Неділя, 16 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Український авіаційно-технічний центр", код за ЄДРПОУ 31350722
Адреса: місто Київ, проспект Повітрофлот-ський, 93
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 50 від 14.03.2018, № сторінки 35

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.04.2018
Місце проведення: місто Київ, проспект Повітрофлот-ський, 93

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКИЙ АВІАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР»
До відома акціонерів Приватного акціонерного товариства «Український авіаційно-технічний центр». Приватне акціонерне товариство «Український авіаційно-технічний центр» (далі - Товариство) повідомляє, що «20» квітня 2018 року о 15:00 у при­міщенні Товариства за адресою: місто Київ, проспект Повітрофлот-ський, 93, у кабінеті Генерального директора відбудуться чергові За­гальні збори акціонерів Товариства.
Реєстрація акціонерів для участі у Загальних зборах починається о 14:00 та закінчується о 14:45 годині «20» квітня 2018 року.
Датою складання переліку акціонерів, які мають право на участь у За­гальних зборах акціонерів є «16» квітня 2018 року (станом на 24 годину). Перелік питань, що виносяться на голосування на Загальних зборах акціонерів Товариства:
1. Прийняття рішень з питань порядку проведення чергових Загальних зборів акціонерів Товариства (Про обрання лічильної комісії, секретаря За­гальних зборів акціонерів, затвердження регламенту роботи Загальних зборів акціонерів).
2. Звіт Генерального директора про результати фінансово-господарської діяльності у 2017 році та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
3. Звіт Наглядової ради Товариства за результатами діяльності Товари­ства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
4. Звіт та висновки Ревізора про фінансово-господарську діяльність То­вариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Ревізора.
5. Затвердження річної фінансової звітності Товариства за 2017 рік.
6. Затвердження основних напрямків діяльності Товариства на 2018
рік.
7. Розподіл прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками робо­ти Товариства у 2017 році, затвердження нормативів розподілу прибутку Товариства на 2018 рік.
8. Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом викла­дення Статуту Товариства у новій редакції та затвердження нової редакцію Статуту. Уповноваження особи на підписання та здійснення державної ре­єстрації Статуту в новій редакції.
9. Внесення змін та доповнень до внутрішніх положень Товариства шляхом викладення їх в новій редакції та затвердження нових редакцій внутрішніх положень Товариства (Положення про Загальні Збори акціонерів, Положення про Наглядову раду, Положення про Генерального директо­ра).
10. Прийняти рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття, із зазначенням характеру правочинів та їх граничної сукупної вартості. Обрання особи уповноваженої на підписання відповідного право­чину та вчинення інших пов'язаних дій.
11. Прийняття рішення про надання згоди на вчинення значного право­чину з ДАП «Україна» на проведення технічного обслуговування компонен­тів літака типу Ан-74ТК-300 замовника сумою до 3 млн. грн. Обрання особи уповноваженої на підписання відповідного правочину та вчинення інших пов'язаних дій.
12. Прийняття рішення про надання згоди на вчинення значного право­чину з ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» на проведення ремонту обладнання для літаків типу Су-24 іноземного замовника сумою до 10 млн. грн. Обран­ня особи уповноваженої на підписання відповідного правочину та вчинення інших пов'язаних дій.
13. Прийняття рішення про надання згоди на вчинення значного право-чину з ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» на проведення ремонту обладнання для літаків типу Ан-72 іноземного замовника сумою до 25 млн. грн. Обран­ня особи уповноваженої на підписання відповідного правочину та вчинення інших пов'язаних дій.
14. Прийняття рішення про схвалення вчинення значного правочину зі Спеціальним авіаційним загоном Оперативно-рятувальної служби цивіль­ного захисту ДСНС України на проведення технічного обслуговування літа­ків типу Ан-32П та Ан-30 замовника сумою до 5 млн. грн. Обрання особи уповноваженої на підписання відповідного правочину та вчинення інших пов'язаних дій.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проекта­ми рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: 31350722.smida.gov.ua
Від дати надіслання повідомлення про проведення Загальних зборів до дати проведення Загальних зборів Товариство надає акціонерам (або їх представникам) можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, у робочі дні та робочий час за адресою Товариства: м. Київ, проспект Повітрофлотський, 93, у кабінеті Генерального директора; в день проведення Загальних зборів: м. Київ, проспект Повітрофлотський, 93, кабінет Генерального директора.
Після надіслання акціонерам повідомлення про проведення Загальних зборів Товариство не має права вносити зміни до документів, наданих ак-
ціонерам або з якими вони мали можливість ознайомитися, крім змін до зазначених документів у зв'язку із змінами в порядку денному чи у зв'язку з виправленням помилок. У такому разі зміни вносяться не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів.
Товариство до початку Загальних зборів зобов'язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до про­екту порядку денного Загальних зборів та порядку денного Загальних зборів до дати проведення Загальних зборів, протягом 7 (семи) робочих днів із дня отримання запиту. Товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів То­вариства. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведен­ня Загальних зборів Товариства. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиція до проекту порядку денного Загальних зборів подаєть­ся в письмовій формі із зазначенням найменування акціонера, який її вно­сить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Пропозиції акціонерів (акціонера), які су­купно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного Загальних зборів. У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного Загальних зборів щодо дострокового припинення повноважень особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу одночасно обов'язково по­дається пропозиція щодо кандидатури для обрання особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження. Зміни до проекту порядку денного Загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рішень. У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних зборів Товари­ство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів повідом­ляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів.
Контактна особа з питань підготовки Загальних зборів акціонерів: Поліщук Валерій Юрійович, телефон: (044) 249-01-13 E-mail: uatc@meta.ua
Представником акціонера на Загальних зборах Товариства може бути уповноважена особа юридичної особи. Посадові особи органів Товариства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками інших акціонерів Товариства на Загальних зборах. Довіреність на право участі та голосуван­ня на Загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Дові­реність на право участі та голосування на Загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рі­шення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представни­кам.
Для участі у річних Загальних зборах Товариства при собі необхідно мати: представникам акціонерів - довіреність, оформлену згідно чинного законодавства, а також документ, що посвідчує особу (паспорт). В реєстра­ції акціонера (його представника) може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі пред­ставника акціонера - також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у Загальних зборах акціонерів Товариства.
Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис.грн.)


Найменування показника

Період

2017

2016

Усього активів

7876

4602

Основні засоби (за залишковою вартістю)

1558

1407

Запаси

640

354

Сумарна дебіторська заборгованість

4776

1828

Грошові кошти та їх еквіваленти

876

830

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

-11421

-1189

Власний капітал

-8728

1504

Зареєстрований (статутний) капітал

2693

2693

Поточні зобов'язання і забезпечення

16604

2985

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

-10339

512

Середньорічна кількість акцій (шт.)

2693

2693

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн.)

-384

190

Генеральний директор ПрАТ «УАТЦ».