Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗЕРНОПРОДУКТ МХП", код за ЄДРПОУ 32547211
Адреса: вул. Елеваторна, 1, м. Миронівка, Київська обл., 08800
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 37 від 22.02.2018, № сторінки 27

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 09.03.2018
Місце проведення: вул. Елеваторна, 1, м. Миронівка, Київська обл., 08800

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗЕРНОПРОДУКТ МХП»
21 лютого 2018 року
приватне   акціонерне   товариство    «зернопродукт мхп»(місцезнаходження: вул. Елеваторна, 1, м. Миронівка, Київська обл., 08800, ідентифікаційний код юридичної особи - 32547211) (надалі - Това­риство) повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціо­нерів Товариства (надалі - Загальні збори)які відбудуться09 березня 2018 рокуу формі заочного голосування (опитування). Оскільки Загальні збори проводяться у заочній формі, реєстрація акціонерів для участі у За­гальних зборах не передбачена.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у За­гальних зборах - 02 березня 2018 року.
Перелік питань, що виносяться на голосування:
Порядок денний: Проекти рішень з питань, включених до __порядку денного:_


1. Про обрання членів Лічильної комісії та прийняття рішення про припинення їх повнова­жень.

Обрати Головою Лічильної комісії - Гвоздєва Юрія Валерійовича, Членами Лічильної комісії - Кучеренко Юлію Вікторівну та Жук Дар'ю Вікторівну із припиненням їх повнова­жень з моменту закриття Загальних зборів.

2. Про обрання Голови та секретаря Загальних зборів.

Обрати Головою Загальних зборів - Голоднен-ко Вікторію Олександрівну, Секретарем Загальних зборів - Теслю Родіона Ігоровича на час проведення цих Загальних зборів.

3. Про попереднє надання згоди на вчинен­ня Товариством значних правочинів.

3.1. Попередньо надати згоду на вчинення Товариством значних правочинів щодо (і) надання Товариством поруки з метою забезпе­чення виконання будь-яких та всіх зобов'язань будь-якої компанії групи МХП за договорами та/ або іншими правочинами (інструментами) щодо залучення фінансування на сукупну основну суму не більше ніж 750 000 000,00 (сімсот п'ятдесят мільйонів) доларів США, з процент­ною ставкою, що не перевищує 10% (десять відсотків) річних та строком погашення не більше 10 (десять) років (надалі - «фінансу­вання»), та за всіма іншими правочинами (в тому числі, договорами, повідомленнями, листами та іншими документами), що можуть бути вчинені (укладені, видані, вручені, оформлені, підписані) будь-якими компаніями групи МХП відповідно до умов Фінансування та/або у зв'язку з Фінансуванням, та відповід­но, попередньо надати згоду на укладення Товариством в якості поручителя договору поруки (suretyshipagreement/deed) (надалі -«Договір поруки»), та (іі) отримання Товари­ством позики від компанії ЕМ-ЕЙЧ-ПІ ЛЮКС С.А [MHP LUX S.A.] у зв'язку з Фінансуванням та, відповідно, попередньо надати згоду на укладення Товариством в якості позичальника угоди про позику (надалі - «Договір позики»), а також на укладення будь-яких змін та доповнень (додатків, додаткових договорів, договорів про внесення змін, тощо) до Договору поруки та/або Договору позики, як це може бути необхідно відповідно до умов Фінансування та/або у зв'язку з Фінансуванням, з урахуванням того, що ринкова вартість майна (робіт, послуг), що є предметом Договору поруки та Договору позики, може становити 50 і більше відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товари­ства.

 

3.2. Попередньо надати згоду на вчинення Товариством інших значних правочинів (окрім Договору поруки та Договору позики), що мають бути вчинені відповідно до умов Фінансування та/або у зв'язку з Фінансуванням щодо взяття Товариством будь-яких зобов'язань про відшкодування будь-яких і всіх збитків, витрат та інших сум будь-якого характеру та виду, що можуть бути понесені відповідно до умов Фінансування та/або у зв'язку з Фінансуванням, які можуть вчинятися Товариством шляхом укладення договорів (або іншим чином, як це може бути передбачено правом, яке буде застосовуватися) про взяття Товариством на себе таких зобов'язань у зв'язку з Фінансуванням, в тому числі, але не виключно,договорів про запевнення, гарантії та відшкодування (representation, warranty and indemnity agreements) (надалі разом - «Транз­акційні документи»), а також будь-яких змін та доповнень (додатків, додаткових договорів, договорів про внесення змін тощо) до будь-яких Транзакційних документів, як це може бути необхідно відповідно до умов Фінансування та/або у зв'язку з Фінансуванням, з урахуванням того, що ринкова вартість майна (робіт, послуг), що є предметом Транзакційних документів, може становити 50 і більше відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства. Договір поруки, Договір позики та Транзакційні документи можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення та їх гранична сукупна вартість не може перевищувати 2 000 000 000 (два мільярди) доларів США.

 

3.3. На підставі та на виконання цієї попередньо наданої згоди надати Президенту Товариства та особі, яка буде тимчасово виконувати обов'язки Президента Товариства, без необхідності отри­мання окремого рішення (згоди, схвалення) За­гальних зборів Товариства та/або Дирекції Това­риства, згоду та повноваження на ведення переговорів, визначення та остаточне погоджен­ня умов (з урахуванням того, що такі умови повин­ні відповідати характеру правочинів та граничній сукупній вартості, що визначені цим рішенням Загальних зборів), прийняття рішення про укла­дення та підписання (надання, вручення, оформ­лення) від імені Товариства Договору поруки, Договору позики та Транзакційних документів, а також будь-яких змін та доповнень (додатків, до­даткових договорів про внесення змін) до Дого­вору поруки, Договору позики та/або будь-яких Транзакційних документів, а також вчинення будь-яких інших дій, як це може бути необхідно відповідно до умов Фінансування та/або у зв'язку з Фінансуванням, а також право делегувати всі вищевказані повноваження будь-якій іншій особі за власним розсудом в порядку, що передбаче­ний чинним законодавством України (в тому чис­лі, на підставі належним чином виданої довіре­ності) та статутом Товариства.

Адреса веб-сайту Товариства, на якому розміщена інформація з проек­том рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного: http://32547211.infosite.com.ua.
Оскільки Загальні збори проводяться у заочній формі, перелік докумен­тів, що має надати акціонер (представник акціонера) для участі у Загальних зборах, не передбачено.
Права акціонерів
Акціонери Товариства можуть ознайомитись з документами, необхід­ними для прийняття рішення з питань порядку денного Загальних зборів, починаючи з дня надіслання акціонерам цього повідомлення, і закінчуючи датою проведення Загальних зборів, за місцезнаходженням Товариства за адресою: вул. Слобода, 141, м. Ладижин, Вінницька обл., 24320, кабі­нет № 1, з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 12:00. Посадова особа Това­риства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів Товариства з документами - Лишак І. В. Довідки за телефоном: (04343) 67613, (04343) 61381.
Відповідно до статті 36 Закону України «Про акціонерні товариства», ак­ціонери Товариства до початку Загальних зборів можуть надавати письмові запитання Товариству щодо питань, включених до порядку денного Загаль­них зборів та порядку денного Загальних зборів. Оскільки повідомлення про скликання Загальних зборів здійснюється за скороченою процедурою (не пізніше ніж за 15 днів до дати їх проведення) відповідно до абзацу першого частини 5 статті 47 Закону України «Про акціонерні товариства», порядок денний Загальних зборів затверджено Дирекцією Товариства при прийнятті рішення про скликання Загальних зборів.
Інформація про кількість акцій
Станом на 20 лютого2018 року (дата складення переліку акціонерів, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів), за­гальна кількість акцій Товариства складає 317 152 000 (триста сімнадцять мільйонів сто п'ятдесят дві тисячі) штук простих іменних акцій. Всі акції То­вариства є голосуючими акціями. Товариство не здійснювало випуск приві­лейованих акцій.
Порядок участі та голосування на Загальних зборах за довіреністю Відповідно до статті 39 Закону України «Про акціонерні товариства» та статуту Товариства, акціонер має право призначити свого представника (представників) для участі у Загальних зборах, який здійснюватиме свої повноваження на підставі довіреності, виданої акціонером. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах, видана акціонером-фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими осо­бами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депози­тарною установою. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах від імені акціонера-юридичної особи видається її керів­ним органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими до­кументами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних збо­рах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати (розподілити голоси під час куму­лятивного голосування). Під час голосування на Загальних зборах пред­ставник акціонера повинен голосувати саме так, як передбачено завдан­ням на голосування. Якщо довіреність не містить завдання на голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд.