Неділя, 16 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акцiонерне товариство "Щорський завод продовольчих товарiв", код за ЄДРПОУ 00381143
Адреса: вул. ЗО років Перемоги, б. 31-А, м. Сновськ, р-н Сновський, обл. Чернігівська, Україна, 15200.
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 51 від 15.03.2018, № сторінки 8

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.04.2018
Місце проведення: вул. ЗО років Перемоги, б. 31-А, кабінет № 1, м. Сновськ, р-н Сновський, обл. Чернігівська, Україна, 15200

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЩОРСЬКИЙ ЗАВОД ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ»
Повідомлення про проведення річних Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі - Загальні Збори) з проектом порядку денного
До уваги акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЩОРСЬКИЙ ЗАВОД ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ» (надалі - Товариство) Місцезнаходження   Товариства:   вул.   ЗО   років   Перемоги,   б.   31-А, м. Сновськ, р-н Сновський, обл. Чернігівська, Україна, 15200.
Повідомляємо про скликання «20» квітня 2018 р. о 10 годині 00 хв. річних Загальних Зборів акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВА­РИСТВА «ЩОРСЬКИЙ ЗАВОД ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ», Код ЄДРПОУ 00381143, місце проведення: за місцезнаходженням Товариства: вул. ЗО років Перемоги, б. 31-А, кабінет № 1, м. Сновськ, р-н Сновський, обл. Чернігівська, Україна, 15200. Реєстрація акціонерів та їх представників в день за місцем проведення Загальних Зборів з 09 год. 00 хв. до 09 год. 50 хв.
Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до Проекту порядку денного:
1.  Про обрання членів лічильної комісії та прийняття рішення про при­пинення повноважень членів лічильної комісії.
2.  Про обрання робочих органів, затвердження регламенту роботи За­гальних Зборів.
3.  Про звіт Директора Товариства про фінансово-господарську діяль­ність Товариства за 2017 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Директора Товариства за 2017 р.
4.  Про розгляд та затвердження звіту та висновків Наглядової ради То­вариства за 2017 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Наглядової ради Товариства за 2017 р.
5.  Про розгляд та затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії То­вариства за 2017 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Ревізійної комісії Товариства за 2017 р.
6.  Про затвердження річного звіту Товариства за 2017 р.
7.  Про розподіл прибутку і збитків Товариства з урахуванням вимог, пе­редбачених законом за підсумками роботи у 2017 р.
8.  Про прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, які можуть вчиняться Товариством протягом одного року з дня проведення Загальних Зборів.
Основні показники фінансово-господарської Товариства (тис.грн.)


Найменування показника

Період

2017 р.

2016 р.

Усього активів

10711

11686

Основні засоби

3163

2310

Довгострокові фінансові інвестиції

-

-

Запаси

3956

3316

Сумарна дебіторська заборгованість

3456

6056

Грошові кошти та їх еквіваленти

136

4

Нерозподілений прибуток

-

-

Власний капітал

4231

3271

Статутний капітал

450

450

Довгострокові зобов'язання

-

-

Поточні зобов'язання

4048

4733

Чистий прибуток (збиток)

1226

1019

Середньорічна кількість акцій (шт.)

1800120

1800120

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій, протягом періоду

-

-

Чисельність працівників на кінець періоду

150

129

Дата складення переліку акціонерів, які мають право брати участь у За­гальних Зборах: станом на 24 годину - на «16» квітня 2018 року - за три робочих дні до дня проведення Загальних Зборів. З документами (матеріа­лами), необхідними для прийняття рішень з питань проекту порядку денно­го акціонери можуть ознайомитися під час підготовки до Загальних Зборів в робочі дні з 09 год.00 хв. до 11 год.00 хв., звернувшись за місцезнахо­дженням Товариства: вул. ЗО років Перемоги, б. 31-А, кабінет № 1, м. Сновськ, р-н Сновський, обл. Чернігівська, Україна, а також а в день проведення Загальних Зборів - у місці їх проведення.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проекта­ми рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного Загальних Зборів, а також інформація, зазначена в ч.4 ст.35 ЗУ «Про акці­онерні товариства»: http://eco-food.kiev.ua/.
Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами (матеріалами), необхідними для прийняття рі­шень з питань проекту порядку денного - Директор Товариства Кононевич Володимир Федорович. Тел. для довідок: (04654) 2 19 38, 2 04 76.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних Зборів. Пропозиції вносяться не піз­ніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних Зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити від­повідні проекти рішень з цих питань. Пропозиція до проекту порядку денно­го Загальних Зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу на­лежних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Пропозиції акціонера (акціонерів), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до про­екту порядку денного Загальних Зборів. У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних Зборів Товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних Зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів. Зміни до проекту порядку денного За­гальних Зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та про­ектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має право вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рішень. Акціо­нери мають право оскаржувати до суду рішення про відмову у включенні їх пропозицій до проекту порядку денного Загальних Зборів.
Довіреність на право участі та голосування на Загальних Зборах, ви­дана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депо­зитарною установою у встановленому НКЦПФР порядку. Довіреність на право участі та голосування на Загальних Зборах від імені юридичної осо­би видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її уста­новчими документами. Довіреність на право участі та голосування на За­гальних Зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного Загальних Зборів із зазначенням того, як перед­бачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдан­ня щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних Зборах на свій розсуд. Акціонер має право видати довіре­ність на право участі та голосування на Загальних Зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на Загальних Зборах Товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних Зборах не виключає право участі на цих Загальних Зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника. У разі, якщо для участі в Загальних Зборах з'явилося декілька представників акціонера, реєструється той представник, довіре­ність якому видана пізніше.
Голова Наглядової Ради Товариства                                 В.Ю.Рибалов