Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Старокостянтинівський спеціалізований кар’єр", код за ЄДРПОУ 05471885
Адреса: Хмельницька обл., Старокостянтинівський район, с.Красносілка, вул. Кар'єрна, 26
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 53-2 від 19.03.2018, № сторінки 130

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.04.2018
Місце проведення: Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н, с Красносілка, вул. Кар'єрна, 26, адміністративно-побутовий корпус, кімната №14

 

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИИ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ КАР'ЄР»
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИИ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ КАР'ЄР»
(ідентифікаційний код юридичної особи: 05471885, місцезнаходження: Хмельницька обл., Старокостянтинівський район, с.Красносілка, вул. Кар'єрна, 26) повідомляє про проведення чергових річних Загальних зборів акціонерів, які відбудуться 20 квітня 2018 року о 10:10 за адресою: Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н, с Красносілка, вул. Кар'єрна, 26, адміністративно-побутовий корпус, кімната №14.
Реєстрація акціонерів для участі у зборах буде проводитись 20 квітня 2018 р. з 09:00 до 10.00, за місцем проведення зборів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загаль­них зборах: 16 квітня 2018 року (на 24 годину)
Проект порядку денного (перелік питань, що виносяться на голосування з проектом рішень):
1. Обрання складу та членів лічильної комісії.
Проект рішення: Обрати лічильну комісію в складі трьох осіб: Носальчук Тамара Дмитрівна, Тищенко Галина Іванівна, Пастух Ганна Олександрівна.
2. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів.
Проект рішення: Обрати головою Загальних зборів акціонерів Пастуха Віталія Леонідовича, секретарем Загальних зборів акціонерів - Орєхову Валентину Михайлівну.
3. Затвердження Регламенту проведення загальних зборів акціонерів. Проект рішення: Затвердити регламент зборів: основна доповідь - не
більше 20 хвилин, співдоповідь - не більше 10 хвилин, виступи в дебатах - не більше 5 хвилин, відповіді на запитання - не більше 10 хвилин.
4.  Розгляд та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління за підсумками фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік.
Проект рішення: Затвердити звіт Правління за підсумками фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік.
5.  Розгляд та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства за 2017 рік.
Проект рішення: Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2017 р.
6.  Розгляд та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Ревізійної комісії за підсумками діяльності Товариства за 2017 рік.
Проект рішення: Затвердити звіт та висновки Ревізійної комісії за під­сумками діяльності Товариства за 2017 рік.
7. Затвердження річного звіту товариства за 2017 рік.
Проект рішення: Затвердити річний звіт товариства за 2017 рік.
8.  Розподіл прибутку товариства за 2017 рік.
Проект рішення: 1.Направити нерозподілений прибуток товариства отриманий за результатами діяльності товариства у 2017 році в сумі 10043612,55 грн. до резервного фонду товариства. 2.Використовувати при­буток з резервного фонду для розвитку товариства. 3.Розпоряджатися ко­штами доручити голові правління товариства.
9.  Включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) вид діяльності: Будівни­цтво доріг і автострад. Призначення уповноваженої особи на проведення необхідних дій щодо включення виду діяльності до ЄДР
Проект рішення: Включити до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) вид ді­яльності: Будівництво доріг і автострад. Призначити голову правління това­риства провести необхідні дії щодо включення виду діяльності до ЄДР
10.  Схвалення та затвердження умов правочину, що був укладений То­вариством до дати проведення Загальних зборів акціонерів, як значного правочину.
Проект рішення: Схвалити та затвердити умови правочину, що був укладений Товариством до дати прийняття цього рішення за погодженням Наглядової ради Товариства, а саме договору купівлі-продажу №СС1991 від 06.03.2018 р. на придбання Дорожньої фрези Caterpillar PM620 вартістю 14018954,24 (чотирнадцять мільйонів вісімнадцять тисяч дев'ятсот п'ятдесят чотири) грн. 24 коп., як значного правочину з урахуванням того що вартість майна перевищує 25% вартості активів Товариства за даними річної фінан­сової звітності Товариства за 2017 рік.
11.  Попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення.
Проект рішення: Надати попередню згоду на вчинення Товариством значних правочинів (договорів купівлі-продажу, поставки (в тому числі і зо­внішньоекономічні), позики, отримання кредитів, перевезення, транспортно­го експедирування, оренди, зберігання, надання послуг, комісії, застави, поруки, іпотеки, відступлення права вимоги, банківського вкладу, банківсько­го рахунку, підряду та інших господарських договорів), які можуть вчинятись Товариством протягом не більш як 1 (одного) року з дати прийняття такого рішення (з дня проведення даних річних загальних зборів акціонерів) вартість яких перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності товариства з граничною сукупною вартістю 300 000 000 грн. (триста мільйонів грн.).
Без отримання додаткового рішення загальних зборів акціонерів Това­риства протягом 1 (одного) року з дати проведення цих загальних зборів акціонерів:
-  уповноважити наглядову раду Товариства погоджувати умови зазна­чених вище значних правочинів з усіма можливими змінами та доповнення­ми, які будуть укладатись Товариством,
-  уповноважити голову правління Товариства укладати зазначені вище значні правочини з усіма змінами та доповненнями до них, та здійснювати всі необхідні дії щодо вчинення від імені Товариства зазначених вище значних правочинів виключно за умови отримання у кожному конкретному випадку попереднього письмового погодження Наглядової ради Товариства
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформація, зазначена в частині четвертій статті 35 Закону України «Про акціонерні Товариства»: www.ukrgranit.org
Станом на 01.03.2018р. - дату складання переліку осіб, яким надсила­ється повідомлення про проведення зборів акціонерів загальна кількість простих іменних акцій ПрАТ «Старокостянтинівський спеціалізований кар'єр» становить 22115720 штук, кількість голосуючих простих іменних акцій 21494953 штук.
Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів Товариство надає акціонерам та/або їх представникам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного річних загальних зборів акціонерів Товариства, у робочі дні, робочі години з 8.00 до 16.30 год. за адресою: Хмель­ницька обл., Старокостянтинівський р-н, с Красносілка, вул. Кар'єрна, 26, адміністративно-побутовий корпус, кімната №21. Телефон для довідок: (03854) 3-24-76. Особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - юрисконсульт Пастух Віталій Леонідович.
Після надіслання акціонерам повідомлення про проведення загальних зборів акціонерне товариство не має права вносити зміни до документів, наданих акціонерам або з якими вони мали можливість ознайомитися, крім змін до зазначених документів у зв'язку із змінами в порядку денному чи у зв'язку з виправленням помилок. У такому разі зміни вносяться не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення загальних зборів. Акціонерне товариство до початку загальних зборів зобов'язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів. Акціонерне товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитан­ня однакового змісту.
Про права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 За­кону України «Про акціонерні товариства» , якими вони можуть користува­тися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може пере­вищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо вклю­чення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядо­вої ради акціонерного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів). Пропо­зиція до проекту порядку денного загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропо­зиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів товариства. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного річних загальних зборів. У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів щодо дострокового припинення повноважень голови ко­легіального виконавчого органу (особи, яка здійснює повноваження одно­осібного виконавчого органу) одночасно обов'язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціонерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження. З детальною інформацією, стосовно оформлення, по­дання пропозицій та інших прав, наданих акціонерам після отримання по­відомлення про проведення загальних зборів акціонерів у строк до дати проведення загальних зборів, акціонери можуть ознайомитись в ст. ст. 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», а також звернутись до Товариства для уточнення інформації. Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю: Пред­ставником акціонера на загальних зборах Товариства може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а також уповноважена особа держави чи територіальної громади. Посадові особи органів товари­ства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками інших акціоне­рів товариства на загальних зборах. Представником акціонера - фізичної чи юридичної особи на загальних зборах акціонерного товариства може бути інша фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною осо­бою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиня­ють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому НКЦПФР порядку. Довіреність на право участі та голосу­вання на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. До­віреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішен­ня потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах пред­ставник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голо­сування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представ­ника на загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника. Для участі у річних загальних зборах акціонерів Товариства при собі необхідно мати: акціонерам - документ, що посвідчує особу (пас-
порт); представникам акціонерів - довіреність, оформлену згідно чинного законодавства, або інші документи, що посвідчують повноваження пред­ставника, а також документ, що посвідчує особу (паспорт). В реєстрації ак­ціонера (його представника) може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифі­кують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера - також документів, що підтверджують повноваження представ­ника на участь у загальних зборах акціонерів Товариства.
Основні показники фінансово-господарської діяльності ПрАТ «Старокостянтинівський спеціалізований кар'єр»
(тис.грн.)


Найменування показника

Період

Звітний

Попередній

Усього активів

51237

39314

Основні засоби (за залишковою вартістю)

8027

5978

Запаси

8841

13589

Сумарна дебіторська заборгованість

14486

8949

Грошові кошти та їх еквіваленти

13814

7404

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

10044

5386

Власний капітал

35104

25060

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

5529

5529

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

....

....

Поточні зобов'язання і забезпечення

16133

14254

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

10044

5723

Середньорічна кількість акцій (шт.)

22115720

22115720

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

0,45416

0,25878

Наглядова рада ПрАТ «Старокостянтинівський спеціалізований кар'єр»