Субота, 27 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 4

Загальні збори


АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВТБ БАНК", код за ЄДРПОУ 14359319
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 137 від 20.07.2018, № сторінки 20

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.08.2018
Місце проведення: Україна, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка/вулиця Пушкінська, будинок 8/26, 2-й поверх, зал №210

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВТБ БАНК»
Шановний акціонере!
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВТБ БАНК» повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів AT «ВТБ БАНК», що відбудуться 20 серпня 2018 року о 10:00 за адресою місцезнаходження: Україна, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка/вулиця Пушкінська, будинок 8/26, 2-й поверх, зал №210 (далі по тексту - Загальні збори). Проект порядку денного.
1.  Про обрання складу лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів AT «ВТБ БАНК».
2.  Про затвердження Статуту AT «ВТБ БАНК» в новій редакції.
3.  Про затвердження Положення про Наглядову раду AT «ВТБ БАНК» в новій редакції.
Проект рішення з першого питання проекту порядку денного «Про об­рання складу лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів AT «ВТБ БАНК»:
Обрати до складу лічильної комісії позачергових Загальних зборів акці­онерів AT «ВТБ БАНК», які проводяться 20 серпня 2018 року наступних осіб:
- Шевцова Анна Володимирівна;
-  Плющ Віталій Володимирович;
- Лісковська Світлана Михайлівна.
Проект рішення з другого питання проекту порядку денного «Про за­твердження Статуту AT «ВТБ БАНК» в новій редакції»:
I.  Затвердити Статут AT «ВТБ БАНК» в новій редакції (Додаток №2).
II.  Доручити Голові Правління AT «ВТБ БАНК» Вайсману Костянтину Михайловичу або у разі його відсутності особі, яка виконує його обов'язки, підписати Статут AT «ВТБ БАНК» в новій редакції.
III.  Доручити Правлінню AT «ВТБ БАНК» забезпечити погодження та державну реєстрацію Статуту AT «ВТБ БАНК» в новій редакції відповідно до законодавства.
Проект рішення з третього питання порядку денного «Про затверджен­ня Положення про Наглядову раду AT «ВТБ БАНК» в новій редакції»:
I.  Затвердити Положення про Наглядову раду AT «ВТБ БАНК» в новій редакції (Додаток №4).
II.  Визначити датою набрання чинності Положення про Наглядову раду AT «ВТБ БАНК» в новій редакції дату державної реєстрації Статуту AT «ВТБ БАНК» в новій редакції.
Адреса веб-сайту Банку, на якому розміщена інформація із проектом рішень з кожного питання, включеного до проекту порядку денного Загаль­них зборів: www.vtb.ua.
Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідо­млення про проведення Загальних зборів, а саме на 19 липня 2018 року:
- прості акції становлять 367 952 426 565 штук;
- привілейовані акції становлять 512 810 штук.
З них 367 948 309 758 прості акції є голосуючими та 4 116 807 прості акції є неголосуючими акціями.
Відповідно до Статуту AT «ВТБ БАНК» привілейовані акції права голосу з питань порядку денного Загальних зборів AT «ВТБ БАНК» їх власникам не дають.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів.
Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення За­гальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту по­рядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань.
Пропозиція до проекту порядку денного Загальних зборів Банку пода­ється в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціоне­ра, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/ або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціоне­ром до складу органів товариства.
Зміни до проекту порядку денного Загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих пи­тань. Банк не має права вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рішень
У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних зборів Банк не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також про­екти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів.
Під час підготовки до Загальних зборів акціонери мають можливість ознайомитись з документами (матеріалами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з документами (матеріа­лами) відбувається від дати надіслання акціонерам цього повідомлення до 17 серпня 2018 року (включно) у робочі дні з 10.00 до 12.00 за адресою місцезнаходження AT «ВТБ БАНК»: Україна, м. Київ, бульвар Тараса Шев­ченка / вулиця Пушкінська, будинок 8/26, кімната 705. Відповідальна осо­ба - Корпоративний секретар Айбабіна Вікторія Олександрівна. Телефон для довідок +380 (44) 498-64-46.
Документи (матеріали), необхідні для прийняття рішень з питань по­рядку денного Загальних зборів, надаються акціонеру для ознайомлен­ня на підставі його письмового запиту, отриманого Банком. Письмовий запит про надання документів (матеріалів) для ознайомлення надсила­ється акціонером за 5 (п'ять) робочих днів до бажаної дати ознайомлен­ня. В день проведення Загальних зборів ознайомлення акціонерів з до­кументами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, відбувається у місці проведення реєстрації для участі у За­гальних зборах та у місці проведення Загальних зборів без попередньо­го письмового запиту.
Пропозиції акціонерів щодо питань, включених до порядку денного За­гальних зборів, та письмові запити на ознайомлення з документами (мате­ріалами) з питань порядку денного надсилати за адресою: 01004, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка / вулиця Пушкінська, будинок 8/26.
Реєстрація учасників Загальних зборів буде здійснюватись 20 серпня 2018 року з 09:00 до 09:45 за місцем їх проведення: Україна, м. Київ, буль­вар Тараса Шевченка/вулиця Пушкінська, будинок 8/26, 2-й поверх, зал №210.
Для реєстрації та участі в Загальних зборах акціонерам при собі необ­хідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу; представни­кам акціонерів - паспорт або інший документ, що посвідчує особу і довіре­ність на право участі та голосування, оформлену і видану відповідно до законодавства України.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у Загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах, складеного за 3 (три) робочих дні до дня про­ведення Загальних зборів, тобто на 24:00 14 серпня 2018 року.
Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах, ви­дана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадови­ми особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цін­них паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими доку­ментами.
Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Банку може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рі­шення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосуван­ня, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних збо­рах на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам.
Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого пред­ставника на Загальних зборах Банку.
Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних збо­рах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який ви­дав довіреність, замість свого представника.
AT «ВТБ БАНК»