П`ятниця, 26 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПрАТ "Чернігівська картонажно-поліграфічна фабрика", код за ЄДРПОУ 02469511
Адреса: 14013, Україна, м. Чернігів, вулиця Любомира Боднарука, будинок 26
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 108 від 08.06.2018, № сторінки 27

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.06.2018
Місце проведення: 14013, Україна, м. Чернігів, вулиця Любомира Боднарука, будинок 26

Повідомлення

про проведення позачергових загальних зборів
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЧЕРНІГІВСЬКА КАРТОНАЖНО-ПОЛІГРАФІЧНА
ФАБРИКА» (надалі Товариства), (ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 02469511 , місцезнаходження - 14013, Україна, м. Чернігів, вулиця Любомира Боднарука, будинок 26), що відбудуться 24 червня 2018 року о 16.00 за адресою: 14013, Україна, м. Чернігів, вулиця Любомира Боднарука, будинок 26, актовий зал. Реєстрація акціонерів для участі у позачергових загальних зборах То­вариства з 15.00 до 15.45.
Для реєстрації акціонера (його представника) необхідно мати доку­менти, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а у разі участі представника акціонера - також документи, що підтверджують по­вноваження представника на участь у позачергових загальних зборах ак­ціонерів Товариства.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у по­зачергових загальних зборах Товариства - 19.06.2018 року (за три ро­бочих дні до дня проведення позачергових загальних зборів акціонерів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України).
Перелік питань, включених до проекту порядку денного:
1.  Обрання членів лічильної комісії річних загальних зборів Товари­ства.
2.  Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів Това­риства.
3. Затвердження передавального акту Товариства.
4.  Визначення особи (осіб), уповноважену (их) на підписання установ­чих документів ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІГІВСЬКА КАРТОНАЖНО-ПОЛІГРАФІЧНА ФАБРИКА» - правонас­тупника Товариства.
Адресу власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проек­том рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денно­го: https://02469511.io.ua/
Акціонери можуть ознайомитись з матеріалами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових загальних збо­рів Товариства, за адресою: Україна, м. Чернігів, вулиця Любомира Бод­нарука, будинок 26, кімната приймальні голова комісії з припинення від дати надіслання повідомлення про проведення позачергових загальних зборів до дати проведення позачергових загальних зборів, у робочі дні, робочий час, а в день проведення позачергових загальних зборів - також у місці їх проведення.
Посадова особа відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - голова комісії з припинення Товариства Бубенець О.В., тел. (04622) 33686, (0462) 673-330
Товариство до початку позачергових загальних зборів у встановлено­му ним порядку зобов'язане надавати письмові відповіді на письмові за­питання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення позачергових загальних зборів. Товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту.
Позачергові загальні збори Товариства скликаються відповідно до ви­мог частини 5 статті 47 Закону України «Про акціонерні товариства». По­рядок денний затверджений наглядовою радою Товариства.
Довіреність на право участі та голосування на позачергових загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчу-ватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на позачергових загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.
Довіреність на право участі та голосування на позачергових загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто пере­лік питань, порядку денного позачергових загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час го­лосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на позачергових загальних зборах акціонерів на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на позачергових загальних зборах декільком своїм представникам.
Надання довіреності на право участі та голосування на загальних збо­рах не виключає право участі на цих позачергових загальних зборах акціо­нера, який видав довіреність, замість свого представника.
Підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні
Голова комісії з припинення Товариства                      Бубенець О.В.