Субота, 27 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 4

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Автомобільна Компанія "Богдан Моторс", код за ЄДРПОУ 05808592
Адреса: м. київ, вул. електриків, 29А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 71 від 13.04.2018, № сторінки 16

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.04.2018
Місце проведення: м. київ, вул. електриків, 29А

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ «БОГДАН МОТОРС»
(код єдрПОу: - 05808592)
Повідомляємо про доповнення порядку денного чергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться «24» квітня 2018 року о 11:00 годині в м. київ, вул. електриків, 29А, приміщення конференс залу, 2 поверх питаннями наступного змісту:
Проект порядку денного загальних зборів
11. Щодо здійснення реструктуризації кредитної заборгованості ПУБ­ЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ «БОГДАН МОТОРС» (далі - Товариство або АТ «АК «БОГДАН МОТОРС») перед Публічним акціонерним товариством «Державний експортно-імпортний банк України» (надалі - АТ «Укрексімбанк») шляхом новації та забезпечення виконання зобов'язань Товариства за відповідним догово­ром новації.
12. Щодо погодження здійснення реструктуризації кредитної заборго­ваності ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «АВТОСКЛАДАЛЬНИЙ ЗАВОД №2» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ «БОГДАН МОТОРС» (далі - ДП «АСЗ №2» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС» перед АТ «Укрексімбанк» шляхом новації та забезпечення ви­конання зобов'язань ДП «АСЗ №2» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС» за відпо­відним договором новації.
13. Щодо надання повноважень на вчинення всіх необхідних дій, укладання будь-яких правочинів та документів, необхідних для реаліза­ції рішень, прийнятих за результатами розгляду питань 1 та 2 порядку денного.
14. Щодо попереднього надання згоди на вчинення значних право-чинів, які можуть вчинятися Товариством із АТ «Укрексімбанк» протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення із встановлен­ням граничної сукупної вартості всіх правочинів, що не перевищує 30 000 000 000 грн. та надання згоди на надання погоджень (дозволів) на вчинення будь-яких правочинів (укладання будь-яких договорів) дирек­торами філій, представництв, дочірніх підприємств Товариства з АТ «Укрексімбанк» протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення.
15. Обрання Ревізора товариства
16. Про зміну типу Товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство
17. Про зміну найменування Товариства
18. Про внесення змін до Статуту Товариства, пов'язаних зі зміною типу Товариства, найменування Товариства та приведенням Статуту у відповідність до вимог чинного законодавства України. Затвердження Статуту Товариства у новій редакції.
19. Про внесення змін до внутрішніх положень Товариства.
Інші умови проведення чергових загальних зборів акціонерів залиши­лися без змін. За інформацією та довідками звертатись за телефоном
(044) 351 77 58
генеральний директор
старосуд в.м.