П`ятниця, 19 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 14

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Чернігівське автотранспортне підприємство - 17454", код за ЄДРПОУ 03119730
Адреса: Україна, 14001, обл. Чернігівська, м. Чернігів, вул. І.Мазепи (Щорса), буд.65
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 130 від 11.07.2018, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 15.08.2018
Місце проведення: Україна, 14037, обл. Чернігівська, м.Чернігів, вул. Громадська (Борисенка), буд.39, 2-й поверх, зал засідань

До уваги акціонерів
публічного акціонерного товариства «черні­гівське автотранспортне підприємствО-17454»
(надалі - Товариство) Місцезнаходження Товариства: Україна, 14001, обл. Чернігівська, м. Чернігів, вул. І.Мазепи (Щорса), буд.65. Повідомляємо про скликання 15 серпня 2018 р. о 09 годині 00 хв. поза­чергових Загальних Зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВА­РИСТВА «ЧЕРНІГІВСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ  ПІДПРИЄМСТВО-17454» (надалі - Загальні Збори), Код ЄДРПОУ 03119730, місце проведення: Україна, 14037, обл. Чернігівська, м.Чернігів, вул. Громадська (Борисенка), буд.39, 2-й поверх, зал засідань. Реєстрація акціонерів та їх представників в день за місцем проведення Загальних Зборів з 8 год. 00 хв. до 8 год. 30 хв.
Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до Проекту порядку денного:
1. Обрання членів лічильної комісії та прийняття рішення про припинен­ня повноважень членів лічильної комісії.
2. Затвердження регламенту роботи Загальних Зборів акціонерів Това­риства.
3. Визначення порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосування.
4. Розгляд звіту Дирекції Товариства за 2017 р. та затвердження заходів за результатами його розгляду.
5. Розгляд та затвердження звіту та висновків Наглядової ради Товари­ства за 2017 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та виснов­ків Наглядової ради Товариства за 2017 р.
6. Розгляд та затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії Товари­ства за 2017 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та виснов­ків Ревізійної комісії Товариства за 2017 р.
7. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 р.
8. Розподіл прибутку і збитків Товариства з урахуванням вимог, перед­бачених законом за підсумками роботи у 2017 р.
9. Про зміну типу Товариства.
10. Про зміну найменування Товариства.
11. Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом затвер­дження Статуту Товариства в новій редакції
12. Призначення осіб, які уповноважуються на підписання Статуту Това­риства в новій редакції та осіб, які уповноважуються на здійснення держав­ної реєстрації Статуту Товариства в новій редакції.
13. Внесення змін та доповнень шляхом затвердження в новій редакції внутрішніх положень Товариства: Положення про Загальні збори акціоне­рів Товариства, Положення про Наглядову раду Товариства, Положення про Ревізійну комісію Товариства, Положення про Директора Товариства.
14. Прийняття рішення про припинення повноважень Дирекції.
15. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.
16. Про обрання членів Наглядової ради Товариства.
17. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуть­ся з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх вина­городи, обрання особи, яка уповноважується на підписання таких догово­рів з членами Наглядової ради Товариства.
18. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Ревізійної комісії Товариства.
19. Про обрання членів Ревізійної комісії Товариства.
20. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуть­ся з членами Ревізійної комісії Товариства, встановлення розміру їх вина­городи, обрання особи, яка уповноважується на підписання таких догово­рів з членами Ревізійної комісії Товариства.
Основні показники фінансово-господарської діяльності Товари­ства (тис.грн.)


Найменування показника

Період

2017 р.

2016 р.

Усього активів

546.9

707.2

Основні засоби

298.2

379.1

Довгострокові фінансові інвестиції

0

0

Запаси

3.4

3.7

Сумарна дебіторська заборгованість

205.6

285.1

Грошові кошти та їх еквіваленти

2.7

2.3

Нерозподілений прибуток

-4 204.1

-3 169.1

Власний капітал

-1 823.2

-788.2

Статутний капітал

451.5

451.5

Довгострокові зобов'язання

3.2

3.2

Поточні зобов'язання

2 366.9

1 492.2

Чистий прибуток (збиток)

-1 034.4

-376.2

Середньорічна кількість акцій (шт.)

1 805 856

1 805 856

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

0

0

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій, протягом періоду

0

0

Чисельність працівників на кінець періоду

3

3

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом
рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного За­гальних Зборів: atp-17454.in.ua.
Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідом­лення про проведення Загальних Зборів, а саме 06.07.2018 року, загальна кількість акцій складає 1 805 856 штук простих акцій, з них кількість голо­суючих акцій становить 1 638 133 штуки.
Від дати надіслання цього повідомлення до дати проведення Загальних Зборів, акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних Зборів за місцезна­ходженням Товариства за адресою: Україна, 14001, м. Чернігів, вул. Івана Мазе­пи (Щорса), буд.65, щоденно у робочі дні в кабінеті бухгалтерії з 08.00 - 14.00, а в день проведення Загальних зборів за місцем їх проведення за адресою: 14037, обл. Чернігівська, м.Чернігів, вул. Громадська (Борисенка), буд.39, 2-й поверх, зал засідань. Посадова особа, відповідальна за письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних Зборів та порядок ознайомлення акціонерів з документами Товариства - головний бухгалтер Ткаченко Олена Петрівна ( тел. 672-089 ).
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних Зборів, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних Зборів, а щодо кандидатів до складу органів Това­риства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення Загальних Зборів. Про­позиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени Наглядової ради Товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів). Пропозиція до проекту порядку денного Загальних Зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кан­дидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства. Пропозиції акціонера (акціонерів), які сукупно є власниками 5 або більше від­сотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту по­рядку денного Загальних Зборів. У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних Зборів акціонерне Товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних Зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів. Зміни до проекту порядку денного Загальних Зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має право вносити зміни до запропо­нованих акціонерами питань або проектів рішень. Мотивоване рішення про відмову у включенні пропозиції до проекту порядку денного Загальних Зборів надсилається Наглядовою радою акціонеру протягом трьох днів з моменту його прийняття. Акціонери мають право оскаржувати до суду рішення про від­мову у включенні їх пропозицій до проекту порядку денного Загальних Зборів. Оскарження акціонером рішення про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного до суду не зупиняє проведення Загальних Зборів.
Перелік акціонерів Товариства, які мають право на участь у Загальних Зборах Товариства, буде складено станом на 24 годину 09.08.2018 року у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України.
Для реєстрації та участі у Загальних зборах акціонери повинні мати до­кументи, що посвідчують їх особу (паспорт), а представники акціонерів -документи, що посвідчують їх особу (паспорт) та документи, які надають їм право брати участь та голосувати на Загальних зборах. Уповноважена осо­ба (Керівник) акціонера - юридичної особи - витяг із ЄДР, статут Товари­ства та, якщо це передбачено Статутом Товариства, рішення уповноваже­ного органу про надання Керівнику повноважень щодо участі та голосування на Загальних зборах акціонерів.
Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною устано­вою у встановленому НКЦПФР порядку. Довіреність на право участі та голосу­вання на Загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі пи­тання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд. Акціонер має пра­во видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах де­кільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на Загальних зборах. Надання довіреності на пра­во участі та голосування на Загальних зборах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представни­ка. У разі, якщо для участі в Загальних зборах з'явилося декілька представників акціонера, реєструється той представник, довіреність якому видана пізніше. У разі, якщо акція перебуває у спільній власності декількох осіб, повноваження щодо голосування на Загальних зборах здійснюється за їх згодою одним із спів­власників або їх загальним представником.
Т.В.О.Директора_Кравченко О.М.