Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗЕРНОПРОДУКТ МХП", код за ЄДРПОУ 32547211
Адреса: 08800 Київська обл., м. Миронівка, вул. Елеваторна, 1
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 59-1 від 27.03.2018, № сторінки 85

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.04.2018
Місце проведення: 08800 Київська обл., м. Миронівка, вул. Елеваторна, 1

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗЕРНОПРОДУКТ МХП»
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ РІЧНИХ ЗАГАЛБНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ ПРИВАТНОГО АКцІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЗЕРНОПРОДУКТ МХП» ІДЕНТИФІКАЦІЙНИЙ КОД - 32547211 Місцезнаходження: 08800 Київська обл., м. Миронівка, вул. Елеваторна, 1 (надалі - «Товариство»)
Шановний акціонере!
Товариство цим повідомляє про проведення річних загальних збо­рів акціонерів Товариства, які відбудуться 27 квітня 2018 року об 11:00 годині за київським часом, за місцезнаходженням Товариства за адресою: 08800 Київська обл., м. Миронівка, вул. Елеваторна, 1, в адмінбудинку, актова зала №1.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у річних загаль­них зборах акціонерів Товариства відбудеться 27 квітня 2018 року з 10:30 до 10:50 години за місцезнаходженням Товариства за адресою: 08800 Київська обл., м. Миронівка, вул. Елеваторна, 1, в адмінбудинку, актова зала №1.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у річних загаль­них зборах акціонерів Товариства відбуватиметься відповідно до пере­ліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складе­ному станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення річних загальних зборах акціонерів Товариства, а саме на 24.00 годину 23 квітня 2018 року.
Для реєстрації для участі у річних загальних зборах акціонерів То­вариства, кожен акціонер повинен мати при собі документ, що посвід­чує особу; представник акціонера - додатково документ, що належним чином підтверджує його повноваження діяти від імені акціонера.
У реєстрації акціонера (його представника) для участі у річних за­гальних зборах акціонерів Товариства може бути відмовлено реєстра­ційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) до­кументів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера - також документів, що підтверджу­ють повноваження представника на участь у річних загальних зборах акціонерів Товариства.
До дати проведення загальних зборів акціонери (учасники) можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішення з питань порядку денного зборів, за місцезнаходженням Товариства за адресою: 08800 Київська обл., м. Миронівка, вул. Елеваторна, 1, в ад-мінбудинку, актова зала №1, з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 12:00, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення. Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Директор Онука В.В.
Рішенням Дирекції Товариства затверджено такий проект порядку денного та проекти рішень з питань, включених до порядку денного:


ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

Проекти рішень з питань, включених до порядку денного:

1. Обрання лічильної комісії.

Обрати Головою Лічильної комісії - Жу-котанську Алісу Олександрівну, Членами Лічильної комісії - Козловську Марту Ігорівну, Жук Дар'ю Вікторівну із припиненням їх повноважень з моменту закриття загальних зборів акціонерів товариства.

2. Затвердження порядку та способу засвідчення бюлетеню для голосування на річних загальних зборах Товариства

Затвердити порядок та спосіб засвідчен­ня бюлетеню для голосування на загальних зборах акціонерів Товари­ства, шляхом його підписання головою Реєстраційної комісії.

3. Обрання Голови та секретаря річних Загальних зборів акціонерів Товари­ства.

Обрати Головою зборів - Голодненко Вікторію Олександрівну, Секретарем зборів - Теслю Родіона Ігоровича на час проведення цих загальних зборів акціонерів та уповноважити їх підписати протокол загальних зборів.

4. Затвердження регламен­ту річних Загальних зборів акціонерів Товариства.

Затвердити наступний регламент
(порядок) проведення річних загальних
зборів акціонерів Товариства:
• по всім питанням порядку денного
Зборів голосувати бюлетенями для
голосування;

 

• для доповіді з питань порядку денного надавати до 10 хвилин;
• заяви на виступ, питання до доповіда­ча, пропозиції з питань порядку денного розглядаються в порядку черговості їх надходження у письмовому вигляді;
• питання, пропозиції, заяви та інші звернення від учасників передаються Секретарю Зборів виключно в письмовій формі із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові (повного найменування) акціонера (його представника), який ініціює питання (направляє пропозицію);
• питання, пропозиції, заяви та інші звернення в усній формі, анонімні, а також питання та пропозиції щодо питань, не включених до порядку денного, або таких які не є процедурни­ми питаннями Зборів, розгляду не підлягають;
• для надання відповідей на всі запитання, отримані від учасників Зборів стосовно кожного питання порядку денного, надається до 3-х хви­лин;
• кіно, фото, відео зйомка та викорис­тання інших технічних засобів фіксації інформації на Зборах може здійснюва­тися особами, які завчасно звернулись до Дирекції та отримали відповідну згоду.

5. Розгляд звіту Дирекції Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства у 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Дирекції.

Прийняти до уваги та затвердити звіт Дирекції про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік. Визнати роботу Дирекції Товариства за результатами 2017 року задовільною.

6. Розгляд звіту Ревізора Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та затвердження висновків Ревізора.

Прийняти до уваги та затвердити звіт та висновки Ревізора Товариства за 2017 рік. Визнати роботу Ревізора Товариства за результатами 2017 року задовільною.

7. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 рік.

Затвердити річний звіт Товариства за 2017 рік.

8. Розгляд висновків зовнішнього аудиту та затвердження заходів за результатами його розгляду

Прийняти до уваги та затвердити висновки зовнішнього аудиту за 2017 рік

9. Розподіл прибутку (збитку) Товариства за результатами фінансово-господарської діяльності Товариства у 2017 році.

Розподіл прибутку, отриманого у 2017 році, перенести на наступний звітний період.

10. Затвердження основних напрямків діяльності Товариства на 2018 рік.

Затвердити основні напрямки діяльності Товариства на 2018 рік.

11. Внесення та затверджен­ня змін до Статуту Товари­ства та внутрішніх положень Товариства,  в тому  числі пов'язаних із приведенням ді­яльності Товариства у відпо­відність з Законом України «Про акціонерні товариства», затвердження нової редакції Статуту Товариства та вну­трішніх положень Товариства, затвердження уповноваженої особи на підписання Статуту Товариства та внутрішніх по­ложень Товариства.

1. Внести зміни до Статуту Товариства, шляхом викладення його в новій редакції (у зв'язку із приведенням діяльності відповідно до ЗУ «Про акціонерні товариства» 17.09.2008
№ 514-VI).
2. Внести зміни до внутрішніх положень Товариства, шляхом викладення їх в новій редакції.
3. Уповноважити підписати нову редакцію Статуту Товариства Голові зборів та Секретарю зборів.

 

4. Уповноважити підписати нові редакції внутрішніх положень Товариства Голові зборів та Секретарю зборів.
5. Доручити здійснити всі дії щодо державної реєстрації нової редакції Статуту Товариства Президенту або Директору Товариства із правом передоручення третім особам.

12. Про припинення повноважень Ревізора Товариства.

Припинити повноваження Ревізора Товариства, а саме: Гонцовської Олени Петрівни.

13. Про обрання Ревізора Товариства.

Обрати Ревізора Товариства, а саме Гонцовську Олену Петрівну на період до дати проведення наступних річних Загальних Зборів.

14. Про надання попере­дньої згоди на вчинення значних правочинів.

Надати попередню згоду на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятись Товариством протягом не більше ніж одного року з дати прий­няття рішення, в тому числі правочи-ни, пов'язані з укладенням та/або пролонгацією та/або внесенням змін до умов: кредитних договорів, депозитних договорів, договорів про надання фінансових та майнових порук, договорів застави/іпотеки, договорів позики, в тому числі співробітникам Товариства, договорів придбання та відчуження обладнання, договорів придбання та відчуження будь-якого рухомого та нерухомого майна Товариства, договорів на будівельні/ремонтні роботи, договорів підряду, договорів оренди нерухомого майна(в т.ч. земельних ділянок), договорів зберігання, договорів відступлення права вимоги, договорів придбання/продажу сировини, матеріалів, товарів, робіт, цінних паперів, послуг тощо, правочинів пов'язаних з укладенням мирових угод - граничною сукупною вартістю не більш ніж 1 525 677 250 (один мільярд п'ятсот двадцять п'ять мільйонів шістсот сімдесят сім тисяч двісті п'ятдесят) гривень.

15. Про надання попере­дньої згоди на вчинення правочинів із заінтересова­ністю.

Надати попередню згоду на вчинення правочинів із заінтересованістю, пов'язані з укладенням та/або пролонгацією та/або внесенням змін до умов: кредитних договорів, депозитних договорів, договорів про надання фінансових та майнових порук, договорів застави/іпотеки, договорів позики, в тому числі співробітникам Товариства, договорів придбання та відчуження обладнання, договорів придбання та відчуження будь-якого рухомого та нерухомого майна Товариства, договорів на будівельні/ремонтні роботи, договорів підряду, договорів оренди нерухомого майна(в т.ч. земельних ділянок), договорів зберігання, договорів відступлення права вимоги, договорів придбання/продажу сировини, матеріалів, товарів, робіт, цінних паперів, послуг тощо, правочинів пов'язаних з укладенням мирових угод - граничною сукупною вартістю не більш ніж 1 525 677 250 (один мільярд п'ятсот двадцять п'ять мільйонів шістсот сімдесят сім тисяч двісті п'ятдесят) гривень.

16. Про надання повнова-

Надати повноваження Президенту

жень на укладання значних

Товариства визначати та затверджувати

правочинів та правочинів із

конкретні умови значних правочинів та

заінтересованістю на

правочинів із заінтересованістю на які

вчинення яких надана

надана попередня згода та надавати

попередня згода.

повноваження на укладання зазначених

 

правочинів

Кожний акціонер Товариства має право внести пропозиції щодо пи­тань, включених до проекту порядку денного загальних зборів Товари­ства, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з ор­ганів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати прове­дення загальних зборів Товариства, а щодо кандидатів до складу ор­ганів товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазна­ченням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу ор­ганів товариства.
Детальна інформація стосовно оформлення, подання пропозицій та інших прав, наданих акціонерам після отримання повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів Товариства в строк до дати проведення загальних зборів, наведена в статтях 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства».
Станом на 19 березня 2018 року (дата складення переліку акціоне­рів, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних збо­рів), загальна кількість акцій Товариства складає 317 152 000 (триста сімнадцять мільйонів сто п'ятдесят дві тисячі) штук простих іменних акцій.
Станом на 19 березня 2018 року (дата складення переліку акціоне­рів, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних збо­рів), загальна кількість голосуючих акцій Товариства складає 317 152 000 (триста сімнадцять мільйонів сто п'ятдесят дві тисячі) штук простих іменних акцій.
Товариство не здійснювало випуск привілейованих акцій.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з про­ектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного http://32547211.infosite.com.ua/
Довідки за телефоном : (04343) 6-76-13
Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис.грн)


Найменування показника

Період

Звітний 2017

Попередній 2016

Усього активів

6 102 709

5 833 236

Основні засоби (за залишковою вартістю)

1 490 232

1 456 312

Запаси

1 364 634

607 597

Сумарна дебіторська заборгованість

2 587 355

3 013 330

Гроші та їх еквіваленти

725

1 155

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

4 385 267

3 391 335

Власний капітал

5 489 138

4 495 776

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

31 715

31 715

Довгострокові зобов'язання і забезпе­чення

23 421

1 558

Поточні зобов'язання і забезпечення

590 150

1 335 902

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

956 374

1 299 983

Середньорічна кількість акцій (шт.)

317 152 000

157 542 729

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн.)

3,02

8,25

Президент