Вівторок, 23 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ", код за ЄДРПОУ 00383372
Адреса: Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 49 від 13.03.2018, № сторінки 50

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.04.2018
Місце проведення: смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11, актова зала № 1.

Повідомлення про проведення річних загальних зборів акціонерів До уваги акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО
ТОВАРИСТВА «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКО-ВИЙ КОМБІНАТ» !
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМА-ЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ» (код за ЄДРПОУ-00383372, місцезнаходжен­ня: смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський ра­йон, вул. Олександра Островського, 11, далі-Товариство), повідомляє про проведення річних загальних зборів акціонерів Товариства:
1)  Дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів:
•Дата проведення загальних зборів акціонерів: 24 квітня 2018 року.
•   Час проведення загальних зборів акціонерів: початок зборів о 11.00 год.
•  Місце проведення загальних зборів (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери): смт. Дніпровське, Дніпропе­тровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Остров­ського, 11, актова зала № 1.
2)  Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у за­гальних зборах:
• Реєстрація акціонерів, їхніх представників, які прибули на загальні збо­ри акціонерів, проводиться у день проведення та за адресою проведення загальних зборів з 10:00 до 10:50.
•  Час початку реєстрації акціонерів 10:00; Час закінчення реєстрації ак­ціонерів 10:50.
3) Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах:
18 квітня 2018 року (станом на 24 годину).
4)  Перелік питань разом з проектом рішень (крім кумулятивного голосування) щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:
1.Обрання Лічильної комісії загальних зборів, прийняття рішення про припинення їх повноважень.
2.Про надання повноважень Голові та Секретарю загальних зборів під­писати протокол річних загальних зборів акціонерів.
3.Звіт Дирекції Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслід­ками його розгляду.
4.3віт Наглядової ради Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками його розгляду.
5.Звіт Ревізійної комісії Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками його розгляду. Затвердження висновків Ревізійної комісії Това­риства за підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності Това­риства за результатами 2017 року.
б.Затвердження річного звіту та річної фінансової звітності Товариства за 2017 рік.
7.Затвердження порядку розподілу прибутку Товариства за 2017 рік.
8.  Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом затвер­дження його в новій редакції.
9.  Внесення змін та доповнень шляхом затвердження в новій редакції внутрішніх положень Товариства.
5)Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту по­рядку денного, а також інформація, зазначена в частині четвертій статті 35 Закону України «Про акціонерні Товариства»:
www.dkpk.dp.ua
6)Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати прове­дення загальних зборів Товариство надає акціонерам та/або їх представни­кам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного річних загальних зборів акціонерів Товари­ства, у робочі дні, робочі години за адресою: смт. Дніпровське, Дніпропетров­ська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11, приймальна Генерального Директора Товариства кімната №18, а в день проведення річних загальних зборів акціонерів - у місці їх проведення, за адресою: смт. Дніпровське, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, вул. Олександра Островського, 11, актова зала № 1. Після надіслан­ня акціонерам повідомлення про проведення загальних зборів акціонерне товариство не має права вносити зміни до документів, наданих акціонерам або з якими вони мали можливість ознайомитися, крім змін до зазначених документів у зв'язку із змінами в порядку денному чи у зв'язку з виправлен­ням помилок. У такому разі зміни вносяться не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товари­ства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення загальних зборів. Акціонерне товариство до початку загальних зборів зобов'язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включе­них до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загаль­них зборів до дати проведення загальних зборів. Акціонерне товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту.
Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документа-
ми, - Генеральний директор Товариства Шванц П. А. Довідки за телефоном: (05658) 47-120.
7)  Про права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користу­ватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: Кож­ний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати про­ведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропо­зиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонерного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидАТ представником акці­онера (акціонерів). Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (наймену­вання) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціо­нером до складу органів товариства. З детальною інформацією, стосовно оформлення, подання пропозицій та інших прав, наданих акціонерам після отримання повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів у строк до дати проведення загальних зборів, акціонери можуть ознайомитись в ст. ст. 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», а також звернутись до керівництва Товариства для уточнення інформації.
8) Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю: Представником акціонера на загальних зборах Товариства може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а також уповноважена особа держави чи територіальної громади. Посадові особи органів товариства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками інших акціонерів товариства на загальних зборах. Представником акціонера - фізичної чи юридичної особи на загальних зборах акціонерного товариства може бути інша фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Довіреність на право участі та голо­сування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріу­сом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому НКЦПФР по­рядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загаль­них зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завдан­ням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосуван­ня, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право учас­ті та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. Для участі у річних загальних зборах акціонерів Товариства при собі необхідно мати: акціонерам - документ, що посвідчує особу (паспорт); представникам акціоне­рів -довіреність, оформлену згідно чинного законодавства, або інші документи, що посвідчують повноваження представника, а також документ, що посвідчує особу (паспорт). В реєстрації акціонера (його представника) може бути відмов­лено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера-також документів, що підтверджують повнова­ження представника на участь у загальних зборах акціонерів Товариства.
9(Основні показники фінансово-господарської діяльності Товари­ства (тис. грн)*:


Найменування показника

Пе

ріод

Звітний 2017 р.

Попередній 2016 р.

Усього активів

1753334

1163204

Основні засоби (за залишковою вартістю)

581845

474149

Запаси

249467

151636

Сумарна дебіторська заборгованість

226319

119094

Гроші та їх еквіваленти

266

345

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

312580

277448

Власний капітал

453219

418087

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

129293

129293

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

39468

53004

Поточні зобов'язання і забезпечення

1260647

692113

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

35132

-10781

Середньорічна кількість акцій (шт.)

517171236

517171236

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

0,06793

-0,02085

Наглядова рада ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ»