Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Трест Київпідземшляхбуд-2", код за ЄДРПОУ 04012721
Адреса: 02105, м. Київ, вул. Тампере, 13-Б
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 174 від 14.09.2017, № сторінки 11

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.10.2017
Місце проведення: 02105, м. Київ, вул. Тампере, 13-Б, у актовому залі підприємства, І поверх

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТРЕСТ КИЇВПІДЗЕМШЛЯХБУД-2»
Наглядова рада Публічного акціонерного товариства «Трест Київпідземшляхбуд-2» (надалі - Товариство), код ЄДРПОУ 04012721, адреса місцезнаходження: 02105, м. Київ, вул. Тампере, 13-Б, повідом­ляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів, які відбу­дуться 20.10.2017 року о 15:00 год., за адресою: 02105, м. Київ, вул. Там­пере, 13-Б, у актовому залі підприємства, І поверх. Реєстрація акціонерів відбудеться з 14:00 до 14:45 за місцем проведення Зборів.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у позачергових Загаль­них зборах акціонерів Товариства, буде складено станом на 24 годину 13 жовтня 2017 року.
Перелік питань, що виносяться на голосування (ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО):
1.  Про обрання лічильної комісії.
2.  Про обрання голови та секретаря Зборів.
3. Затвердження регламенту проведення позачергових Загальних збо­рів акціонерів.
4.  Про затвердження рішення, щодо зміни типу акціонерного товариства з Публічного на Приватне, та затвердження нової назви Товариства, про визначення уповноваженої особи Товариства, якій надаються повноважен­ня щодо вчинення дій пов'язаних зі зміною типу та назви Товариства.
5.  Про внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом ви­кладення його в новій редакції. Затвердження та підписання Статуту То­вариства у новій редакції. Про призначення уповноваженої особи для під­писання Статуту (в новій редакції) та здійснення заходів, щодо його реєстрації у відповідності з законодавством.
6.  Про внесення змін та доповнень до внутрішніх Положень Товариства: «Про Наглядову раду Товариства», «Про Виконавчий орган Товариства», «Про Загальні збори акціонерів Товариства», «Про Ревізійну комісію Товариства».
7.  Відкликання повноважень Голови та членів Наглядової ради Товари­ства.
8. Обрання членів Наглядової ради Товариства.
9.  Відкликання повноважень членів Ревізійної комісії Товариства.
10.  Обрання членів Ревізійної комісії Товариства.
11.  Про затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових до­говорів (контрактів), що укладатимуться з Головою та членами Наглядо­вої ради, головою Ревізійної комісії, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з Головою та членами Наглядової ради, головою Ревізійної комісії.
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами та документами щодо питань порядку денного Зборів: Акціонери можуть ознайомитись з матеріалами, необхідними для прийняття рішень порядку денного в день та за місцем проведення Зборів, а також в період з дати надіслання пові­домлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів по 19.10.2017 р. за місцезнаходженням Товариства (м. Київ, вул. Тампе­ре, 13-Б, 1-ий поверх, зал засідань) у робочі дні з 09:00 до 13:00 год.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проек­том рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денно­го: http:/emitent.tetra-studio.com.ua/tpshb-2.
Відповідальна особа за ознайомлення акціонерів з документами: Іва­нова І.Л. (член Наглядової ради Товариства)
Для участі в Зборах необхідно мати: документ, що посвідчує особу акціоне­ра або довірену особу; довіреність на право участі в Зборах для повноважених представників акціонерів, оформлену відповідно до чинного законодавства.
Телефон для довідок: (044) 573-38-01.
Наглядова рада Товариства