П`ятниця, 26 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Миколаївмолпром", код за ЄДРПОУ 05409745
Адреса: 54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Громадянська, 16
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 137 від 20.07.2018, № сторінки 13

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.08.2018
Місце проведення: 54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Громадянська, 16

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МИКОЛАЇВМОЛПРОМ»
Приватне акціонерне товариство «Миколаївмолпром», код ЄДРПОУ: 05409745, місцезнаходження: 54001, Миколаївська обл., м. Ми­колаїв, вул. Громадянська, 16 (далі - Товариство), повідомляє про про­ведення позачергових загальних зборів акціонерів (далі - Збори), що відбудуться 20 серпня 2018 року об 11.00 год. за адресою: 54001, Ми­колаївська обл., м. Миколаїв, вул. Громадянська, 16, офіс 3. Реєстра­ція акціонерів та їх представників проводитиметься 20 серпня 2018 року за місцем проведення Зборів. Початок реєстрації: о 10.15 год., закінчен­ня реєстрації: о 10.45 год.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Збо­рах: 14 серпня 2018 року.
Перелік питань разом з проектами рішень, включених до порядку денного:
1.Обрання Лічильної комісії загальних зборів.
Проект рішення: Обрати Лічильну комісію у складі: Голова Лічильної комісії - Заболотна Інна Вікторівна, член Лічильної комісії — Попович Оксана Леонідівна.
2.Обрання Голови та Секретаря загальних зборів.
Проект рішення: Обрати Головою Зборів Маринич Аллу Іванівну; се­кретарем Зборів Клімова Михайла Володимировича.
3. Затвердження звіту Комісії з припинення (перетворення) ПрАТ «Ми­колаївмолпром»
Проект рішення: Затвердити звіт Комісії з припинення (перетворення)
4. Затвердження передавального акту ПрАТ «Миколаївмолпром» Проект рішення: Затвердити передавальний акт ПрАТ «Миколаїв-
молпром» складений комісією з припинення (перетворення) станом на 20.08.2018 р.
Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рі­шень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформація, зазначена в ч.4 ст.35 Закону України «Про акціонерні товариства»: www.nmp.prat.ua
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: з до­кументами та матеріалами, пов'язаними з порядком денним, акціонери (та їх представники) можуть ознайомиться за письмовим запитом за місцезнаходженням Товариства за адресою: 54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Громадянська, 16, оф. 3, у робочі дні з 10:00 години до 12:00 години (а в день проведення зборів без подання письмового запиту - також у місці їх проведення). У письмовому запиті акціонера обов'язково зазначаються найменування акціонера - юридичної особи або прізвище, ім'я та по-батькові акціонера - фізичної особи, кількість (тип) належних йому акцій (для ідентифікації згідно даних зведеного облікового реєстру). Документи надаються для ознайомлення. Відпові­дальна особа за порядок ознайомлення акціонерів (та їх представників) з документами - Директор Клімов Михайло Володимирович. Телефони для довідок: (050) 3184248.
Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», а також строк, протя­гом якого такі права можуть використовуватися:
- ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного (від дати надіслання повідомлення про проведен­ня Зборів до дати проведення Зборів, а також в день проведення зборів);
- ознайомитися з проектом договору про викуп Товариством акцій (у разі якщо порядок денний Зборів передбачає голосування з питань, ви­значених ст. 68 Закону України «Про акціонерні товариства»);
- до дати проведення Зборів отримати письмову відповідь на письмо-
ві запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного за­гальних зборів та порядку денного загальних зборів;
- отримати повідомлення про зміни у порядку денному не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення Зборів;
- вносити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку ден­ного Зборів (не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів), а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства (не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів). Пропозиції вносяться в порядку, пе­редбаченому ст. 38 ЗУ «Про акціонерні товариства».
- оскаржити рішення Товариства про відмову у включенні його пропо­зицій до проекту порядку денного.
Примітка: Згідно з рішенням Правління Товариства (протокол від 11.05.2018р), повідомлення акціонерів про проведення позачергових за­гальних зборів здійснюється не пізніше ніж за 15 днів до дати проведен­ня. На підставі вимог, визначених частиною 5 статті 47 Закону України «Про акціонері товариства», Правлінням затверджений порядок денний позачергових загальних зборів.
Для реєстрації та участі у зборах акціонери Приватного акціонерно­го товариства «Миколаїмолпром» повинні мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати особу як акціонера Товариства), а представникам акціонерів додатково -належним чином оформлену довіреність на право участі та голосування на загальних зборах та документ, що посвідчує особу представника.
Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреніс­тю: Представником акціонера на загальних зборах може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Посадові особи органів Товариства та їх афілійовані особи не можуть бути представниками ін­ших акціонерів Товариства на загальних зборах.
Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який час замінити свого пред­ставника, повідомивши про це виконавчий орган Товариства.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особа­ми, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою в порядку визначеному НКЦПФР Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її орга­ном або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.
Довіреність на право участі на голосуванні на загальних зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення по­трібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосуван­ня. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосуван­ня на загальних зборах декільком своїм представникам.
Акціонер має право у будь-який час до закінчення реєстрації акціоне­рів відкликати чи змінити свого представника на загальних зборах.
Надання довіреності на право участі та голосування на загальних збо­рах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.
На дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів загальна кількість акцій становить 6 006 800 (шість мільйонів шість тисяч вісімсот) штук, загальна кількість голосуючих акцій становить 6 006 800 (шість мільйонів шість тисяч вісім­сот) штук.