Неділя, 16 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "УПТК", код за ЄДРПОУ 16476514
Адреса: вул.Семиренка, 1-Б, м.Київ, Україна
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 51 від 15.03.2018, № сторінки 20

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.04.2018
Місце проведення: м. Київ, вул.Семиренка, 1-Б, Кім.1

Шановний акціонер!
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УПТК»
(ПрАТ «УПТК»), (код ЄДРПОУ 16476514), місцезнаходження якого: вул.Семиренка, 1-Б, м.Київ, Україна, (надалі Товариство) повідомляє, що річні загальні збори акціонерів відбудуться 20 квітня 2018 року о 18 годи­ні 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул.Семиренка, 1-Б, Кім.1
Реєстрація акціонерів буде проводитись 20 квітня 2018 р. з 17:30 год. до 17:50 год.
Місце проведення реєстрації: акціонерів: м.Київ, вул.Семиренка,1-Б, кімн.1.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у річних загальних зборах акціонерів: на 24-00 годину 16 квітня 2018 року. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ, ВКЛЮЧЕНИХ ДО ПРОЕКТУ ПОРЯДКУ ДЕННОГО
1.  Прийняття рішень з процедурних питань проведення річних за­гальних зборів акціонерів Товариства (Обрання голови, секретаря та членів лічильної комісії річних загальних зборів акціонерів, затвер­дження регламенту роботи річних загальних зборів акціонерів).
2.    Звіт генерального директора Товариства про результати фінансово-господарської діяльності за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту. Основні напрямки діяльності Товари­ства на 2018-19 роки.
3.  Розгляд висновків зовнішнього аудитора. Затвердження річного звіту за 2017 рік для подання в НКЦПФР.
4.  Визначення порядку розподілу прибутку (покриття збитків) То­вариства за підсумками роботи у 2017 році. Прийняття рішення про виплату дивідендів та їх розмір за простими акціями Товариства.
5.  Про використання ПрАТ «УПТК» кредитних ліній, які надають банки.
6.  Попереднє схвалення значних правочинів, що можуть вчиняти­ся товариством.
З матеріалами стосовно проведення загальних зборів акціонери можуть ознайомитись, починаючи з 20 березня 2018 року до 19 квітня, за місцезна­ходженням Товариства по вівторкам та четвергам з 10:00 до 11:30 години. В день проведення зборів, ознайомлення з документами відбувається в місці проведення загальних зборів. Посадовою особою Товариства, відпо­відальною за ознайомлення акціонерів, є Генеральний директор ПрАТ «УПТК» - Чміль Микола Мусійович.
З проектами рішень питань Порядку денного річних загальних зборів акціонерів, які відбудуться 20 квітня 2018 року, а також з інформацією про
загальну кількість акцій та голосуючих акцій станом на дату складання пе­реліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення річних За­гальних зборів також можна ознайомитись, звернувшись до сайту ПрАТ «УПТК»: id669.smida.gov.ua
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного річних загальних зборів Товариства не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення річних Загальних зборів акціонерів Това­риства в порядку, передбаченому чинним законодавством України (ст.38. ЗУ «Про акціонерні товариства»).
Контактна особа з питань підготовки до Зборів акціонерів: Полтораць-ка Любов Макарівна
тел: (044) 407-68-27.
Акціонери мають право особисто прийняти участь у річних загальних зборах акціонерів або через представників (довірених осіб).
УВАГА! 1. Для реєстрації акціонера для участі у загальних зборах акціонерів необхідно пред'явити:
-  паспорт громадянина України чи паспорт громадянина іншої країни;
- для представника акціонера - паспорт громадянина України чи паспорт громадянина іншої країни та довіреність, оформлену акці­онером згідно з чинним законодавством України, і яка надає пред­ставнику повноваження представляти акціонера на Зборах та го­лосувати по питаннях порядку денного.
2. Звертаємо Вашу увагу, що у разі якщо власник цінних паперів не уклав з депозитарною установою договору про обслуговування рахунка в цінних паперах, цінні папери такого власника не врахову­ються при визначенні кворуму та при голосуванні.
Скасування таких обмежень здійснюється депозитарною устано­вою протягом одного робочого дня після укладання власником цінних паперів з депозитарною установою договору про обслуговування ра­хунку в цінних паперах (п.10 Розділу VI прикінцевих та перехідних по­ложень Закону України «Про депозитарну систему України».)
Повідомлення щодо проведення річних загальних зборів акціонерів опубліковано
Генеральний директор ____________                   Чміль М.М.
(підпис)     (ініціали та прізвище керівника)
М.П.                   __________________
(дата)