Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "ІМПЕРІЯ-С", код за ЄДРПОУ 05513862
Адреса: 25001, Кіровоградська область, місто Кіровоград, вулиця Велика Пермська, будинок 88
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 52-2 від 16.03.2018, № сторінки 167

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 21.04.2018
Місце проведення: 25001, Кіровоградська область, місто Кіровоград, вулиця Велика Пермська, будинок 88

публічне акціонерне товариство "імперія-с"
(далі - Товариство) код ЄДРПОУ 05513862 місцезнаходження якого: 25001, Кіровоградська область, місто Кіровоград, вулиця Велика Пермсь­ка, будинок 88, повідомляє про проведення річних загальних зборів акці­онерів, які відбудуться "21" квітня 2018 року о 10:00 год. за адресою: 25001, Кіровоградська область, місто Кропивницький, вулиця Велика Пермська, будинок 88, в кабінеті директора ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕР­НОГО ТОВАРИСТВА "ІМПЕРІЯ-С" на першому поверсі адміністративного корпусу, кімната № 1 (надалі Збори). Реєстрація акціонерів (представників акціонерів) буде здійснюватись "21" квітня 2018 року з 09:30 год. до 09:50 год. за місцем проведення Зборів. За даними Переліку акціонерів, яким надсилатиметься письмове повідомлення про проведення загальних збо­рів акціонерного товариства, складеного ПАТ "НДУ" станом на 21.02.2018 року загальна кількість простих іменних акцій Товариства складає 3 766 640 шт., в тому числі голосуючих - 3 554 001 шт. Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах "17" квітня 2018 року
Проект порядку денного (перелік питань, що виносяться на голосування):
1. Обрання членів лічильної комісії.
2. Прийняття рішень з питань порядку проведення річних загальних зборів акціонерів, прийняття рішення про припинення повноважень членів лічильної комісії. Про порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голо­сування. Затвердження регламенту.
3. Розгляд звіту наглядової ради Товариства за 2017 рік. Прийняття рі­шення за наслідками розгляду звіту наглядової ради за 2017 рік.
4. Розгляд звіту виконавчого органу Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту виконавчого органу за 2017 рік.
5. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 рік. Визначення по­рядку покриття збитків Товариства.
6. Про внесення змін до відомостей про Товариство до Єдиного Дер­жавного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадсь­ких формувань, що стосуються відомостей про адресу місцезнаходження Товариства.
7. Про зміну типу Товариства.
8. Про зміну найменування Товариства.
9. Про внесення змін до статуту Товариства, в зв'язку зі зміною типу та найменування Товариства, а також в зв'язку з приведенням статуту у від­повідність до норм чинного законодавства України. Затвердження нової редакції статуту Товариства. Надання повноважень на підписання нової редакції статуту та здійснення усіх необхідних дій, пов'язаних з державною реєстрацією нової редакції статуту та з внесенням змін до відомостей про Товариство, що містяться в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприєм-ців та громадських формувань.
10. Про відміну положення про наглядову раду ПУБЛІЧНОГО АКЦІ­ОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ІМПЕРІЯ-С".
11. Затвердження положення про наглядову раду Товариства.
12. Про припинення повноважень членів наглядової ради.
13. Обрання членів наглядової ради Товариства.
14. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладати­муться з головою та членами наглядової ради; обрання особи, яка уповно­важується на підписання цивільно-правових договорів з головою та члена­ми наглядової ради.
15. Про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством у ході поточної фінансово-господарської діяльності протягом одного року, визначення їх предмету (характеру) та су­купної граничної вартості, надання повноважень на визначення доцільнос­ті їх укладання та погодження істотних умов, визначення особи, якій будуть надані повноваження на їх укладення та підписання.
Адреса веб-сайту, на якому розміщене повідомлення про проведення загальних зборів, проекти рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, та інша інформація передбачена законодавс­твом України: imperiya-c.pat.ua. Від дати надіслання цього повідомлення до дати проведення Зборів акціонери мають право ознайомитись з доку­ментами, необхідними для прийняття рішень з питань проекту порядку денного (порядку денного), з проектом (проектами) рішення з питань про­екту порядку денного (порядку денного), за місцезнаходженням Товарис­тва за адресою: м Кропивницький, вул. Велика Пермська, будинок 88 (у відділі кадрів, кімната № 1), у робочі дні у робочий час, а в день проведен­ня загальних зборів - також у місці їх проведення, або/та надсилати на ад­ресу місцезнаходження Товариства письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного Зборів та порядку денного Зборів. Посадовою особою, відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з документами є член наглядової ради Ручко Ганна Миколаївна
Не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів акціонери мають право вносити письмові пропозиції щодо питань, включених до проекту по­рядку денного Зборів та/або проектів рішень до питань проекту порядку денного, а також не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів - пись­мові пропозиції щодо нових кандидатів до складу наглядової ради Това-
риства, кількість яких не може перевищувати її кількісного складу. Пропо­зиції акціонерів подаються лише в письмовій формі та обов'язково мають містити всю інформацію, яка визначена законодавством України та стату­том Товариства, а пропозиції щодо включення нових питань до проекту по­рядку денного обов'язково повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції подаються (надсилаються) Товариству на адресу міс­цезнаходження 25001, Кіровоградська область, місто Кропивницький, ву­лиця Велика Пермська, будинок 88. Відмову про включення пропозицій до проекту порядку денного акціонер має право оскаржити в судовому поряд-ку.При реєстрації для участі у Зборах акціонеру (представнику акціонера):
1. Для встановлення особистості та дієздатності необхідно надати ре­єстраційній комісії: паспорт (у випадку пред'явлення паспорта громадяни­на України з безконтактним електронним носієм додатково пред'являється витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації міс­ця проживання); неповнолітнім акціонером, у випадку його одруження до досягнення вісімнадцятирічного віку, додатково пред'являється свідоцтво про одруження або рішення суду про надання особі повної цивільної дієз­датності.
2. Для підтвердження права на участь у Зборах акціонеру, який є непов­нолітнім, або представнику акціонера реєстраційній комісії при реєстрації для участі у Зборах додатково необхідно надати документи або їх копії, засвідчені нотаріально або іншим чином, передбаченому законодавством України (залишаються у реєстраційної комісії): для неповнолітніх акціоне­рів - копію свідоцтва про одруження, рішення суду про надання особі пов­ної цивільної дієздатності або письмову згоду (у формі заяви про згоду на участь у загальних зборах акціонерів неповнолітніх) осіб, які згідно з чин­ним законодавством представляють інтереси неповнолітніх до досягнення повноліття або одруження; для представників акціонерів - документи, що підтверджують право участі у Зборах від імені акціонера: документ, що під­тверджує право на представництво малолітньої особи-акціонера; довіре­ність від акціонера; договір про управління або договір доручення та дові­реність від юридичної особи-представника акціонера; для керівника акці-онера-юридичної особи (представника акціонера-юридичної особи за до­говором) - витяг з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та гро­мадських формувань станом на дату проведення Зборів, витяг з установ­чого документу юридичної особи та, у випадку, якщо згідно з установчим документом юридичної особи такі повноваження не належать до компе­тенції керівника, рішення уповноваженого органу управління юридичної особи щодо делегування керівнику повноважень щодо участі та голосуван­ня на Зборах.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, вида­на фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депо­зитарною установою у встановленому порядку. Довіреність на право учас­ті та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видаєть­ся її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими до-кументами.Акціонер має право видати довіреність на право участі та голо­сування на загальних зборах декільком своїм представникам. Надання до­віреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із заз­наченням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати, або повноваження щодо голосування можуть бути обмежені кількістю го­лосів в межах пакету голосуючих акцій, належного акціонеру. Під час голо­сування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голо­сування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.
Основні показники фінансово-господарської діяльності Товарис­тва (тис.грн.)


Найменування показника

Період (тис.грн)

2017 рік

2016 рік

Усього активів

20076

20561

Основні засоби (за залишковою вартістю)

9862

10565

Запаси

902

915

Сумарна дебіторська заборгованість

8822

9080

Гроші та їх еквіваленти

9

1

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

-8023

-7308

Власний капітал

2474

3189

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

2825

2825

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

8596

8576

Поточні зобов'язання і забезпечення

9006

8796

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

-715

-1736

Середньорічна кількість акцій (шт.)

3766640

3766640

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію
(грн)

-0,00019

-0,000461

НАГЛЯДОВА РАДА