П`ятниця, 19 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 14

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР З ОБСЛУГОВУВАННЯ ДОГОВОРIВ НА ФIНАНСОВИХ РИНКАХ", код за ЄДРПОУ 35917889
Адреса: 04107, Україна, місто Київ, вул. Тропініна, 7-Г
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 245 від 26.12.2017, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 19.01.2018
Місце проведення: 04107, Україна, місто Київ, вул. Тропініна, 7-Г

Шановні акціонери!
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР З ОБСЛУГОВУВАННЯ ДОГОВОРІВ НА ФІНАНСОВИХ РИНКАХ»
(надалі - ПАТ «Розрахунковий центр»), що знаходиться за адресою: 04107, Україна, місто Київ, вул. Тропініна, 7-Г, повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Розрахунковий центр» (надалі - Загальні збори).
Загальні збори будуть проведені 19 січня 2018 року о 10 годині 00 хвилин за адресою: 04107, Україна, місто Київ, вул. Тропініна, 7-Г, к. 205.
Реєстрація акціонерів (представників акціонерів) для участі у Загаль­них зборах проводитиметься з 9 години 10 хвилин по 9 годину 50 хвилин в день проведення Загальних зборів на підставі переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах, складеного станом на 24 годи­ну 15 січня 2018 року.
Місце проведення реєстрації акціонерів для участі у Загальних зборах: 04107, Україна, місто Київ, вул. Тропініна, 7-Г, зала по роботі з клієнтами 1-го поверху. Для участі у Загальних зборах при собі необхідно мати до­кумент, що посвідчує особу, та документ, що підтверджує повноваження представника акціонера на право участі та голосування на Загальних збо­рах.
Від дати надіслання повідомлення про проведення Загальних зборів до дати проведення Загальних зборів акціонери мають можливість озна­йомитися з матеріалами (документами), необхідними для прийняття рі­шень з питань порядку денного Загальних зборів, в робочий час в робочі дні у приміщенні ПАТ «Розрахунковий центр» за адресою: 04107, Україна, місто Київ, вул. Тропініна, 7-Г, 2 поверх, кімната 205, а в день проведення Загальних зборів - також у місці їх проведення. Посадова особа ПАТ «Роз­рахунковий центр», відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами, - голова Правління ПАТ «Розрахунковий центр» Шаповал Юрій Іванович. Для ознайомлення з матеріалами (документами) при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, та документ, що посвідчує повноваження представника акціонера. Адреса веб-сайту ПАТ «Розра­хунковий центр», на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного позачергових загальних зборів: http://www.settlement.com.ua
Порядок денний Загальних зборів (перелік питань, що виносяться на голосування):
1. Обрання членів лічильної комісії загальних зборів акціонерів ПАТ «Розрахунковий центр».
2. Обрання секретаря загальних зборів акціонерів ПАТ «Розрахунко­вий центр».
3. Попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, які мо­жуть вчинятися ПАТ «Розрахунковий центр» протягом не більш як одного року з дати прийняття рішення.
Довідки за телефоном: (044) 585-42-40 (вн. 1018).
Спостережна Рада ПАТ «Розрахунковий центр»