Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «ГРІНВУД ЛАЙФ ІНШУРАНС», код за ЄДРПОУ 34981210
Адреса: м. Київ, вул. Кирилівська, 160-Б, четвертий поверх, офіс № 40
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 57-2 від 23.03.2018, № сторінки 196

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.04.2018
Місце проведення: м. Київ, вул. Кирилівська, 160-Б, четвертий поверх, офіс № 40

До уваги акціонерів
приватного акціонерного товариства «стра­хова компанія «грінвуд лайф іншуранс»
(далі - Товариство, місцезнаходження: м. Київ, вул. Кирилівська, 160-Б, четвертий поверх, офіс № 40, код ЄДРПОУ 34981210)
Товариство повідомляє про проведення річних загальних зборів акціо­нерів, які відбудуться «25» квітня 2018 року об 11:00 годині за адресою: м. Київ, вул. Кирилівська, 160-Б, четвертий поверх, офіс № 40.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загаль­них зборах: 24-та година 19.04.2018 р.
Перелік питань порядку денного.
1. Затвердження кількісного складу лічильної комісії та обрання членів лічильної комісії. 2. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціоне­рів. 3. Визначення порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосу­вання. 4. Затвердження регламенту, порядку проведення Зборів та поряд­ку голосування. 5. Звіт Правління Товариства за результатами діяльності у 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління То­вариства. 6. Звіт Наглядової Ради Товариства за результатами діяльності у 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової Ради Товариства. 7. Звіт та висновки Ревізійної комісії за наслідками пере­вірки діяльності Товариства у 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії Товариства. 8. Затвердження річного звіту Товариства за результатами діяльності у 2017 році. 9. Затвердження по­рядку розподілу прибутку (покриття збитків), строків та порядку виплати дивідендів. 10. Відкликання Ревізійної комісії Товариства. 11. Обрання Ре­візійної комісії Товариства.
Основні показники фінансово-господарської діяльності


Найменування показника

Період, станом на кінець року

2016 рік, тис. грн.

2017 рік, тис. грн.

Усього активів

13190

17612

Основні засоби

1

8

Довгострокові фінансові інвестиції

12192

10611

Запаси

-

-

Сумарна дебіторська заборгованість

237

1109

Грошові кошти та їх еквіваленти

690

5184

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

1332

1324

Власний капітал

12333

12381

Статутний капітал

11000

11000

Додатковий капітал

1

1

Резервний капітал

-

56

Довгострокові зобов'язання

709

3717

Поточні зобов'язання

148

1 514

Чистий прибуток (збиток)

56

118

Середньорічна кількість акцій

11 000

11 000

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

-

-

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

6

11

Реєстрація учасників відбудеться за місцем проведення Загальних зборів акціонерів «27» квітня 2018 року з 10:00 до 10:45. Для участі в загальних збо­рах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу
Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонери мають правоознайомитися з матеріалами загальних зборів та документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення відбувається у робочі дні з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00 за адресоюУкраїна, 04073 м. Київ, вул. Кирилівська, 160-Б, четвертий поверх, офіс № 40 за заявою на ім'я Голови правління Товариства. В день проведення загальних зборів озна­йомлення відбувається у місці проведення загальних зборів Товариства з 10:00 до 10:45. Відповідальна особа за ознайомлення акціонерів з доку­ментами - Голова правління БобанБоріслав. Додаткову інформацію мож­ливо отримати за телефоном: (044) 222-6939.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерів Товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 (двадцять) днів до дати проведення загальних зборів акціо­нерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - непіз-ніше ніж за 7 (сім) днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповід­ні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядо­вої ради Товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат про­понується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора. Пропо­зиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціо­нера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства. У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів щодо дострокового припинення повнова­жень голови колегіального виконавчого органу (особи, яка здійснює повнова­ження одноосібного виконавчого органу) одночасно обов'язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціонерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосіб­ного виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснювати­ме його повноваження.
Представником акціонера на загальних зборах акціонерного товариства може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а також уповноважена особа держави чи територіальної громади.Посадові особи орга­нів товариства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками інших акціонерів товариства на загальних зборах.Представником акціонера - фізич-ноїчи юридичної особи на загальних зборах акціонерного товариства може бути інша фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а представни­ком акціонера - державичи територіальної громади - уповноваженаособа орга­ну, що здійснює управління державним чи комунальним майном.Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який момент замінити свого представника, повідомивши про це виконавчий орган акціонерного товариства.Повідомлення акціонером відпо­відного органу товариства про призначення, заміну або відкликання свого пред­ставника може здійснюватися за допомогою засобів електронного зв'язку відпо­відно до законодавства про електронний документообіг.
Представникам акціонерів потрібно мати документ, що посвідчує особу, та довіреність на право участі у загальних зборах, оформлену у відповід­ності до законодавства України. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Націо­нальною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіре­ність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридич­ної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціо­нерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто пере­лік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на за­гальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на за­гальних зборах акціонерів на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам.Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних збо­рах акціонерного товариства.Надання довіреності на право участі та голо­сування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.
Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: gli.com.ua