П`ятниця, 19 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 14

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство «“Маки” імені О. П. Сем'янівського”», код за ЄДРПОУ 03728475
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 111 від 15.06.2017, № сторінки 11

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 21.07.2017
Місце проведення: Україна, с. Макіївка, Білоцерківскього району, Київської області, вул. Гагаріна, будинок 1, зал засідань.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МАКИ» імені О. П. СЕМ'ЯНІВСЬКОГО
ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства «МАКИ» імені О. П. Сем'янівського (Україна, с. Макіївка, Білоцерківскього району, Київської області, вул. Гагаріна, будинок 1) ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕРЕ! Повідомляємо Вас, що позачергові Загальні збори акціонерів Приватно­го акціонерного товариства «МАКИ» імені О. П. Сем'янівського (далі -ПрАТ «МАКИ») відбудуться 21 липня 2017 р. о 10 год. 00 хв. в приміщенні ПрАТ «МАКИ», за адресою: Україна, с. Макіївка, Білоцерківскього райо­ну, Київської області, вул. Гагаріна, будинок 1, зал засідань.
Реєстрація акціонерів для участі у позачергових Загальних зборах акці­онерів ПрАТ «МАКИ» буде проводитись 21 липня 2017 р. з 09 год. 00 хв. до 09 год. 45 хв. у приміщенні ПрАТ «МАКИ» за адресою: Україна, с. Макі­ївка, Білоцерківскього району, Київської області, вул. Гагаріна, будинок 1, зал засідань.
Для реєстрації акціонерам необхідно надати:
- документ, що посвідчує особу - для акціонера - фізичної особи;
-  довіреність від імені акціонера і документ, що посвідчує особу - для представника акціонера;
-  документ, що підтверджує повноваження та документ, що посвідчує особу - для керівника юридичної особи, що є акціонером ПрАТ «МАКИ».
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у поза-
чергових Загальних зборах акціонерів - станом на 24 годину 17 липня 2017 р.
Перелік питань, включених до проекту порядку денного:
1.  Про обрання Лічильної комісії та затвердження регламенту ро­боти Загальних зборів акціонерів.
2.  Про обрання Голови та Секретаря позачергових Загальних збо­рів акціонерів ПрАТ «МАКИ».
3.  Про звіт Комісії з припинення ПрАТ «МАКИ», прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
4.  Про затвердження передавального акту.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного -www.pratmaki.co.ua.
Ознайомитись з матеріалами (документами), необхідними для прий­няття рішень з питань порядку денного позачергових Загальних зборів, ак­ціонери можуть у приміщенні Товариства за адресою: Україна, с. Макіївка, Білоцерківскього району, Київської області, вул. Гагаріна, будинок 1, зал засідань у робочі дні, в робочий час з 10:00 год. до 17:00 год. (обідня пере­рва з 12:00 год. до 13:00 год.), а в день проведення зборів — такожу місці їх проведення. Відповідальною особою за порядок ознайомлення акціоне­рів із зазначеними документами є головний бухгалтер ПрАТ «МАКИ» Біло­ус Лариса Петрівна, контактний телефон (04563) 2-45-23.
Голова Наглядової ради________________                  /_____________/