П`ятниця, 26 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Вищеольчедаївське", код за ЄДРПОУ 00385520
Адреса: 23441, Вінницька область, Мурованокуриловецький район,селище Малий Обухів, вулиця Аграрна, будинок 7»А»
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 50 від 14.03.2018, № сторінки 67

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.04.2018
Місце проведення: Вінницька область, Мурованокуриловецький район, селище Малий Обухів, вулиця Аграрна, будинок 7»А», адмінкорпус, приймальна Товариства (приймальна нумерації не має).

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВИЩЕОЛЬЧЕДАЇВСЬКЕ»
Повідомлення про проведення річних загальних зборів
акціонерів.
Приватне акціонерне товариство
«Вищеольчедаївське»
(код ЄДРПОУ 00385520, 23441, Вінницька область, Мурованокуриловецький район,
селище Малий Обухів, вулиця Аграрна, будинок 7»А», тел./факс
(04356) 3-64-32,
електронна поштова адреса - par@00385520.pat.ua ).
Дата та час проведення річних Загальних зборів акціонерів: 24.04.2018 року о 10 год.00 хв.,
Місце проведення річних Загальних зборів: Вінницька область, Му­рованокуриловецький район, селище Малий Обухів, вулиця Аграр­на, будинок 7»А», адмінкорпус, приймальна Товариства (приймаль­на нумерації не має).
Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у річних За­гальних зборах Товариства: з 9 год.ЗО хв. до 9 год. 50 хв.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у річ­них Загальних зборах на 24 годину 18.04.2018 року.
Для участі у Загальних зборах акціонер повинен мати документ, що посвідчує особу.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосуван­ня на Загальних зборах своєму представникові (або кільком представ­никам) та має право у будь-який час відкликати чи замінити свого пред­ставника на Загальних зборах. Надання довіреності не позбавляє його права участі на цих Загальних зборах замість свого представника. Дові­реність, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом а також може посвідчуватися депозитарною установою. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом.
Не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів, акці­онер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів. Пропозиція до проекту порядку ден­ного Загальних зборів подається в письмовій формі із зазначенням пріз­вища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення.
Перелік питань, включених до проекту порядку денного:
1.  Обрання членів лічильної комісії річних Загальних зборів акціоне­рів, прийняття рішення про припинення їх повноважень.
2.  Прийняття рішень з питань порядку проведення річних Загальних зборів акціонерів, обрання голови і секретаря річних Загальних зборів та порядку голосування.
3. Звіт директора Товариства про фінансово-господарську діяльність за 2017 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
4. Звіт та висновки Ревізійної комісії Товариства за результатами пе­ревірки фінансово-господарської діяльності Товариства у 2017 році, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту, затвердження висно­вків Ревізійної комісії.
5. Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
6.  Затвердження річного звіту Товариства та річної фінансової звіт­ності Товариства за 2017 рік.
7. Затвердження порядку розподілу прибутку (покриття збитку) Това­риства за 2017 рік.
8. Прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення зна­чних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення.
Адреса веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектами рі­шень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного та інформація, зазначена в частині четвертій статті 35 Закону України «Про акціонерні Товариства»: -www.00385520.pat.ua.
Для прийняття рішень з питань порядку денного акціонери можуть ознайомитися з матеріалами під час підготовки до загальних зборів у робочі дні, робочий час за адресою Товариства: 23441, Вінницька об­ласть, Мурованокуриловецький район,селище Малий Обухів, вулиця Аграрна, будинок 7»А», бухгалтерія (кабінети нумерації не мають), а в день зборів за місцем їх проведення.
Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з доку­ментами -директор Товариства Дмитрук Володимир Іванович, тел. для довідок (04356) 3-64-32.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні. Директор ПрАТ «Вищеольчедаївське» В.І.Дмитрук.