
Суддя Максименко О. Ю.
Слов'янський міськрайонний суд Донецької області (84122, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовом Публічного акціонерного това­риства «Ідея Банк» про звернення стягнення на предмет за­стави до Васільєва Станіслава Августовича (останнє відоме зареєстроване місце проживання: Донецька область, м. Гор-лівка, вул. 60 років СРСР, буд. 24, кв. 40).
Для слухання справи по суті 25 грудня 2015 року о 09 го­дину 00 хвилин викликається вказана особа як відповідач у справі.
Відповідачу пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття, відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутність.
Суддя Геєнко М. Г.
Слов'янський міськрайонний суд Донецької області (84122, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовом ПАТ «Ідея Банк» до Березняк Павла Олександровича про звернення стягнення на предмет застави. Відповідач у справі Березняк Павло Олександрович, останнє відоме місце проживання: Донецька область, м. Горлівка, пр. Перемоги, буд. 46, кв.5, викликається на 09 годину 00 хвилин 21 грудня 2015 року до суду для участі у розгляді справи по суті.
Відповідачу пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття представник відпо­відача повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутність.
Суддя Носовська Л. О.
Суворовський районний суд м. Одеси викликає як відповідача Коляденського Сергія Олександровича за позовом Мироненко С. О. до Коляденського С. О., Лошкарової К. П, Рудакової О. А. про усунення пе­решкод у користуванні спільним приміщенням між співвласниками квартири. Судове засідання відбу­деться 23.12.15 р. об 11 год. 15 хв. у приміщенні Су-воровського районного суду м. Одеси за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 68, зала су­дових засідань № 8. У разі неявки Коляденського С. О., судове засідання буде проведене у його відсут­ність.
Суддя С. С. Аліна
Вільнянський районний суд Запорізької області ви­кликає в судове засідання Зарєчну Тетяну Василівну, 31.10.1963 р.н., по цивільній справі № 314/3086/15-ц за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Фі­нансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до Зарєчної Тетяни Василівни про стягнення за­боргованості за кредитним договором.
Розгляд справи відбудеться в приміщенні Вільнян-ського районного суду Запорізької області (70002, вул. Бочарова, 4, м. Вільнянськ) о 10:15 год. 28.12.2015 року, у разі неявки справу буде розглянуто без присутності За­рєчної Т. В.
Суддя Надворна О. С.
командитнетовариство
«запорізький завод високовольтної апаратури -
вакатов» і компанія»
повідомляє про проведення позачергових Зборів Повних Учасників КОМАНДИТНОГО ТОВАРИСТВА «ЗАПОРІЗЬКИЙ ЗАВОД ВИСОКОВОЛЬТНОЇ АПАРАТУРИ — ВАКАТОВ» І КОМ­ПАНІЯ», які відбудуться 23.12.2015 року за адресою: 69069, м. Запоріжжя, Дніпропетровське шосе, 13. Початок зборів о 08.30 годині.
Реєстрація учасників зборів буде проводитися за місцем проведення зборів з 8.00 години до 08.30 години 23.12.2015 року.
Для реєстрації та участі у Зборах Повних Учасників необ­хідно мати:
- документ, який посвідчує особу (паспорт та ідентифі­каційний номер) — для фізичних осіб;
- виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та документи, що підтверджу­ють повноваження представника:
- витяг із статуту,
- наказ про призначення керівника,
- паспорт та ідентифікаційний код керівника;
- у разі участі представника — довіреність та документ, що підтверджує особу.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗБОРІВ ПОВНИХ УЧАСНИКІВ ТОВА-
РИСТВА.
1.  Про затвердження регламенту роботи позачергових Зборів Повних Учасників Товариства.
2.  Про зміну відомостей про засновників (Повних Учас­ників) Товариства.
3. Про затвердження та реєстрацію нової (другої) редакції Засновницького договору Командитного Товариства.
З матеріалами, пов'язаними з порядком денним Зборів Повних Учасників, можуть ознайомитися особи, які мають право на участь у Зборах Повних Учасників, за адресою: 69069, м. Запоріжжя, Дніпропетровське шосе, 13, кім. 215 А, починаючи з 18.12.2015 року, з 8-30 до 11 -00 години. До­даткову інформацію можна отримати за телефоном: (061)220-63-10.
Генеральний директор КТ «ЗЗВА»
Куйбишевський районний суд Запорізької області (71001, Запорізька область, смт Куйбишеве, вул. Леніна, 26-А) розглядає цивільну справу за позовом ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» до Корсуна М. О., Корсун С. О. і Сєні-ної Г.Л. про стягнення заборгованості за кредитним до­говором. Відповідачі по справі № 319/1610/15-ц -Корсун Михайло Олександрович, 30.08.1979 р.н., ос­таннє відоме місце проживання: 86500, Донецька об­ласть, м. Сніжне, вул. Вознесенського, б. 19, Корсун Світлана Олександрівна, 23.06.1985 р.н., останнє відоме місце проживання: 86500, Донецька область, м. Сніжне, вул. П. Комуни, 6.114, Сєніна Ганна Леонідівна, 03.10.1956 р.н., останнє відоме місце проживання: 86500, Донецька область, м. Сніжне, вул. Шекспіра, б. 20, викликаються до суду о 16 год. 00 хв. 25 грудня 2015 року для участі у розгляді справи по суті (зал судових засідань №1).
Відповідно до ч. 9 ст.74 ЦПК України, з опублікуван­ням оголошення про виклик відповідачі вважаються по­відомленими про час і місце розгляду справи.
Відповідачам пропонується надати свої заперечення проти позову та докази на їх підтвердження. У випадку неявки відповідачів в судове засідання та неповідом­лення суду про поважну причину неявки позов буде роз­глянутий за їх відсутності за наявними у справі доказами.
Суддя Скляр С. Ю.
Білокуракинський районний суд Луганської області викликає в судове засідання як відповідача по справі № 409/2717/15-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до Кірса-нової Світлани Олексіївни про стягнення заборгованості за кредитним договором.
Судове засідання відбудеться 25.12.2015 року о 15.00 год. (резервна дата 04.01.2016 р. о 15.00 год.) в залі суду за адресою: Луганська область, смт Білокуракине, пл. Горь­кого, 2.
Викликається Кірсанова Світлана Олексіївна, останнє місце реєстрації: м. Луганськ, вул. Ольховського, буд. 18, кв. 73.
У випадку неявки відповідача справу буде розглянуто за її відсутності за наявними доказами.
Суддя Максименко О. Ю.
Білокуракинський районний суд Луганської області викликає в судове засідання як відповідача по справі №409/2711/15-ц за позовом ПАТ «Дельта Банк» до Михай-люк Любові Федорівни про стягнення заборгованості за кре­дитним договором.
Судове засідання відбудеться 25.12.2015 року о 14.30 год. (резервна дата 04.01.2016 р. о 14.30 год.) в залі суду за адресою: Луганська область, смт Білокуракине, пл. Горь­кого, 2.
Викликається Михайлюк Любов Федорівна, останнє місце реєстрації: Луганська область, м. Олександрівськ, вул. Центральна, буд.163.
У випадку неявки відповідача справу буде розглянуто за її відсутності за наявними доказами.
Суддя Максименко О. Ю.
Подільський районний суд м. Києва викликає Калініна Константіна як відповідача по справі за позовом Рекун Марини Сергіївни до Калі­ніна Константіна про розірвання шлюбу. Засідання призначено на 23 грудня 2015 року о 09-30 год. за адресою: м. Київ, вул. Хорива, 21, каб. 10, під головуванням суддіЛ. О. Трегубєнко.
З опублікуванням оголошення про виклик до суду відповідач вва­жається повідомленим про день, час та місце розгляду справи, і в разі неявки до суду, справа може бути розглянута за його відсутності.
Старобільський районний суд Луганської області викликає Семчишина Воло­димира Миколайовича, зареєстрованого за адресою: Луганська область, м. Ан­трацит, вул. Леніна, 13/29, як відповідача у судове засідання по цивільній справі №2/431/2507/15 за позовом ПАТ «Ідея Банк» до Семчишина В. М. про звернення стягнення на предмет застави, яке відбудеться 22 грудня 2015 року о 08 годині 45 хвилин в приміщенні суду за адресою: Луганська область, м. Старобільськ, вул. Пролетарська, 38 а.
У разі неявки на вказане судове засідання, суд розглядатиме справу без Вашої участі на підставі ст. 169 ЦПК України.
Суддя В. Ю. Колядов
Вважати недійсним втрачене свідоцтво на право власності на житло від 30.09.2008 р. №43678, видане Управлінням міського майна, на квартиру за адресою: Донецька обл., м. Маріуполь, пр-т Будівельників, буд.138, кв. 128, яка належить Шишкіній О.П., Олейниковій Л.І., Олейникову Є.П., Олейникову Є.Є.
Вважати недійсним втрачене свідоцтво на право власності на житло від 18.05.1993 р. №68, ви­дане ЖКУ концерну «Азовмаш», на ім'я Петрухіна Віктора Михай­ловича, Петрухіної Олександри Василівни, на квартиру, розташо­вану за адресою: Донецька обл., м. Маріуполь, 25 Квартал, буд. 7, кв. 13.
Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області повідомляє, що розгляд цивільної справи за позовом Куц Наталії Володимирівни до Куц Анатолія Валенти­новича про стягнення аліментів на утримання повнолітньої дитини, яка продовжує навчання, призначено на 15 годину 00 хвилин 13 січня 2016 року в залі № 103 Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Невська, буд. З (суддя Борис О. Н.).
На підставі ч. 9 ст. 74 ЦПК України після опублікування оголошення в пресі відповідач вважається повідомленим про час і місце розгляду справи. У разі неявки відповідача до залу суду без поважних причин, справа буде розглянута за його відсутністю.
Деснянський районний суд м. Києва викликає в якості відповідача Риндіна Дениса Васильовича, який зареєстрований за адресою: м. Київ, пр. Лісовий, 43, кв. 53, в су­дове засідання, яке призначене на 28.01.2016 р. на 14 год. 15 хв. для розгляду справи за позовом ПАТ «Банк «Золоті Ворота» до Риндіна Д.В. про стягнення боргу. Адреса суду: м. Київ, пр. Маяковського, 5-в, каб. 34.
Суддя Грегуль О. В.
Втрачений 10.07.2015 року паспорт громадянина України ВА 651400, вида­ний Київським РВ ДМУ УМВС України в Донецькій області 25.03.1997 року, на ім'я Маленька Марина Володимирівна, 15.09.1980 р. н., вважати недійсним з дати його втрати — 10.07.2015 р.