Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Завод Тутковського", код за ЄДРПОУ 01431386
Адреса: 42004, Сумська обл., м. Ромни, вул. Полтавська, 170
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 52-2 від 16.03.2018, № сторінки 132

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.04.2018
Місце проведення: 42004, Сумська обл., м. Ромни, вул. Полтавська, 170, актовий зал № 1.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАВОД ТУТКОВСЬКОГО»
До уваги акціонерів! ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАВОД ТУТКОВСЬКОГО»
(надалі також- Товариство, код за ЄДРПОУ-01431386, місцезнаходження: 42004, Сумська обл., м. Ромни, вул. Полтавська, 170) повідомляє про про­ведення річних загальних зборів акціонерів Товариства.
Дата, час та місце проведення загальних зборів: «20» квітня 2018 року о 12 - 00 годині за адресою: 42004, Сумська обл., м. Ромни, вул. Пол­тавська, 170, актовий зал № 1.
Час початку і час закінчення реєстрації акціонерів для участі у за­гальних зборах:
20.04. 2018 року, з 11 - 00 до 11 - 45 за місцем проведення зборів.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах:
«16» квітня 2018 року станом на 24 годину
Перелік питань, разом з проектом рішень (крім кумулятивного го­лосування), щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:


№ п/п

Питання

Проект рішення

1

Про припинення повноважень лічильної комісії. Про обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.

Припинити повноваження лічильної комісії, обраної загальним зборами 25.04. 2017 року.
Обрати лічильну комісію в наступному складі: Голова лічильної комісії - Пар-тола Тетяна Валентинівна, Члени лічильної комісії: Ласкавий Микола Олександрович, Падука Олександр Михайлович. Строк дії повноважень лічильної комісії- до наступних загальних зборів.

2

Про визначення порядку засвідчення бюлетенів для голосування.

Засвідчити бюлетені шляхом проставлення напису «засвідчено», печатки Товариства, підпису голови правління Товариства та дати засвідчення на кожній сторінці бюлетенів, в тому числі - бюлетенів для кумулятивного голосування

3

Про обрання головита секретаря зборів.

Обрати головою зборів Чмирьова Д.В., а секретарем зборів - Мороза М.М. Строк повноваженьголови та секретарязборів -до переобрання.

4

Про затвердження порядку ведення (регламенту) загальних зборів.

Затвердити наступний регламент про­ведення зборів: доповідь- до 10 хви­лин; співдоповідь за попереднім запи­сом,   що   надається   Голові   зборів   у письмовому вигляді із зазначенням ПІБ акціонера  або  представника  акціоне­ра - до  5 хвилин;  обговорення- до 5 хвилин;пропозиції/зауваження нада­вати Голові зборів у письмовому вигля­ді  із зазначенням  ПІБ акціонера або представника акціонера; голосувати з питань порядку денного - бюлетенями.

5

Звіт Правління про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

Звіт правління про результати фінансово-господарської діяльності Товариства у 2017 роціприйняти до відома та прийня-тинаступні  рішення за  наслідкамироз-глядузвіту: визнати роботу Правління в 2017 році задовільною.Правліннюпродо вжитивиконуватисвоїобов'язкизгідно Статуту   Товариства,    внутрішніхполо-жень та чинного законодавства; продо-вжитироботищодопокращенняділової-активностівсіх служб Товариства.

6

Звіт Наглядової ради Товариства про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

Звіт   наглядової   ради   про   підсумки фінансово-господарської      діяльності Товариства за 2017 рікпрйиняти до ві­дома, визнати роботу Наглядової ради Товариства в 2017 році задовільною, та затвердити наступні заходи: Нагля­довій раді продовжити виконувати свої обов'язки згідно Статуту Товариства, внутрішніх положень та чинного зако­нодавства;   продовжити   здійснювати захист прав акціонерів Товариства, і в межах своєї компетенції продовжити контроль  та   регулювання  діяльності Правління Товариства.

7

Звіт Ревізійної комісії з фінансової діяльності Товариства в 2017 році та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту. Затвердження висновку Ревізійної комісії з річного звіту і балансу Товариства за 2017 рік.

Звіт Ревізійної комісії з фінансової діяльності Товариства в 2017 році та висновок Ревізійної комісії з річного звіту і балансу Товариства за 2017 рік прийняти до відома та прийняти рішення за наслідками розгляду звіту та висновку: роботу Ревізійної комісії у 2017 році визнати задовільною, затвердити висновок Ревізійної комісії з річного звіту та балансу Товариства за 2017 рік.

8

Прийняття рішення за наслідками розгляду звітів правління, наглядової ради та ревізійної комісії.

Затвердити звіти Правління та Наглядової ради про роботу в 2017 році, затвердити Звіт Ревізійної комісії з фінансової діяльності Товариства в 2017 році.

9

Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2017 рік.

Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2017 рік.

10

Затвердження
порядку розподілу
прибутку Товариства за
підсумками
діяльності Товариства в
2017 роціз
урахуваннямвимог,
передбачених
законом.

Чистийприбуток за 2017рік у розмірі 84 тис. грн. залишити у якостінерозпо-діленогоприбутку в розпорядженні Товариства. Дивіденди акціонерам не виплачувати.

11

Про визначення основних напрямів діяльності Товариства на 2018 рік.

Визначити напрямами діяльності Товариства в 2018 році наступні: розширення ринків збуту товарів та послуг Товариства.

12

Про дострокове припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії Товариства.

Достроково   припинити   повноваження голови ревізійної комісії Козлової Ґ.Ю., членів ревізійної комісії- Юрченко СВ., Зінченко В.В.

13

Про розірвання цивільно - правових договорів, укладених з головою та членами ревізійної комісії Товариства. Обрання особи, уповноваженої розірвати цивільно -правові договори (підписати додаткові угоди щодо розірвання таких договорів), укладені з головою та членами ревізійної комісії Товариства.

Розірвати цивільно - правові договори, укладені з головою та членами ревізійної комісії Товариства. Уповноважити голову правління Товариства Дубенко Л.А.розірвати цивільно - правові договори (підписа­ти додаткові угоди щодо розірвання таких договорів), укладені з головою та членами ревізійної комісії Товари­ства.

14

Про обрання членів ревізійної комісії Товариства.

Голосування буде проводитися шляхом кумулятивного голосування

15

Про затвердження умов цивільно -правових договорів, які будуть укладатися з членами ревізійної комісії Товариства. Обрання особи, уповноваженої підписати цивільно - правові договори з головою та членами ревізійної комісії Товариства.

Затвердити умови безоплатних цивільно - правових договорів, які будуть укладатися з членами ревізійної комісії Товариства. Уповноважити голову правління Товариства Дубенко Л.А.підписати цивільно - правові договори зобрани-ми членами ревізійної комісії Товариства.

16
Про попереднє схвален­ня значних правочинів Товариства, що можуть укладатися Товариством протягом року з дати прийняття відповідного рішення загальними зборами акціонерів Товариства.
Попередньо схвалити значні правочини, в тому числі значні правочини із заінтересованістю, які можуть укладатися товариством протягом не більше одного року з дня прийняття рішення зборами. А саме: договори купівлі - продажу основних засобів, оборотних та необоротних активів, нематеріальних активів, корпоративних прав, цінних паперів тощо, договори про надання послуг (виконання робіт), договори купівлі - продажу, договори поставки, в тому числі які можуть укладатися за результатами проведення процедур закупівлі за державні кошти, кредитні договори, інвестиційні договори, договори застави та іпотечні договори, договори поруки, додаткові угоди (додаткові договори), які можуть укладатися Товариством до вже укладених договорів, а також -будь - які інші договори гранична сукупна вартість кожного з договорів або декількох пов'язаних договорів може становити до ста мільйонів гривень. Уповноважити наглядову раду товариства, на виконання даного рішення, прийнятого акціонерами, надавати товариству погодження чи відмову від погодження конкретних правочинів, що вчиняються товариством. Зобов'язати Виконавчий орган товариства звертатися до наглядової ради товариства, у порядку встановленому Статутом товариства та внутрішніми положеннями товариства, за отриманням погодження для вчинення конкретно визначеного значного правочину, в тому числі і тих правочинів, попереднє погодження на вчинення яких надане акціонерами._______________
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони мо­жуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: Від дати надіслання Товариством повідомлення про проведення загальних зборів до 19квітня 2018 року (включно), акціонери мають право ознайомитись з до­кументами, необхідними для прийняттярішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства:42004, Сумська обл., м. Ромни, вул. Пол­тавська, 170, приймальня № 1в робочі дні (понеділок- п'ятниця) з 09:00 до 16:00; а в день проведеннязборів (20квітня 2018 року)- за місцемїхпрове-дення за адресою: 42004, Сумська обл., м. Ромни, вул. Полтавська, 170, актовий зал № 1.
Для ознайомлення з матеріалами та документамиакціонер (представ­ник) звертається до відповідальної особи за зазначеними вище відповідною адресою та час; надає паспорт (для представника - паспорт та довіреність з відповідними правами); відповідальна особа надає матеріали; після озна­йомлення акціонер (представник) повертає матеріали відповідальній особі в повному об'ємі. Факт надання та повернення матеріалів фіксується в «Журналі надання матеріалів щодо загальних зборів акціонерів, що склика­ні на 20квітня 2018 року» із зазначенням часу отримання, повернення мате­ріалів, відповідних підписів акціонера (представника).Особа відповідальна за ознайомлення акціонерів з матеріалами - Голова правління Дубенко Л.А.
Для участі у загальних зборах акціонерам при собі мати документ, що посвідчує особу (паспорт); представникам акціонерів -довіреність на право участі та голосування на загальних зборах та документ, що посвідчує особу (паспорт). Відсутність таких документів є підставою для відмови акціонеру (його представнику) в реєстрації.
Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю:Представником акціонера на загальних зборах товариства може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а та­кож уповноважена особа держави чи територіальної громади. Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціо­нер має право у будь-який момент замінити свого представника, повідомив-
ши про це виконавчий орган акціонерного товариства. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, по-свідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють но­таріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у вста­новленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповнова­женою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загаль­них зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник пови­нен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник ви­рішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосу­вання на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загаль­них зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих за­гальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представ­ника.
Права, надані акціонерамвідповідно до вимог статей 36 та 38 Зако­ну України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користу­ватися після отримання повідомлення про проведення загальних збо­рів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: Акціонери мають право надсилати Товариству пись­мові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного за­гальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів.Кожний акціонер має право вносити пропозиції щодо пи­тань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства в обсязі та порядку згідно статті 38 Закону України «Про акціонерні товари­ства».Пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного за­гальних зборів вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення за­гальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загаль­них зборів. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому вклю­ченню до проекту порядку денного загальних зборів.
Інформація відповідно до ч.4. ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства»: станом на дату складення переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів (05 березня 2018 року) за­гальна кількість простих іменних акцій Товариства становить 12 000 000 штук; загальна кількість голосуючих акцій Товариства становить 11 477 491 штук.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проек­тами рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного, а також інша інформація згідно вимог статті 35 Закону України «Про акціонерні то­вариства»: www.nadra.pat.ua
ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВАРИСТВА
(тис.грн.)


Найменування показника

пе

зіод

Звітний 2017

Попере­дній 2016

Усього активів

5980

7089

Основні засоби

8755

8739

Довгострокові фінансові інвестиції

-

-

Запаси

836

1453

Сумарна дебіторська заборгованість

240

251

Грошові кошти та їх еквіваленти

317

525

Нерозподілений прибуток

102

205

Власний капітал

2211

2127

Статутний капітал

3000

3000

Довгострокові зобов'язання

620

620

Поточні зобов'язання

3149

4342

Чистий прибуток (збиток)

84

168

Середньорічна кількість акцій (шт.)

12000

12000

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

 

 

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

19

21

Довідки за телефоном -0 (5448) 7 85 99
Наглядова рада Товариства