Четвер, 25 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАПОРІЗЬКИЙ АБРАЗИВНИЙ КОМБІНАТ", код за ЄДРПОУ 00222226
Адреса: 69014, Запорізька обл., М.Запоріжжя, вул. Олексія Поради, буд. 44
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 127 від 06.07.2018, № сторінки 7

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 15.08.2018
Місце проведення: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Олексія Поради, буд. 44, зала для нарад (на третьому поверсі адміністративного корпусу).

ДО УВАГИ АКЦІОНЕРІВ
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЗАПОРІЗЬКИЙ АБРАЗИВНИЙ КОМБІНАТ»
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «Запорізький абразивний ком­бінат» (далі також- Товариство) місцезнаходження якого: 69014, Запорізь­ка обл., М.Запоріжжя, вул. Олексія Поради, буд. 44, код за ЄДРПОУ: 00222226 повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціо­нерів Товариства (надалі -Загальні збори), які будуть проведені 15серпня 2018 року о 14 год. 00 хв. за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Олексія Поради, буд. 44, зала для нарад (на третьому поверсі ад­міністративного корпусу).
Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі у Загальних зборах здійснюватиметься 15 серпня 2018 року за місцем їх проведення. Початок реєстрації о 13 год. 00 хв., закінчення-о 13 год. 50 хв.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у За­гальних зборах, встановлена 09 серпня 2018 року (станом на 24 годину).
Для реєстрації та участі у Загальних зборах необхідно при собі мати: акціонеру-документ, який ідентифікує особу акціонера; представнику (до­віреній особі) акціонера - документ, який ідентифікує особу представника (довіреної особи) та довіреність акціонера, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства або інші документи, що підтверджують повнова­ження представника на участь у Загальних зборах.
Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товари­ства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представ­ник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосуван­ня. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник ви­рішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд. ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:
1.  Про передачу повноважень лічильної комісії депозитарній установі, яка надає Товариству додаткові послуги щодо виконання функцій лічильної комісії, обрання складу лічильної комісії.
2.  Обрання Голови та Секретаря Загальних зборів.
3.   Прийняття рішень з питань порядку проведення Загальних зборів, установлення порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосування.
4.  Внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення його у но­вій редакції.
5.  Внесення змін до внутрішніх положень Товариства шляхом викладен­ня їх у нових редакціях.
6.  Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу Товариства шляхом розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за ра­хунок додаткових внесків.
7.  Прийняття рішення про не використання переважного права акціоне­ра на придбання акцій додаткової емісії у процесі їх розміщення.
8.  Прийняття рішення про емісію акцій Товариства (із зазначенням учас­ників розміщення).
9.   Визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження щодо визначення (затвердження) ціни розміщення акцій під час реалізації переважного права та розміщення акцій у процесі емісії.
10.  Про визначення уповноваженого органу Товариства, якому нада­ються повноваження щодо вчинення певних дій та прийняття рішень, пе­редбачених чинним законодавством України та які пов'язані з прийняттям рішення про емісію акцій.
11.  Визначення уповноважених осіб Товариства, яким надаються повно­важення: - проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про емісію; - проводити дії щодо забезпечення розміщення акцій; - прово­дити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалі-
зують право вимагати здійснення викупу Товариством належних їм акцій.
Станом на 18 червня 2018 року- дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів, загальна кількість простих іменних акцій Товариства становить ЗО 229 500 штук, кількість голосуючих складає 29 039 504 штук.
З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку ден­ного Загальних зборів, акціонери Товариства чи їх представники мають мож­ливість ознайомитись від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до дати проведення Загальних зборів за адресою: 69014, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Олексія Поради, 44, управління кадрів та побуту каб. №1 у робочі дні з 08-00 до 17-00 год., а вдень проведення Загальних зборів-також у місці їх проведення. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлен­ня акціонерів з документами - Жуліна Віра Дмитрівна, член Наглядової ради, в.о. заступника голови правління з технології та перспективних розробок.
Акціонери мають право надавати до Товариства письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів та порядку денного Загальних зборів, а Товариство зобов'язане, у встановле­ному ним порядку, надати письмову відповідь до початку проведення За­гальних зборів. Строк надання таких письмових запитань - з дати отриман­ня акціонером повідомлення про проведення Загальних зборів до дати проведення Загальних зборів.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів, а також щодо нових канди­датів до складу органів Товариства (в разі їх обрання), кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вно­сяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення Загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рі­шень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени Наглядової ради Товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований канди­дат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропо­нується на посаду члена Наглядової ради - незалежного директора.
Пропозиція до проекту порядку денного Загальних зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропо­зиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або кла­су акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного Загальних зборів.
Зміни до проекту порядку денного Загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих пи­тань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціоне­рами питань або проектів рішень.
Звертаємо вашу увагу, що згідно із законодавством, у разі якщо власник цінних паперів не уклав з обраною Товариством депозитарною установою договору про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або не здійснив переказ належних йому прав на цінні папери на свій раху­нок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, цінні папери такого власника (які дають право на участь в органах емітента) не врахову­ються при визначенні кворуму та при голосуванні в органах Товариства (в т.ч. на загальних зборах акціонерів).
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проекта­ми рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів а також інформація, передбачена Законом України «Про акціонерні товариства» - \ллллл/.аЬгазІУе.гр.иа
Телефон для довідок: (061) 287-67-14.
Наглядова рада Товариства