Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМПЛЕКС БЕЗЛЮДIВСЬКИЙ М'ЯСОКОМБIНАТ", код за ЄДРПОУ 22722461
Адреса: село Котляри, вул. Безлюдівська, б. 5, Харківській район, Харківська область, 62490
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 44 від 06.03.2017, № сторінки 40

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.03.2017
Місце проведення: село Котляри, вул. Безлюдівська, б. 5, Харківській район, Харківська область

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМПЛЕКС БЕЗЛЮДІВСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ»
(місцезнаходження: село Котляри, вул. Безлюдівська, б. 5, Харків­ській район, Харківська область, 62490; ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 22722461) (надалі також- «Товариство») повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться 20 березня 2017 року о 10:00 годині за місцезнаходженням Товариства - село Котляри, вул. Безлюдівська, б. 5, Харківській район, Харків­ська область, зал для проведення переговорів, які скликаються від­повідно до вимог частини п'ятої статті 47 Закону України «Про акціонерні товариства.
Реєстрація акціонерів (чи їх представників) для участі у Загальних зборах акціонерів буде здійснюватися в день проведення Зборів за вка­заною вище адресою, початок реєстрації - о 08 год. ЗО хв., закінчення реєстрації - о 09 год. ЗО хв.
Для реєстрації та участі у зборах учасникам зборів необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт), представникам акціонерів - до­датково документ, що посвідчує їх повноваження на участь та голосу­вання на загальних зборах акціонерів, оформлений згідно з вимогами чинного законодавства.
Ознайомитися з документами, які будуть розглядатися на позачер­гових загальних зборах, акціонери зможуть з 07 березня 2017 року у приміщенні ПрАТ «Комплекс Безлюдівський м'ясокомбінат» за адресою: 62490, Харківська область, Харківській район, село Котляри, вул. Без­людівська, б. 5.
Відповідальний за ознайомлення акціонерів з документами - голова Наглядової ради Красюк Олег Анатолійович. Довідки за телефоном +38 (057) 775-59-86, 775-59-95.
Датою складення реєстру (переліку) акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах акціонерів, визначено 21 лютого 2017 року. ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ:
1. Обрання членів лічильної комісії.
2. Обрання голови та секретаря загальних зборів.
3.  Про порядок проведення позачергових загальних зборів Приват­ного акціонерного товариства «Комплекс Безлюдівський м'ясокомбінат».
4.  Надання згоди на укладення Товариством з ПАТ «БАНК ВОСТОК»
(ЕДРПОУ 26237202) Договору про внесення змін №1 до Кредитного договору №ХК2017-0030 від 22.02.2017 року на умовах, погоджених з банком, та надання Генеральному директору Товариства Джимшиашві-лі М.Г повноважень, пов'язаних з підписанням із ПАТ «БАНК ВОСТОК» вказаного договору.
5.  Надання згоди на укладення Товариством з ПАТ «БАНК ВОСТОК» договору застави обладнання, розташованого за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, с. Котляри, вул. Безлюдівська, 5, з метою забез­печення зобов'язань за вказаним Кредитним договором, та надання Генеральному директору Товариства Джимшиашвілі М.Г. повноважень, пов'язаних з підписанням із ПАТ «БАНК ВОСТОК» вказаного договору застави обладнання.
6.  Надання згоди на укладення Товариством з ПАТ «БАНК ВОС­ТОК» договору застави автомобіля Mercedes-Benz S, 2016 p.в., що належить Товариству на праві власності, в забезпечення зобов'язань за вказаним Кредитним договором, та надання Генеральному дирек­тору Товариства Джимшиашвілі М.Г. повноважень, пов'язаних з під­писанням із ПАТ «БАНК ВОСТОК» вказаного договору застави тран­спортного засобу.
7.  Надання згоди на укладення Товариством з ПАТ «БАНК ВОСТОК» договору застави обладнання, розташованого за адресою: Харківська об., Харківський р-н, с. Котляри, вул. Безлюдівська, 5, в забезпечення зобов'язань за Кредитним договором, що буде укладений з ТОВ «Пта­хофабрика «Просяне» (код ЄДРПОУ 31847986) з ПАТ «БАНК ВОСТОК», та надання Генеральному директору Товариства Джимшиашвілі М.Г. по­вноважень, пов'язаних з підписанням із ПАТ «БАНК ВОСТОК» вказаного договору застави обладнання.
8. Звернення до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПТАХО­ФАБРИКА «ПРОСЯНЕ» (код ЄДРПОУ 31847986) з клопотанням щодо укладення з ПАТ «БАНК ВОСТОК» Договору іпотеки та Договору застави обладнання з метою забезпечення зобов'язань за вказаним у цьому про­токолі кредитним договором, та інші питання, які можуть виникнути під час обговорення порядку денного.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з про­ектами рішень щодо кожного з питань включених до порядку денного: http://bmk.kh.ua/.
Наглядова рада ПрАТ «Комплекс Безлюдівський м'ясокомбінат»