Вівторок, 23 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО - ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», код за ЄДРПОУ 26547581
Адреса: Україна, 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, 30-В
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 176 від 21.09.2016, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.10.2016
Місце проведення: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 30-В, к. 214

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
«УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»
місцезнаходження - Україна, 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, 30-В (далі - «Банк») повідомляє, що 27 жовтня 2016 року об 11.00 год. за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 30-В, к.
214 відбудуться позачергові загальні збори акціонерів Банку.
Перелік питань, включених до проекту порядку денного:
1. Обрання лічильної комісії.
2. Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу Банку шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номі­нальної вартості за рахунок додаткових внесків.
3. Прийняття рішення про приватне розміщення акцій Банку із зазначенням переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
4. Про визначення уповноваженого органу Банку, якому нада­ються повноваження щодо:
1) внесення змін до проспекту емісії акцій;
2) прийняття рішення про дострокове закінчення укладення до­говорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено);
3) затвердження результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій;
4) затвердження результатів приватного розміщення акцій;
5) затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій;
6) прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
7) повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі не за­твердження у встановлені законодавством строки результатів укла­дення договорів з першими власниками у процесі приватного розмі­щення акцій органом Банку, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
8) письмового повідомлення кожного акціонера, який має пере­важне право на придбання розміщуваних Банку акцій, про можли­вість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
5. Про визначення уповноважених осіб Банку, яким надаються повноваження:
1) проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами сво­го переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення;
2) проводити дії щодо забезпечення укладення договорів з пер­шими власниками у процесі приватного розміщення акцій;
3) проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу Банку належних їм акцій.
6. Припинення повноважень членів наглядової ради Банку.
7. Обрання членів наглядової ради Банку.
Реєстрація акціонерів для участі в загальних зборах, відбу­деться за адресою місцезнаходження Банку та у день проведення загальних зборів з 10.00 до 10.45. Для реєстрації та участі в За­гальних зборах акціонерам при собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу; представникам акціонерів -паспорт або інший документ, що посвідчує особу і довіреність на право участі та голосування, оформлену і видану відповідно до законодавства України.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах - станом на 24 годину 21 жовтня 2016 р.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: http://ubib.com.ua/ru/news.html
Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів, акціонери можуть ознайомитися з документами (матеріалами), необхідними для при­йняття рішень з питань порядку денного за адресою місцезнахо­дження Банку: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 30-В, к.214 у робочі дні, робочий час, в день проведення загальних зборів - за місцем проведення зборів. Посадовою особою, відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами (документами), необхідни­ми для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових Загальних зборів акціонерів під час підготовки до позачергових Загальних зборів, є - Голова Правління Банку Качуровський В.П. Довідки за телефоном: + 38 044 364-34-82.
Наглядова рада Банку Голова Правління Банку Качуровський В.П.