Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство «БОЛГРАД СОЛАР»., код за ЄДРПОУ 37012088
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 148 від 11.08.2016, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 14.09.2016
Місце проведення: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92

Повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БОЛГРАД СОЛАР»
Повідомляємо Вас про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться «14» вересня 2016 року о 10.00 годині за адре­сою: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92. Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі у позачергових Загальних зборах буде проводитись Реєстраційною комісією у день проведення Загальних зборів акціонерів (14 вересня 2016 р.) з 09.00 години до 09 години 45 хвилин за адресою: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92. Початок зборів о 10.00 годині. Дата складення Переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах, визначена станом на 24 годину 08 вересня 2016 року (перелік акціонерів, складається на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України). Для реєстрації та участі у Загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу. Представники акціонерів повинні мати документ, який посвідчує право їх участі і голосування на загальних зборах, оформлений відповідно до ді­ючого законодавства, та документ, що посвідчує особу. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ, ВКЛЮЧЕНИХ ДО ПРОЕКТУ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ:
1. Обрання членів Лічильної комісії. 2. Обрання Голови та Секретаря Загальних зборів. 3. Затвердження Регламенту роботи позачергових За­гальних Зборів. 4. Затвердження Договору про внесення змін до Договору про відкриття кредитної лінії. 5. Затвердження Договору поруки. 6. Надання повноважень Генеральному директору Товариства на підписання Договору про внесення змін до Кредитного договору та Договору поруки.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного -www.bolgradsolar.com.ua. Відповідно до ст 38 Закону України «Про акціонерні товариства», пропозиції що до питань, включених до проекту Порядку ден­ного чергових Загальних зборів акціонерів Товариства можуть бути внесені кожним акціонером не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Загальних зборів. Зміни вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень. Пропозиції до проекту порядку денного Загальних зборів подаються у письмовій формі із зазначенням: пріз­вища, імені, по-батькові (найменування) акціонера, який вносить пропозицію; кількості, типу та /або класу належних акціонеру акцій; змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Якщо пропозиція стосується кандидата, який пропонується до складу органів Товариства, то додатково зазначається кількість, тип та /або клас акцій, що належать кандидату. Обсяг інформації визначається Законом України «Про акціонерні товариства» та Рішеннями Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України.
Пропозиції просимо надсилати на адресу Товариства за адресою: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92.
З проектами документів, що стосуються позачергових Загальних зборів і є необхідними для прийняття рішень з питань Порядку денно­го, акціонери можуть ознайомитися за місцем знаходження Товариства (69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Тол­бухіна, буд. 92) у робочі дні з 9.00 години до 18.00 години, а в день проведення загальних зборів - за місцем їх проведення: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92.
Довідки за телефонами: (0482) 39-05-83 та за місцем знаходження Товариства (69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізнич­не, вул. Толбухіна, буд. 92).
Член Наглядової Ради Гєоргіу Л.Г.