Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЦЕНТРАЛЬНА», код за ЄДРПОУ 22643566
Адреса: м. Харків, пр. Науки, 27-Б, офіс 605
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 47 від 07.03.2018, № сторінки 46

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 12.04.2018
Місце проведення: м. Харків, провул. Балакірєва, б. 5, поверх 1, кабінет № 10

 

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "ЦЕНТРАЛЬНА"
яке знаходиться за адресою: м. Харків, пр. Науки, 27-Б, офіс 605 повідомляє про проведення річних загальних зборів, які відбудуться 12 квітня 2018 р. за адресою: м. Харків, провул. Балакірєва, б. 5, по­верх 1, кабінет № 10.
Початок зборів о 10-30 годині, реєстрація учасників здійснюється в день проведення загальних зборів акціонерів з 10-00 до 10-20 за місцем проведення зборів.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складається станом на 05 квітня 2018 року.
Проект порядку денного: Перелік питань:
1.  Обрання лічильної комісії річних загальних зборів акціонерів.
2. Обрання голови та секретаря зборів, затвердження регламенту ро­боти зборів.
3. Затвердження річного звіту ПрАТ "СК "Центральна" за 2017 рік.
4.  Розподіл прибутку і збитків ПрАТ "СК "Центральна" за 2017 рік.
5.  Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, виконавчого органу ПрАТ "СК "Центральна".
6.  Прийняття рішення про внесення змін до договорів безпроцентної позики від 30.09.2013 p., 30.092013 p., 05.07.2013 p.
7.  Прийняття рішення про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися ПрАТ "СК "Центральна" протягом року з моменту прийняття цього рішення.
8.  Визначення особи, якій надаються повноваження здійснювати дії, пов'язані з укладенням значних правочинів, які можуть вчинятися ПРАТ "СК "Центральна" протягом року з моменту прийняття цього рішення.
9.  Затвердження Статуту ПРАТ "СК "Центральна" в новій редакції.
10.  Визначення уповноваженої особи на підписання нової редакції Статуту ПРАТ "СК "Центральна".
11. Укладення договорів з акціонерами про надання професійних пос­луг ПРАТ "СК "Центральна" (Відповідно до вимог ЗУ "Про фінансові пос­луги та державне регулювання ринків фінансових послуг").
З документами пов'язаними з порядком денним загальних Зборів, особи, які мають право на участь у загальних зборах, можуть ознайоми­тися за адресою пр. Науки, б. 27-Б, 6 поверх, офіс 605, кімната 29, м. Харків, 61072 у робочі дні з 9-00 г. до 16-00 попередньо повідомивши те­лефоном (057) 340-39-42), не менш ніж за 1 день до дати ознайомлення, відповідальну особу про бажану дату та час ознайомлення. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документа­ми - Директор Толкачова Вікторія Олександрівна.
Для ознайомлення з документами пов'язаними з порядком денним загальних Зборів та реєстрації, акціонерам необхідно мати, документ, що посвідчує особу. Представникам акціонерів - довіреність, оформлену відповідно до чинного законодавства України та документ, що посвідчує особу.
Права якими акціонер має право користуватись після отримання по­відомлення про проведення загальних зборів:
1.  Ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням товариства у робочі дні, робочий час та в доступному місці, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення.
2.  Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, вклю­чених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного това­риства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з орга­нів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення за­гальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту по­рядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонерного това­риства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропону­ється на посаду члена наглядової ради - незалежного директора. Про­позиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного това­риства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (най­менування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу на­лежних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів товариства.
Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю Представником акціонера на загальних зборах акціонерного товарис­тва може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а також уповноважена особа держави чи територіальної громади.
Посадові особи органів товариства та їх афілійовані особи не можуть
бути представниками інших акціонерів товариства на загальних зборах.
Представником акціонера - фізичної особи на загальних зборах акці­онерного товариства може бути інша фізична особа або уповноважена особа юридичної особи.
Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який момент замінити свого представника, повідомивши про це виконавчий орган акціонерного това­риства.
Повідомлення акціонером відповідного органу товариства про приз­начення, заміну або відкликання свого представника може здій­снюватися за допомогою засобів електронного зв'язку відповідно до за­конодавства про електронний документообіг.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, ви­дана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадови­ми особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цін­них паперів та фондового ринку порядку.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акці­онерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосуван­ня на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як пе­редбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо го­лосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосуван­ня на загальних зборах декільком своїм представникам.
Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства.
Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.
До закінчення строку, відведеного на реєстрацію учасників зборів, ак­ціонер має право замінити свого представника, повідомивши про це ре­єстраційну комісію та виконавчий орган акціонерного товариства, або взяти участь у загальних зборах особисто.
У разі, якщо для участі в загальних зборах з'явилося декілька пред­ставників акціонера, реєструється той представник, довіреність якому видана пізніше.
Загальна кількість акцій та голосуючих акцій станом на дату складан­ня переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення за­гальних зборів, тобто на 01.03.2018 р.
Загальна кількість акцій: 3497 шт
Голосуючих акцій: 3431 шт.
Інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного розміщена на власному веб-сайті: http://sk.cen-ter.com.ua
Телефон для довідок - (057) 340-39-42.
Основні показники фінансово-господарської діяльності підпри ємства (тис. грн.)*


Найменування показника

період

звітний

попередній

Усього активів

14810

14951

Основні засоби

0

0

Довгострокові фінансові інвестиції

50

50

Запаси

2

3

Сумарна дебіторська заборгованість

9581

14249

Грошові кошти та їх еквіваленти

5171

620

Нерозподілений прибуток

23

17

Власний капітал

14583

14572

Статутний капітал

14534

14534

Довгострокові зобов'язання

172

318

Поточні зобов'язання

55

61

Чистий прибуток (збиток)

11

5

Середньорічна кількість акцій (шт.)

3497

3497

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

-

-

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

7

6

Директор: В.О. Толкачова