Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЧЕРКАСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ", код за ЄДРПОУ 05518948
Адреса: 18000, Черкаська область, місто Черкаси, вулиця Чигиринська, будинок 7
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 40 від 27.02.2018, № сторінки 36

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 03.04.2018
Місце проведення: 18000, Черкаська область, місто Черкаси, вулиця Чигиринська, будинок 7

публічне акціонерне товариство «черкаський хлібокомбінат»
(надалі - товариство) код ЄДрПОУ: 05518948
місцезнаходження якого: 18000, Черкаська область, місто Черкаси, вулиця Чигиринська, будинок 7, повідомляє про проведення річних загаль­них зборів акціонерів, які відбудуться «03» квітня 2018 року об 11:00 год. за адресою місцезнаходження Товариства: 18000, Черкаська область, місто Черкаси, вулиця Чигиринська, будинок 7, в «Навчальному кла­сі», що розташований між третім та четвертим поверхами адміні­стративної будівлі Товариства в складі безтарного зберігання бо­рошна, приміщення № 14 - актовий зал, (надалі Збори).
Реєстрація акціонерів здійснюватиметься «03» квітня 2018 року з 10.30 до 10.50 години за місцем проведення Зборів.
За даними Переліку акціонерів, яким надсилатиметься письмове пові­домлення про проведення загальних зборів акціонерного товариства, складеного ПАТ «НДУ» станом на 07.02.2018 року загальна кількість про­стих іменних акцій Товариства складає 116 096 348 шт., в тому числі голо­суючих - 115 740 222 шт.
Дата складання Переліку акціонерів, які мають право на участь у Збо­рах: «28» березня 2018 року.
Проект порядку денного:
1. Обрання членів лічильної комісії.
2. Прийняття рішень з питань порядку проведення річних загальних зборів акціонерів, прийняття рішення про припинення повноважень членів лічильної комісії. Про порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голо­сування. Затвердження регламенту.
3. Розгляд звіту наглядової ради Товариства за 2017 рік. Прийняття рі­шення за наслідками розгляду звіту наглядової ради за 2017 рік.
4. Розгляд звіту виконавчого органу Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту виконавчого органу за 2017 рік.
5. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 рік. Розподіл прибутку Товариства за 2017 рік.
6. Про зміну типу Товариства.
7. Про зміну найменування Товариства.
8. Про внесення змін до статуту Товариства, в зв'язку зі зміною типу та найменування Товариства, а також в зв'язку з приведенням статуту у відпо­відність до норм чинного законодавства України. Затвердження нової ре­дакції статуту Товариства. Надання повноважень на підписання нової ре­дакції статуту та здійснення усіх необхідних дій, пов'язаних з державною реєстрацією нової редакції статуту та з внесенням змін до відомостей про Товариство, що містяться в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
9. Про відміну положення про наглядову раду ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕР­НОГО ТОВАРИСТВА «ЧЕРКАСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ».
10. Затвердження положення про наглядову раду Товариства.
11. Про припинення повноважень членів наглядової ради.
12. Обрання членів наглядової ради Товариства.
13. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуть­ся з головою та членами наглядової ради; обрання особи, яка уповноважу­ється на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами наглядової ради.
14. Про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством у ході поточної фінансово-господарської ді­яльності протягом одного року, визначення їх предмету (характеру) та су­купної граничної вартості, надання повноважень на визначення доцільнос­ті їх укладання та погодження істотних умов, визначення особи, якій будуть надані повноваження на їх укладення та підписання.
Адреса веб-сайту, на якому розміщене повідомлення про проведення загальних зборів, проекти рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, та інша інформація передбачена законодавством України: http://05518948.smida.gov. ua/.
Від дати надіслання цього повідомлення до дати проведення Зборів ак­ціонери мають право ознайомитись з документами, необхідними для при­йняття рішень з питань проекту порядку денного (порядку денного), з про­ектом (проектами) рішення з питань проекту порядку денного (порядку денного), за місцезнаходженням Товариства за адресою: 18000, Черкаська область, місто Черкаси, вулиця Чигиринська, будинок 7, в адміністра­тивному приміщенні ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЧЕР­КАСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ» в кабінеті начальника юридичного відділу (другий поверх адміністративної будівлі, кабінет «Начальник юридичного відділу», приміщення № 2) у робочі дні, робочий час, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення, або/та надсилати на адресу місцезнаходження Товариства письмові запитання щодо питань, включе­них до проекту порядку денного Зборів та порядку денного Зборів.
Посадовою особою, відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з документами є член наглядової ради ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВА­РИСТВА «ЧЕРКАСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ» Русанова Вікторія Анатоліївна.
Не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів акціонери мають право вносити письмові пропозиції щодо питань, включених до проекту по­рядку денного Зборів та/або проектів рішень до питань проекту порядку
денного, а також не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів - пись­мові пропозиції щодо нових кандидатів до складу наглядової ради Товари­ства, кількість яких не може перевищувати її кількісного складу. Пропозиції акціонерів подаються лише в письмовій формі та обов'язково мають міс­тити всю інформацію, яка визначена законодавством України та статутом Товариства, а пропозиції щодо включення нових питань до проекту поряд­ку денного обов'язково повинні містити відповідні проекти рішень з цих пи­тань. Пропозиції подаються (надсилаються) Товариству на адресу місцез­находження 18000, Черкаська область, місто Черкаси, вулиця Чигиринська, будинок 7. Відмову про включення пропозицій до проекту по­рядку денного акціонер має право оскаржити в судовому порядку.
При реєстрації для участі у Зборах акціонеру (представнику акціонера):
1. Для встановлення особистості та дієздатності необхідно надати ре­єстраційній комісії: паспорт (у випадку пред'явлення паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм додатково пред'являється витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця прожи­вання); неповнолітнім акціонером, у випадку його одруження до досягнення вісімнадцятирічного віку, додатково пред'являється свідоцтво про одруження або рішення суду про надання особі повної цивільної дієздатності.
2. Для підтвердження права на участь у Зборах акціонеру, який є не­повнолітнім, або представнику акціонера реєстраційній комісії при реє­страції для участі у Зборах додатково необхідно надати документи або їх копії, засвідчені нотаріально або іншим чином, передбаченому законодав­ством України (залишаються у реєстраційної комісії):
• для неповнолітніх акціонерів - копію свідоцтва про одруження, рішен­ня суду про надання особі повної цивільної дієздатності або письмову зго­ду (у формі заяви про згоду на участь у загальних зборах акціонерів непо­внолітніх) осіб, які згідно з чинним законодавством представляють інтереси неповнолітніх до досягнення повноліття або одруження;
• для представників акціонерів - документи, що підтверджують право участі у Зборах від імені акціонера: документ, що підтверджує право на представництво малолітньої особи-акціонера; довіреність від акціонера; договір про управління або договір доручення та довіреність від юридичної особи-представника акціонера; для керівника акціонера-юридичної особи (представника акціонера-юридичної особи за договором) - витяг з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ста­ном на дату проведення Зборів, витяг з установчого документу юридичної особи та, у випадку, якщо згідно з установчим документом юридичної осо­би такі повноваження не належать до компетенції керівника, рішення упов­новаженого органу управління юридичної особи щодо делегування керів­нику повноважень щодо участі та голосування на Зборах.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особа­ми, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому порядку. Довіреність на право участі та голосу­вання на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам.
Надання довіреності на право участі та голосування на загальних збо­рах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який ви­дав довіреність, замість свого представника.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціо­нерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто пере­лік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати, або повноваження щодо го­лосування можуть бути обмежені кількістю голосів в межах пакету голосу­ючих акцій, належного акціонеру. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосуван­ня, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних збо­рах акціонерів на свій розсуд.
Основні показники фінансово-господарської діяльності товариства
(тис. грн.)


найменування показника

Період

тис.грн)

2017 рік

2016 рік

Усього активів

103761

93667

Основні засоби (за залишковою вартістю)

70921

68864

Запаси

13779

13158

Сумарна дебіторська заборгованість

19055

11534

Гроші та їх еквіваленти

6

6

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

932

762

Власний капітал

30307

30137

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

29024

29024

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

653

654

Поточні зобов'язання і забезпечення

72801

62876

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

170

407

Середньорічна кількість акцій (шт.)

116096348

116096348

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

0,00146

0,00351

наглядова рада