Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ ЗАВОД ТРАНСПОРТНОГО УСТАТКУВАННЯ", код за ЄДРПОУ 32677185
Адреса: м. Харків, вул. Достоєвського, буд. 3
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 62 від 30.03.2018, № сторінки 43

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 30.04.2018
Місце проведення: м. Харків, вул. Достоєвського, буд. З, приймальня

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХАРКІВСЬ­КИЙ ЗАВОД ТРАНСПОРТНОГО УСТАТКУВАННЯ»: (код
ЄДРПОУ 32677185, місцезнаходження: м. Харків, вул. Достоєвського, буд. 3) повідомляє про скликання чергових річних Загальних зборів акціонерів ЗО квітня 2018 p., початок зборів об 11 годині 00 хв.
Місце проведення загальних зборів акціонерів: м. Харків, вул. Досто­євського, буд. З, приймальня.
Початок реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: 10:10, за­кінчення реєстрації: 10:55.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загаль­них зборах: 24.04.2018 року (станом на 24 годину). Перелік питань та проекти рішень включених до проекту порядку денного:
1. Обрання членів лічильної комісії Товариства. Припинення їх повноважень.
2.  Прийняття рішень (регламенту) з питань порядку проведення Загаль­них зборів.
3.  Звіт Виконавчого органу Товариства за 2017 р. та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
4.  Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 р. та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
5.  Звіт Ревізора Товариства за 2017 р. та прийняття рішення за наслід­ками розгляду звіту.
6. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 р.
7. Затвердження розподілу прибутку і збитків Товариства за 2017 р.
8. Затвердження розміру річних дивідендів та встановлення способу ви­плати дивідендів.
9.  Про попереднє схвалення значних правочинів.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного а також інша інформація згідно ст. 35 Закону «Про акціонерні товариства»: www.hzto.com.ua
Для отримання можливості ознайомитися з документами, пов'язаними з порядком денним Загальних зборів, Акціонер або його представник пови­нен подати письмовий запит на ім'я Директора. Запит має містити: наймену­вання або прізвище, ім'я та по батькові акціонера; документи, які цікавлять акціонера; виписка з рахунку у цінних паперах; бажана дата та час ознайом­лення. Ознайомлення з документами з питань порядку денного здійснюється у робочі дні з 9-00 до 12-00 за адресою: м. Харків, вул. Достоєвського, буд.
З, кабінет бухгалтерії ПрАТ «ХЗТУ», а у день проведення Загальних зборів акціонерів - за вказаним вище місцем їх проведення. Відповідальна особа — Барабанов PI., контакти: Волошин А.В. тел. (0572) 52-41-17.
Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону «Про акціонерні товариства»:
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включе­них до проекту порядку денного загальних зборів Товариства. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів Товариства. Пропозиції повинні містити відповідні проекти рішень з цих пи­тань. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) ак­ціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів. Зміни до проекту порядку денного загальних зборів вно­сяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запро­понованих питань. Товариство не має права вносити зміни до запропоно­ваних акціонерами питань або проектів рішень.
Порядокучасті та голосування на загальних зборах за довіреністю. Пред­ставником акціонера може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчу-ватися депозитарною установою. Довіреність від імені юридичної особи ви­дається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Представник акціонера голосує на загальних зборах на свій розсуд або згідно з завданням щодо голосування, виданим акціонером. Акці­онер має право видати довіреність на право участі та голосування на загаль­них зборах, призначити свого представника постійно або на певний строк.
Учасникам Загальних зборів акціонерів необхідно мати при собі до­кументи, що посвідчують особу (паспорт), дані якого внесено до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах. Представникам акцірнерів необхідно мати довіреність.
Загальна кількість простих акцій Товариства складає 23 130 шт., загаль­на кількість простих голосуючих акцій Товариства станом на дату складен­ня переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Загаль­них зборів Товариства складає 23 130 шт.
Наглядова Рада