Четвер, 25 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БЛІЦ-ІНФОРМ», код за ЄДРПОУ 20050164
Адреса: 02156, м. Київ, вул. Кіото, 25
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 119 від 23.06.2018, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 10.07.2018
Місце проведення: м. Київ, вул. Мурманська, 7, 4 поверх, кімната переговорів

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ Т ОВАРИСТВО «БЛІЦ-ІНФОРМ»

Шановний акціонере Приватне акціонерне товариство «Бліц-Інформ», код ЄДРПОУ 20050164
(місцезнаходження: 02156, м. Київ, вул. Кіото, 25)
(далі-Товариство) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 10 липня 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Мурманська, 7, 4 поверх, кімната переговорів.
Початок зборів об 10-00. Реєстрація з 9.30 до 9.50 за місцем проведення зборів. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у за­гальних зборах - 04 липня 2018 року.
Позачергові загальні збори акціонерів скликаються відповідно до вимог частини 5 статті 47 Закону України «Про акціонерні товариства» із здійснен­ням персонального повідомлення акціонерів про скликання загальних збо­рів не пізніше ніж за 15 днів до дати проведення загальних зборів Перелік питань, що виносяться на голосування:
1. Обрання лічильної комісії.
2. Затвердження регламенту проведення позачергових загальних зборів.
3. Про доповнення переліку видів економічної діяльності Товариства.
4. Затвердження нової редакції Статуту Товариства.
5. Затвердження Положення про Наглядову раду Товариства.
6. Затвердження Положення про Виконавчий орган Товариства.
7. Здійснення державної реєстрації нової редакції Статуту Товариства та змін до відомостей про юридичну особу в органах державної влади.
8. Про надання попередньої згоди на укладення Товариством Додатко­вої угоди до Договору про надання невідновлюваної кредитної лінії № 06.1 -НКЛ-22 від 28.04.2011 року.
9. Внесення змін та затвердження умов цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради в новій редакції, встановлення умов їх винагоро­ди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно -правових договорів з членами Наглядової ради.
10.Внесення змін та затвердження умов цивільно-правових договорів з членами Ревізійної комісії в новій редакції, встановлення умов їх винагоро-
ди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно -правових договорів з членами Ревізійної комісії.
Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися:
- ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з пи­тань порядку денного (від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати проведення Зборів);
- ознайомитися з проектом договору про викуп Товариством акцій (у разі якщо порядок денний Зборів передбачає голосування з питань, визначених ст. 68 Закону України «Про акціонерні товариства»);
- до дати проведення Зборів отримати письмову відповідь на письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів;
- вносити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денно­го Зборів (не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів), а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства (не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів);
- отримати повідомлення про зміни у порядку денному зборів (повідом­лення направляється Товариством акціонерам не пізніше ніж за 10 до дати проведення Зборів);
- оскаржити рішення Товариства про відмову у включенні його пропози­цій до проекту порядку денного.
Для участі в зборах необхідно мати: документ, що посвідчує особу акціо­нера або довірену особу; довіреність на право участі в зборах для повно-важених представників акціонерів, оформлену відповідно до чинного зако­нодавства. Довіреність на право участі та голосування на зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення по­трібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представ­ник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосу­вання. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на зборах. Надан­ня довіреності на право участі та голосування на Загальних зборах не ви­ключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який видав дові­реність, замість свого представника.
Кожний акціонер має можливість ознайомитися з документами, необхід­ними для прийняття рішень з питань порядку денного, звернувшись з письмо­вим запитом або особисто до особи, відповідальної за порядок ознайомлен­ня акціонерів з документами, кожний робочий день з 09-00 по 13-00 години за адресою: м. Київ, вул. Мурманська, 7 , 4 поверх, кімната переговорів, а в день проведення Загальних зборів - також у місті їх проведення.
Письмовий запит щодо ознайомлення з документами, необхідними для прийняття рішень, повинен містити П.І.Б. акціонера, поштову адресу. У разі
особистого звернення до Товариства, акціонер повинен мати документ, що підтверджує його особу та повноваження. Посадовою особою Товариства, відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з документами є Фур-сік Н.О., тел. (044)593-05-06.
Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного: www.blitz.kiev.ua.
Для участі у зборах акціонерам мати документ, що посвідчує особу (пас­порт), представникам акціонерів - документ, що посвідчує особу та доручен­ня, оформлене відповідно до вимог чинного законодавства. Довідки за те­лефоном: (044) 593-05-06.
Загальна кількість акцій та голосуючих акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів: за станом на 21.06.2018 р. загальна кількість простих акцій стано­вить 14753 штук, кількість голосуючих акцій становить 14753 штук.
Наглядова рада ПрАТ «Бліц-Інформ»