Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "ІНГУЛ", код за ЄДРПОУ 20915842
Адреса: 54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 8
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 58-2 від 26.03.2018, № сторінки 90

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.04.2018
Місце проведення: 54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 8

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ІНГУЛ»,
код ЄДРПОУ: 20915842, місцезнаходження: 54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 8 (далі - Товариство) повідомляє про прове­дення чергових Загальних зборів акціонерів (далі - Збори), що відбудуться 27 квітня 2018 року об 11.00 год. за адресою місцезнаходження Товари­ства: 54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 8, актова зала Товариства. Реєстрація акціонерів та їх представників проводити­меться 27 квітня 2018 року за місцем проведення Зборів. Початок реєстра­ції: о 10.00 год., закінчення реєстрації: о 10.45 год. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Зборах: 23 квітня 2018 року.
Перелік питань, включених до проекту порядку денного:
1. Обрання лічильної комісії. Проект рішення: Обрати Лічильну комісію у складі: Одробинська В.І., Зверевич Л.П., Друченко Л.Д. 2. Затвердження порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосування на загальних зборах акціонерів. Проект рішення: Порядок та спосіб засвідчення бюлете­нів для голосування на Зборах затвердити. 3. Обрання Голови та Секрета­ря Зборів. Проект рішення: Обрати Головою Зборів Войтенко А.І.; секрета­рем Зборів Вахрушева Л.С. 4. Розгляд звіту виконавчого органу за 2017 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду. Прийняття рішен­ня за наслідками розгляду звіту виконавчого органу. Проект рішення: Звіт виконавчого органу, заходи та рішення за результатами його розгляду за­твердити. 5. Розгляд звіту Наглядової ради за 2017 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради. Проект рішення: Звіт Наглядової ради, за­ходи та рішення за результатами його розгляду затвердити. 6. Затверджен­ня звіту та висновків Ревізійної комісії за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії. Проект рішення: Звіт та висно­вки Ревізійної комісії та рішення за результатами його розгляду затвердити. 7. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 рік та основних напрям­ків діяльності на 2018 рік. Проект рішення: Річний звіт Товариства за 2017 рік та основні напрямки діяльності на 2018 рік затвердити. 8. Розподіл при­бутку і збитків Товариства з урахуванням вимог, передбачених Законом „Про акціонерні товариства". Проект рішення: Розподіл прибутку і збитків Товариства з урахуванням вимог, передбачених Законом „Про акціонерні товариства" затвердити. Дивіденди не нараховувати та не виплачувати. 9. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради. Проект рішення: Припинити повноваження чинного складу Наглядової ради Товариства. 10. Обрання членів Наглядової ради. 11. Затвердження умов цивільно-правових договорів (контрактів) з членами Наглядової ради, обрання особи, уповноваженої на підписання договорів (контрактів) з ними. Проект рішення: Затвердити умови договорів з членами Наглядової ради Товариства. Визначити Голову правління Товариства Тимченка Івана Олексійовича особою, уповноваженою на підписання з боку Товариства договорів з членами Наглядової ради. 12. Про участь ПАТ «ІНГУЛ» у госпо­дарських товариствах. Проект рішення: Прийняти рішення про участь ПАТ «ІНГУЛ» господарських товариствах. 13. Прийняття рішення про попере­днє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством про-
тягом одного року, та надання повноважень на укладання таких угод. Про­ект рішення: Попередньо схвалити значні правочини, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року, тобто до проведення наступних загаль­них зборів акціонерів, затвердити їх характер та граничний розмір. Надати Голові правління Товариства Тимченко І.О. повноваження на підписання угод, що є значними правочинами.
Інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного Зборів, розміщена на власному веб-сайті Товари­ства за адресою: www.ingul.pat.ua.
Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідо­млення про проведення Зборів, загальна кількість акцій Товариства стано­вить 3 786 640 шт.; загальна кількість голосуючих акцій становить 2492464 шт. Для реєстрації та участі у Зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, акціонерам-юридичним особам - витяг із протоколу уповноваже­ного органу Товариства про призначення на посаду відповідальної особи. Крім цього, представнику акціонера необхідно мати при собі довіреність на право участі у Зборах, оформлену відповідно до вимог чинного законодав­ства України. Довіреність на право участі та голосування на Зборах може містити завдання щодо голосування. Під час голосування на Зборах пред­ставник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо го­лосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, пред­ставник вирішує всі питання щодо голосування на Зборах на свій розсуд. Відповідно до ст.36 Закону України «Про акціонерні товариства», від дати надіслання повідомлення до дня проведення Зборів, акціонери можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцем знаходження Товариства: у робочі дні, з 10.00 год. до 12.00 год, за адресою: 54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 8, кабінет Голови правління, а в день проведення Зборів - також за місцем їх проведення. Посадова особа, відповідальна за порядок озна­йомлення акціонерів з документами - Голова правління ПАТ «ІНГУЛ» Тим­ченко Іван Олексійович. Довідки за тел. (0512) 23-01-66. Товариство до по­чатку загальних зборів зобов'язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту поряд­ку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів.
Відповідно до СТ.38 Закону України «Про акціонерні товариства», пропо­зиції з питань Порядку денного Зборів можуть бути внесені кожним акціоне­ром не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів, а щодо кандида­тів до складу органів Товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів. Зміни вносяться лише шляхом включення нових пи­тань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має пра­во вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рі­шень. Пропозиції до порядку денного Зборів подаються в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кіль­кості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що на­лежать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства.
Наглядова рада Товариства.