Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Харківміськгаз", код за ЄДРПОУ 03359552
Адреса: 61004, Україна, Харківська обл., м. Харків, вул. Москалівська, буд. 57/59
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 40 від 27.02.2018, № сторінки 9

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 03.04.2018
Місце проведення: м. Харків, вул. Москалівська, буд. 57/59 (в актовому залі Товариства).

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХАРКІВМІСЬКГАЗ»
ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення річних Загальних зборів акціонерів Публічне акціонерне товариство «ХАРКІВМІСЬКГАЗ» (надалі -«Товариство»), місцезнаходження якого: 61004, Україна, Харківська обл., м. Харків, вул. Москалівська, буд. 57/59 повідомляє про проведен­ня Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі - «Загальні збори Товариства») 03 квітня 2018 року о 10.00 годині за адресою: м. Хар­ків, вул. Москалівська, буд. 57/59 (в актовому залі Товариства).
Реєстрація акціонерів для участі у Загальних зборах Товариства буде здійснюватися в день проведення зборів за вищевказаною адре­сою, початок реєстрації - о 09.00, закінчення реєстрації - о 09.45.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах Товариства - 28 березня 2018 р.
Перелік питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів Товариства:
1.  Обрання Лічильної комісії Загальних зборів Товариства.
2.  Обрання Голови та секретаря Загальних зборів Товариства.
3.  Затвердження порядку (регламенту) проведення Загальних збо­рів Товариства.
4.  Звіт Правління Товариства за 2017 рік.
5.  Звіт Наглядової Ради Товариства за 2017 рік.
6.  Звіт та висновки Ревізійної комісії Товариства за 2017 рік.
7.  Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління, звіту Наглядової ради та звіту Ревізійної комісії Товариства.
8.  Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2017 рік.
9.  Розподіл прибутку Товариства (порядок покриття збитків) за під­сумками 2017 року.
10.  Про затвердження основних напрямків діяльності Товариства на 2018 рік.
11.  Про внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом затвердження його в новій редакції.
12.  Про внесення змін та доповнень до Положення про Загальні збори, Наглядову раду, Правління та Ревізійну комісію Товариства шляхом затвердження їх у новій редакції.
13.   Про припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради Товариства.
14.  Про обрання членів Наглядової ради Товариства.
15.  Затвердження умов договору (контракту), що укладається з членами Наглядової ради Товариства та визначення особи, яка упо­вноважується на підписання від імені Товариства договору (контракту) з членами Наглядової ради Товариства.
16.  Про припинення повноважень Голови та членів Ревізійної комі­сії Товариства.
17.  Про обрання членів Ревізійної комісії Товариства.
18.  Затвердження умов договору (контракту), що укладається з членами Ревізійної комісії Товариства та визначення особи, яка упо­вноважується на підписання від імені Товариства договору (контракту) з членами Ревізійної комісії Товариства.
19.  Про надання попередньої згоди на вчинення Товариством зна­чних правочинів.
Інформація з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інша інформація, що передбаче­на законодавством розміщена на веб-сайті Товариства за адресою: https://khgor.104.ua/.
Від дати надіслання цього повідомлення про проведення Загаль­них зборів Товариства до дати проведення Загальних зборів Товари­ства, акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необ­хідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів Товариства в порядку, передбаченому статтею 36 Закону Украї­ни «Про акціонерні товариства», у приміщенні Товариства за адресою: м. Харків, вул. Москалівська, 57/59 (каб. № 114), щоденно (крім суботи та неділі) з 10:00 год. до 16:00 год. (обідня перерва з 12:30 год. до 13:00 год.), а в день проведення Загальних зборів Товариства - також у місці їх проведення. Відповідальною особою за порядок ознайом­лення акціонерів із зазначеними документами є Голова Правління То­вариства. Контактна особа - Терещенко Ніна Петрівна, фахівець з корпоративних відносин. Довідки за телефоном (057)763-07-92.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, вклю­чених до проекту порядку денного Загальних зборів Товариства, а та­кож щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Про­позиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загаль­них зборів Товариства, а щодо кандидатів до складу органів товари­ства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення Загальних зборів
Товариства. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту по­рядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени Наглядової ради Товариства ма­ють містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат пред­ставником акціонера (акціонерів). Пропозиція до проекту порядку ден­ного Загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства. У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних зборів Товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів Товариства повідомляє акціонерів про такі зміни у порядку передбаченому Статутом Товариства.
Для реєстрації та участі у Загальних зборах Товариства акціонер повинен мати при собі паспорт, а представник акціонера - паспорт та відповідну довіреність оформлену згідно з чинним законодавством України.
Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товариства, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому На­ціональною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. До­віреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товари­ства від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного Загальних зборів Товариства із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах Товариства представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі пи­тання щодо голосування на Загальних зборах Товариства на свій роз­суд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голо­сування на Загальних зборах Товариства декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи за­мінити свого представника на Загальних зборах Товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних зборах Това­риства не виключає право участі на цих Загальних зборах Товариства акціонера, який видав довіреність, замість свого представника. У разі, якщо для участі в Загальних зборах Товариства з'явилося декілька представників акціонера, реєструється той представник, довіреність якому видана пізніше. У разі, якщо акція перебуває у спільній власнос­ті декількох осіб, повноваження щодо голосування на Загальних збо­рах Товариства здійснюється за їх згодою одним із співвласників або їх загальним представником.
Загальна кількість акцій Товариства складає 3 500 000 шт., загаль­на кількість голосуючих акцій Товариства станом на дату складення переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення За­гальних зборів Товариства складає 3 386 245 шт.
Основні показники фінансово-господарської діяльності Товариства за 2016 - 2017рр. (тис.грн.).


Найменування показника

період

2017р.*

2016р.

Усього активів

479231

373795

Основні засоби (за залишковою вартістю)

171314

161532

Запаси

8321

6375

Сумарна дебіторська заборгованість

238187

146758

Грошові кошти та їх еквіваленти

31059

23411

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

25659

20445

Власний капітал

30611

25397

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

875

875

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

49274

49982

Поточні зобов'язання і забезпечення

399346

298416

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

3507

22070

Середньорічна кількість акцій (шт.)

3500000

3500000

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

1,002

6,30571

* Попередні дані. Остаточна інформація, підтверджена аудитор­ським висновком, буде надана на Загальних зборах Товариства.
ПАТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ»