Неділя, 16 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Фірма "ХОЗІМПЕКС", код за ЄДРПОУ 01552782
Адреса: 02660, м. Київ, вул. Бутлерова, 6
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 51 від 15.03.2018, № сторінки 53

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.04.2018
Місце проведення: 02660, м. Київ, вул. Бутлерова, 6

Затверджено рішенням Наглядової Ради Товариства ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення Річних Загальних зборів акціонерів
приватного акціонерного товариства «фірма «хозімпекс»
Повне найменування Товариства: приватне акціонерне товариство «Фірма «ХОЗІМПЕКС» (код 01552782)
Місцезнаходження Товариства: 02660, м. Київ, вул. Бутлерова, 6 Шановні акціонери!
Приватне акціонерне товариство «Фірма «ХОЗІМПЕКС» (далі - «То­вариство»), повідомляє Вас, що 20 квітня 2018 року о 12:00 год. за адре­сою: 02660, м. Київ, вул. Бутлерова, 6, адміністративний корпус, 2-ий поверх, кабінет Голови правління відбудуться Річні Загальні збори акціонерів Товариства.
Перелік акціонерів, які мають бути повідомлені про проведення Річних Загальних зборів акціонерів Товариства, складено станом на 14 березня 2018 року.
Реєстрація акціонерів та їх уповноважених представників відбудеться в день проведення зборів з 11:00 до 11:45 год. за місцем проведення Річних Загальних зборів. Перелік акціонерів, які мають право на участь у Річних Загальних зборах акціонерів Товариства буде складено станом на 24 годи­ну 16 квітня 2018 року.
Проект порядку денного.
1. Про обрання Лічильної комісії та про припинення її повноважень.
2. Затвердження порядку та способу засвідчення бюлетенів для голо­сування.
3. Про обрання Голови та Секретаря Річних Загальних зборів акціоне­рів.
4. Про затвердження регламенту Річних Загальних зборів та порядку подачі пропозицій для голосування.
5. Розгляд Звіту Правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства у 2017 році, основні напрями ді­яльності на 2018 рік та затвердження заходів за результатами його роз­гляду.
6. Розгляд Звіту Наглядової ради Товариства за 2017 рік та затверджен­ня заходів за результатами його розгляду.
7. Затвердження Звіту та висновків Ревізійної комісії (Ревізора) за 2017 рік.
8. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту Правління, звіту і висновків Ревізійної комісії (Ревізора) Товариства за 2017 рік.
9. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 рік
10. Розгляд висновків зовнішнього аудиту за 2017 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду.
11. Про розподіл прибутку і збитків Товариства.
12. Затвердження розміру дивідендів за 2017 рік, порядку та строків їх виплат.
13. Про затвердження Протоколів Наглядової ради Товариства.
Для реєстрації учасників Річних Загальних зборів акціонерів Товариства необхідно мати: акціонерам - паспорт, представникам - паспорт та дові­реність на право участі у зборах, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.
В реєстрації акціонера (його представника) для участі у Річних Загаль­них зборах акціонера може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифі­кують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера-також документів, що підтверджують повноваження представ­ника на участь у Позачергових загальних зборах акціонерів Товариства.
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони мо­жуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: від дати наді­слання повідомлення про проведення Річних Загальних зборів акціонерів Товариства до дати їх проведення акціонери можуть ознайомитися з до­кументами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Річних Загальних зборів акціонерів Товариства, у Голови правління Това­риства Гавриленко Анатолія Євгенійовича - особа відповідальна за по­рядок ознайомлення акціонерів з документами, за адресою: 02660, м. Київ, вул. Бутлерова, 6, адміністративний корпус, 2-ий поверх, кабінет Голови правління, у робочі дні тижня з понеділка по п'ятницю з 08 години 30 хвилин до 17 години 00 хвилин, а також в день проведення зборів за місцем їх проведення. Пропозиції подаються у письмовій формі із зазна­ченням ПІБ акціонера, кількості та типу належних йому акцій і змісту про­позиції.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проек­том рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку ден­ного: hozimpex.com.ua
Довідки за телефоном: 559-70-73
Правління ПрАТ «Фірма «ХОЗІМПЕКС»