Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПIВДЕНТЕПЛОЕНЕРГОМОНТАЖ», код за ЄДРПОУ 00121146
Адреса: м. Київ, вул. Пушкінська, буд. 27
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 116 від 22.06.2017, № сторінки 15

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.07.2017
Місце проведення: м. Київ, вул. Пухівська, 1-А, каб. № 212

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПІВДЕНТЕПЛОЕНЕРГОМОНТАЖ»
Шановні акціонери!
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮТЕМ-ІНЖИНІРИНГ», як акціонер який є власником 10 і більше відсотків про­стих акцій, у порядку передбаченому частиною шостою статті 47 За­кону України «Про акціонерні товариства», повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕР­НОГО ТОВАРИСТВА «ПІВДЕНТЕПЛОЕНЕРГОМОНТАЖ» (далі - АТ «ПТЕМ»), яке знаходиться за адресою м. Київ, вул. Пушкінська, буд. 27. Позачергові загальні збори акціонерів АТ «ПТЕМ» відбудуться 27 лип­ня 2017 року об 10.00 за адресою: м. Київ, вул. Пухівська, 1-А, каб. № 212 в актовому залі. Реєстрація акціонерів з 9 години 00 хвилин до 9 години 45 хвилин. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах - 21.07.2017 р.
Перелік питань, включених до ПРОЕКТУ ПОРЯдКУ дЕННОГО:
1. Прийняття рішення про припинення повноважень членів лічиль­ної комісії. Обрання членів лічильної комісії та затвердження умов до­говору про передання повноважень та функцій лічильної комісії депо­зитарній установі ТОВ «К2 ІНВЕСТ».
2. Затвердження рішення акціонера - ТОВ «ЮТЕМ-ІНЖИНІРИНГ» про порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування (в тому числі бюлетенів для кумулятивного голосування) на позачергових за­гальних зборах акціонерів АТ «ПТЕМ».
3. Затвердження рішення акціонера - ТОВ «ЮТЕМ-ІНЖИНІРИНГ» про призначення голови та секретаря позачергових загальних зборів акціонерів АТ «ПТЕМ».
4. Обрання членів наглядової ради АТ «ПТЕМ».
5. Затвердження умов трудових договорів (контрактів), що уклада­тимуться з членами наглядової ради АТ «ПТЕМ», встановлення роз­міру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписан­ня договорів (контрактів) з членами наглядової ради.
6. Затвердження рішення Наглядової ради АТ «ПТЕМ» про обран­ня голови Наглядової ради АТ «ПТЕМ» та затвердження умов трудо­вого договору (контракту), що укладатиметься з ним, встановлення
розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на під­писання договору (контракту) з Головою наглядової ради.
7. Затвердження рішення правління АТ «ПТЕМ» про встановлення дати складення переліку осіб, які мають право на отримання дивіден­дів, порядку та строку виплати дивідендів за 2016 рік (що були при­йняті для виконання рішення річних загальних зборів акціонерів АТ «ПТЕМ» від 14.04.2017р. про виплату дивідендів за 2016 р.).
8. Затвердження рішення акціонера - ТОВ «ЮТЕМ-ІНЖИНІРИНГ», який є власником контрольного пакета акцій АТ «ПТЕМ», про залучен­ня суб'єкта оціночної діяльності (для визначення ринкової вартості акцій для придбання акцій товариства за наслідками придбання конт­рольного пакета акцій), затвердження умов договору, що укладався з ним, розміру оплати його послуг та ринкової вартості акцій.
9. Визначення основних напрямів діяльності АТ «ПТЕМ» на 2017
рік.
10. Прийняття рішення про припинення повноважень членів лі­чильної комісії.
Адреса веб-сайту АТ «ПТЕМ», на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту по­рядку денного: www.utem-group.com.
Пропозиції до проекту порядку денного позачергових загальних зборів можна надсилати на адресу місцезнаходження ТОВ «ЮТЕМ-ІНЖИНІРИНГ», а саме: 08292, Київська обл., м. Буча, а/с 1082.
З документами порядку денного можна ознайомитись в ТОВ «ЮТЕМ-ІНЖИНІРИНГ» за адресою: Київська обл., м. Буча, вул. Леха Качинського, буд. 3, 4-поверх, каб. 422, звернувшись до за­ступника директора з маркетингу та продажу ТОВ «ЮТЕМ-ІНЖИНІРИНГ» - Свінціцького Руслана Васильовича.
Для участі у зборах при собі потрібно мати: для акціонерів - пас­порт чи інший документ, що посвідчує особу; для представників акціо­нерів - довіреність і документ, що посвідчує особу.
директор ТОВ «КОТЕМ-ІНжИНІРИНГ»
С.Б. Лазаренко