П`ятниця, 26 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Нива-плюс", код за ЄДРПОУ 14223494
Адреса: вул. Петра Жовторіпенка, буд. 39, с Іваниця, Ічнянський р-н, Чернігівська обл., 16751
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 241 від 19.12.2017, № сторінки 9

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 19.01.2018
Місце проведення: вул. Петра Жовторіпенка, буд. 39, с. Іваниця, Ічнянський р-н, Чернігівська обл., 16751 (актовий зал на 2 поверсі адмінбудівлі).

ПРИВАТНЕ   АКЦІОНЕРНЕ   ТОВАРИСТВО   "НИВА-
ПЛЮС" (код за ЄДРПОУ 14223494, місцезнаходження: вул. Петра Жовторіпенка, буд. 39, с Іваниця, Ічнянський р-н, Чернігівська обл., 16751), далі - «Товариство», повідомляє про проведення позачерговних загальних зборів акціонерів 19 січня 2018 року о 12:00 за адресою: вул. Петра Жовторіпенка, буд. 39, с. Іваниця, Ічнянський р-н, Чернігівська обл., 16751 (актовий зал на 2 поверсі адмінбудівлі). Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі у зборах буде проводитись 19 січня 2018 року з 11:00 до 11:45 за місцем проведення загальних зборів. Для реєстрації акціонеру необхідно мати документ, що посвідчує особу, а представнику акціонера - також довіреність, оформлену відповідно до чинного законодавства. Представнику юридичної особи, який діє без довіреності від її імені, необхідно мати також документ, що підтверджує обрання (призначення) його на посаду, та установчий документ юридичної особи, що містить інформацію про посадових осіб, які мають право діяти від її імені без довіреності. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у зборах: 15 січня 2018 року.
Перелік питань, включених до проекту порядку денного, з зазначенням черговості їх розгляду
1. Обрання членів лічильної комісії, включаючи голову.
2. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів ак­ціонерів, обрання головуючого та секретаря загальних зборів акціонерів, затвердження порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосування, затвердження регламенту загальних зборів акціонерів.
3. Внесення змін до Статуту Товариства.
4.  Внесення змін до положень Товариства про Загальні збори акціоне-
рів, Наглядову раду, Ревізора. Скасування положення Товариства про Правління та затвердження положення Товариства про Директора.
5.  Прийняття рішення про припинення повноважень членів Правління, включаючи Голову правління.
6. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради.
7. Обрання членів Наглядової ради.
8.  Затвердження умов цивільно-правових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами Наглядової ради. Обрання особи, яка уповно­важується на підписання цивільно-правових договорів (контрактів) з ними.
9. Прийняття рішення про припинення повноважень Ревізора.
10. Обрання Ревізора.
11.  Затвердження умов цивільно-правового договору (контракту), що укладатиметься з Ревізором. Обрання особи, яка уповноважується на під­писання цивільно-правового договору (контракту) з ним.
12. Про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів.
Під час підготовки до загальних зборів акціонери та їх представники мо­жуть ознайомитись з матеріалами (документами), необхідними для прийнят­тя рішень з питань порядку денного, за адресою: вул. Петра Жовторіпенка, буд. 39, с Іваниця, Ічнянський р-н, Чернігівська обл., 16751 (приймальня на
2 поверсі адмінбудівлі) у робочі дні з 09:00 до 12:00. В день проведення збо­рів акціонери та їх представники можуть ознайомитись з документами, необ­хідними для прийняття рішень з питань порядку денного, в місці проведення зборів. Відповідальна посадова особа за порядок ознайомлення акціонерів
3  документами: Голова Правління Щербина Борис Григорович, тел. (067) 461 -51 -ЗО.Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з про­ектами рішень: www.niva-plus.pat.ua. Наглядова рада ПрАТ "Нива-плюс"