Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акцiонерне товариство "Четвертий експедицiйний загiн пiдводних гiдротехнiчних робiт", код за ЄДРПОУ 14287749
Адреса: м. Херсон, Острівське шосе,1
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 106 від 09.06.2016, № сторінки 3

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 12.07.2016
Місце проведення: м. Херсон Острівське шосе,1

До відома акціонерів
приватного акціонерного товариства «четвертий експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт»
Правління Приватного акціонерного товариства «Четвертий експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт», що знаходиться за адресою: м. Херсон, Острівське шосе,1, повідомляє про проведення
позачергових загальних зборів акціонерів Товариства (далі - «Збори»), які призначено на 10 годину «12» липня 2016 року, за адресою: м. Херсон Острівське шосе,1 (кабінет Голови Правління-особи відповідальної з ознайомленням документів в підготовки до зборів Коршманюк А.В.). Порядок денний:
1. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товари­ства.
2. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів То­вариства.
3. Прийняття рішення з питань порядку (регламенту) проведення загальних зборів акціонерів Товариства.
4. Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.
5. Обрання членів Наглядової ради Товариства.
6. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових до­говорів (контрактів), що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами На­глядової ради Товариства.
7. Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень членів Правління Товариства.
8. Обрання членів Правління Товариства.
9. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами Правління Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Правління Товариства.
10. Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень членів ревізійної комісії Товариства.
11. Обрання членів ревізійної комісії Товариства.
12. Зміна юридичної адреси Товариства.
13. Внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладання його в новій редакції.
14. Прийняття рішення про вчинення значних правочинів за пері­од з 01.01.2015 р. до 20.05.2016 року, предметом яких було майно, роботи та послуги, ринкова вартість яких складала від десяти і вище відсотків вартості активів Товариства за даними річної фінансової звітності за 2014 рік.
15. Прийняття рішення про попереднє схвалення значних право-чинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення, якщо ринкова вартість майна, робіт або
послуг, в тому числі фінансових, що є предметом таких правочинів, перевищує 25 відсотків вартості активів Товариства за даними фінан­сової звітності за 2015 рік та надання Голові Правління Товариства повноважень вчиняти такі правочини, а саме:
- укладання договорів (контрактів, інших правочинів), необхідних для здійснення господарської діяльності Товариства;
- укладання договорів (контрактів, інших правочинів) щодо отри­мання позик, позичок, кредитів, факторингових та інших фінансових послуг.
16. Прийняття рішення про попереднє схвалення значних право-чинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, в тому числі фінансових, що є предметом таких правочинів, становить 50 і більше відсотків вартості активів
за даними останньої річної фінансової звітності за 2015 рік та надання Голові Правління Товариства повноважень вчиняти такі правочини, а саме:
- укладання договорів (контрактів, інших правочинів), необхідних для здійснення господарської діяльності Товариства;
- укладання договорів (контрактів, інших правочинів) щодо отри­мання позик, позичок, кредитів, факторингових та інших фінансових послуг.
Дата та час складання реєстру (переліку) акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: «06» липня 2016 р. на 24 го­дину.
Реєстрація учасників загальних зборів акціонерів Товариства буде проводитись з 09 години 00 хвилин до 09 години 45 хвилин «12» липня 2016 року за місцем проведення зборів.
Для реєстрації акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт), а представникам акціонерів документ, що посвідчує особу (паспорт) та доручення на право представляти інтер­еси акціонерів на загальних зборах, оформлене згідно з вимогами чинного законодавства України.
Для ознайомлення з матеріалами під час підготовки до Загальних зборів акціонерам чи їх представникам необхідно звертатись за адре­сою: м. Херсон, Острівське шосе,1 (приймальня Голови Правління, особи відповідальної з ознайомленням документів в підготовки до зборів Коршманюк А.В.).
Телефон для довідок та пропозицій: (0552) 27-02-41.
Нагадуємо, що з 12 жовтня 2014 р. відповідно до п. 10 При­кінцевих та перехідних положень Закону України «Про депозитарну систему», який набрав чинності 11.10.2013р., цінні папери (акції) власників акцій (акціонерів), які не уклали договори з депозитарни­ми установами, при визначенні кворуму та голосуванні на загальних зборах акціонерів враховуватися не будуть.
Для укладення договору власник цінних паперів (акціонер) зобов'язаний звернутися до ТОВ «Нафта - Інвест», яке знаходиться за адресою: м. Херсон, вул. Петренка, буд.18, кім. 201, та укласти з нею договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або здійснити переказ прав на цінні папери на свій рахунок в цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі.
Голова Правління ПрАТ «4-й ЕЗПГР» А.В. Коршманюк