Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ", код за ЄДРПОУ 00383372
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 122 від 06.07.2016, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.08.2016
Місце проведення: смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11).

ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ
ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ»
(далі – Товариство)
Повне найменування та місцезнаходження товариства: ПУ­БЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВА «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМА-ЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ»; смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Островського, 11 (згідно Розпорядження Голови Дніпропетровської Обласної Держаної Адмі­ністрації від 19.05.2016 р. за № Р-223/0/3-16 адресу змінено на смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11).
Дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів: 26 серпня 2016 р. об 11.00 годині за адресою смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Ост-ровського, 11, актова зала № 1 (згідно Розпорядження Голови Дніпропетровської Обласної Держаної Адміністрації від 19.05.2016 р. за № Р-223/0/3-16 адресу змінено на смт. Дніпровське, Дніпро­петровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11).
Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у за­гальних зборах: з 10.00 до 10.50.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: станом на 24 годину 19 серпня 2016 р.
Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:
1.  Про обрання Лічильної комісії загальних зборів акціонерів. Проект рішення:
Лічильну комісію зборів обрати у наступному персональному складі:
-  Сніцар Н.В. – Голова Лічильної комісії.
-  Зайва О.С. – член Лічильної комісії.
-  Сокол І.А. – член Лічильної комісії.
2.  Розгляд питання про зміну адреси місцезнаходження Това­риства згідно Розпорядження Голови Дніпропетровської Обласної Держаної Адміністрації від 19.05.2016 р. за № Р-223/0/3-16.
Проект рішення:
Змінити адресу місцезнаходження ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ», згідно Розпорядження Голови Дніпропетровської Обласної Держаної Адміністрації від 19.05.2016 р. за № Р-223/0/3-16, з «смт. Дніпров­ське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул.
6
Островського, 11» на «смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11».
3. Розгляд питання про внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення його у новій редакції та про затвердження нової редакції Статуту Товариства.
Проект рішення:
Внести зміни та доповнення до Статуту Товариства шляхом ви­кладення його у новій редакції, затвердити нову редакцію Статуту Товариства. Доручити підписати нову редакцію Статуту Генерально­му Директору Васильку О.Л.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: www.dkpk.dp.ua
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів:
Пропозиції щодо змін та доповнень до порядку денного загаль­них зборів подаються акціонерами в письмовому вигляді у відповід­ності до вимог ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства».
Ознайомитись з матеріалами (документами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного загальних зборів акці­онерів Товариства, акціонери можуть у робочі дні з 9.00 до 17.00 за місцезнаходженням Товариства за адресою: смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Остров-ського, 11, приймальна Генерального Директора Товариства кімната № 18 (згідно Розпорядження Голови Дніпропетровської Обласної Держаної Адміністрації від 19.05.2016 р. за № Р-223/0/3-16 адресу змінено на смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньод­ніпровський район, вул. Олександра Островського, 11), а в день проведення загальних зборів за місцем їх проведення за адресою: смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Островського, 11, актова зала № 1 (згідно Розпоряджен­ня Голови Дніпропетровської Обласної Держаної Адміністрації від 19.05.2016 р. за № Р-223/0/3-16 адресу змінено на смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олек­сандра Островського, 11).
Особа відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами: Начальник адміністративного відділу Товариства Діхтяр Віталій Леонідович.
Для участі у загальних зборах акціонерів Товариства при собі необхідно мати:
-  Паспорт або документ, що його заміняє;
-  Представникам акціонерів та юридичним особам – доручення, оформлене згідно з чинним законодавством України та документ, що посвідчує особу представника.
За інформацією звертатися за телефоном: (05658) 47-120. Наглядова рада ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ»