Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТЕРМІНАЛ", код за ЄДРПОУ 32271584
Адреса: 65003 Україна, м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 72
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 76-2 від 20.04.2018, № сторінки 138

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 01.06.2018
Місце проведення: 65003 Україна, м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 72

приватне акціонерне товариство «термінал»
ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення загальних зборів акціонерного товариства Повне найменування товариства: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТЕРМІНАЛ» Місцезнаходження товариства:
65003 Україна, м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 72 Шановні акціонери!
01 червня 2018 року о 10.00 годині за адресою: Україна, м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 72, приміщення клуба ПрАТ «ОДЕС-СІЛЬМАШ» (2-й поверх), кімната № 98, відбудуться загальні збори Това­риства.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбудеться 01 червня 2018 року з 09.30 год. до 10.00 год. за адресою: Україна, м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 72, приміщення клуба ПрАТ «ОДЕССІЛЬМАШ» (2-й поверх), кімната № 98.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загаль­них зборах - станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення загальних зборів акціонерного товариства, тобто на 24.00 год. 25 травня 2018 року.
У загальних зборах акціонерного товариства можуть брати участь осо­би, включені до переліку акціонерів, які мають право на таку участь, або їх представники. Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі пас­порт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право пред­ставляти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з ви­могами чинного законодавства (інформацію щодо порядку участі та голосування на загальних зборах за довіреністю наведено у даному повідо­мленні нижче).
Проект порядку денного загальних зборів акціонерного товариства:
1. Обрання членів лічильної комісії загальних зборів акціонерного Това­риства, прийняття рішення про припинення їх повноважень.
2. Прийняття рішення з питань порядку проведення (регламенту) загаль­них зборів Товариства.
3. Розгляд звіту Правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності в 2017 році. Прийняття рішення за наслідками роз­гляду звіту Правління Товариства.
4. Розгляд звіту Наглядової ради Товариства про підсумки діяльності в 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства.
5. Затвердження річного звіту та Балансу Товариства за 2017 рік.
6. Визначення порядку розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками роботи в 2017 році.
7. Визначення основних напрямів діяльності Товариства на 2018 рік.
8. Внесення та затвердження змін до Статуту Товариства, шляхом ви­кладення Статуту у новій редакції.
9. Відміна діючих та затвердження нових внутрішніх Положень, що ре­гламентують діяльність органів управління та контролю Товариства.
10. Прийняття рішення про припинення повноважень Ревізора Товари­ства.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного за­гальних зборів Товариства, а також інформація зазначена в ч. 4 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства»: https://smida.gov.ua/site/32271584 Інформація про кількість акцій:
Станом на 11.04.2018 року (дата складення переліку акціонерів, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів), загальна кількість акцій Товариства складає 1 000 (Одна тисяча) штук простих імен­них акцій.
Станом на 11.04.2018 року (дата складення переліку акціонерів, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів), загальна кількість голосуючих акцій Товариства складає 1 000 (Одна тисяча) штук простих іменних акцій.
Товариство не здійснювало емісію та розміщення привілейованих акцій.
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони мо­жуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів:
Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів Товариство надає акціонерам можли­вість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Посадова особа, відповідальна за порядок озна­йомлення акціонерів з документами - Голова Правління Товариства Абгадж Ю. З. Акціонери можуть ознайомитися з матеріалами зборів до 31 травня 2018 року (включно) у робочі дні (крім суботи та неділі) з 10.00 год. до 16.00 год. (обідня перерва з 12.00 год. до 13.30 год.) за адресою: Україна, м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 72, 8-й поверх. Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа - Котовець Людмила Олексан­дрівна - Головний бухгалтер, Телефон для довідок: (048) 738-42-48.
01 червня 2018 року (в день проведення загальних зборів) ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань поряд­ку денного, відбувається у місці проведення реєстрації для участі у загальних зборах та у місці проведення загальних зборів акціонерного товариства.
Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користувати­ся після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися:
1. Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонерне товариство надає акціоне­рам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням товариства у робо­чі дні, робочий час та в доступному місці, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення.
2. У разі якщо порядок денний загальних зборів передбачає голосування з питань, визначених статтею 68 Закону України «Про акціонерні товари­ства», акціонерне товариство надає акціонерам можливість ознайомитися з проектом договору про викуп товариством акцій відповідно до порядку, пе­редбаченого статтею 69 цього Закону. Умови такого договору (крім кількості і загальної вартості акцій) єдині для всіх акціонерів.
3. На отримані до дати проведення загальних зборів письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів, акціонерне товариство до по­чатку загальних зборів надає письмові відповіді. Акціонерне товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту.
4. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включе­них до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів.
Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення за­гальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу орга­нів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку ден­ного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонерного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора.
Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається акціонером в письмовій формі із зазначенням прізви­ща (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який про­понується цим акціонером до складу органів товариства.
Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або біль­ше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів.
Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства пропозицій акціонерів (акціонера), яким на­лежать менше 5 відсотків голосуючих акцій, може бути прийнято з підстав, передбачених статтею 38 Закону України «Про акціонерні товариства», у разі неподання акціонерами жодного проекту рішення із запропонованих ними питань порядку денного та з інших підстав, визначених статутом акці­онерного товариства та/або положенням про загальні збори акціонерного товариства.
У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного за­гальних зборів щодо дострокового припинення повноважень голови колегі­ального виконавчого органу (особи, яка здійснює повноваження одноосіб­ного виконавчого органу) одночасно обов'язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціонерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосібного
виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження.
Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю:
Представником акціонера на загальних зборах акціонерного товариства може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а та­кож уповноважена особа держави чи територіальної громади.
Посадові особи органів товариства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками інших акціонерів товариства на загальних зборах.
Представником акціонера - фізичної чи юридичної особи на загальних зборах акціонерного товариства може бути інша фізична особа або уповно­важена особа юридичної особи, а представником акціонера - держави чи територіальної громади - уповноважена особа органу, що здійснює управ­ління державним чи комунальним майном.
Акціонер має право призначити свого представника постійно або на пев­ний строк. Акціонер має право у будь-який момент замінити свого представ­ника, повідомивши про це виконавчий орган акціонерного товариства.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими осо­бами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитар­ною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціо­нерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто пере­лік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на за­гальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загаль­них зборах акціонерів на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам.
Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого пред­ставника на загальних зборах акціонерного товариства.
Надання довіреності на право участі та голосування на загальних збо­рах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який ви­дав довіреність, замість свого представника.
Основні показники фінансово-господарської діяльності ПрАТ «ТЕРМІНАЛ» (тис. грн.)
(інформацію наведено у відповідності до Додатку 46 «Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», затвердженого рі­шенням НКЦПФР від 03.12.2013 р. № 2826)


Найменування показника

2017 рік

2016 рік

Усього активів

147754,8

114647,3

Основні засоби (за залишковою вартістю)

371,2

381,9

Запаси

24,1

15,6

Сумарна дебіторська заборгованість

147304,4

114194,3

Гроші та їх еквіваленти

11,1

11,5

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

-260084,4

-251483,3

Власний капітал

-258503,5

-249902,4

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

2115,0

2115,0

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

-

-

Поточні зобов'язання і забезпечення

406258,3

364549,7

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

-8601,1

-28903,6

Середньорічна кількість акцій (шт.)

1000

1000

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн.)

-8601,1

-28903,6

ПрАТ «ТЕРМІНАЛ»