Субота, 20 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 7

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Івано-Франківськ-Авто", код за ЄДРПОУ 05495466
Адреса: Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, с Микитинці, вул. Юності, буд. 41А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 161 від 23.08.2018, № сторінки 7

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.08.2018
Місце проведення: Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, с Микитинці, вул. Юності, буд. 41А, каб. №2

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ІВАНО-ФРАНКІВСЬК-АВТО»
(ідентифікаційний код - 05495466) (надалі - Товариство), місцезнаходжен­ня якого: Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, с Микитинці, вул. Юності, буд. 41А, повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства за рішенням Наглядової Ради Товариства від 20.08.2018 року, призначених на 11.09.2018 року о 10:00 годині за адре­сою: Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, с Микитинці, вул. Юності, буд. 41А, каб. №2, з наступним порядком денним (переліком питань, що виносяться на голосування):
1.  Про обрання членів лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства.
2.  Про обрання Голови та секретаря позачергових Загальних Зборів акціонерів Товариства.
3.  Про затвердження регламенту роботи позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства.
4.  Про внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом ви­кладення його у новій редакції та затвердження нової редакції Статуту
5.  Про визначення уповноваженої особи на підписання нової редакції Статуту Товариства та на здійснення дій з державної реєстрації Статуту.
Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідо­млення про проведення загальних зборів (станом на 20.08.2018р.) загаль­на кількість акцій- 1 160 012 штук простих іменних акцій, загальна кількість голосуючих акцій - 1 097 478 штук простих іменних акцій.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у поза­чергових Загальних зборах акціонерів - 05.09.2018 року.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного, а також ін­формація, зазначена в ч. 4 ст. 35 ЗУ «Про акціонерні товариства»: http://ivano-frankivsk-avto.ukravto.ua.
Порядок участі та голосування на позачергових Загальних зборах за довіреністю:
Акціонери (їх представники) реєструються для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів за місцем їх проведення: початок реєстрації-о 9:00 год.; закінчення реєстрації - о 9:45 год.
Для реєстрації акціонера (його представника) для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів необхідно надати:
- акціонеру - документ, що посвідчує особу (паспорт);
-  представнику (довіреній особі) - документ, що посвідчує особу (пас­порт) та довіреність для участі в позачергових Загальних зборах акціоне­рів, оформлену згідно законодавства України; для керівників юридичних осіб - документ, що посвідчує особу (паспорт), документ про призначення на посаду та оригінал виписки зі статуту акціонера - юридичної особи, у якій визначені повноваження керівника або нотаріальна копія статуту
акціонера - юридичної особи.
Довіреність на право участі та голосування на позачергових Загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчу-ватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на позачергових Загальних зборах від імені юридичної осо­би видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її уста­новчими документами.
Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах акціо­нерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто пере­лік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбаче­но завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам, а також може у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства.
Надання довіреності на право участі та голосування на загальних збо­рах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який ви­дав довіреність, замість свого представника.
Внесення пропозицій до порядку денного позачергових Загальних зборів не передбачене, оскільки рішенням Наглядової Ради 20.08.2018р. встановлено, що повідомлення про скликання позачергових Загальних зборів здійснюватиметься не пізніше, ніж за 15 днів до дати їх проведення (ч.5 ст.47 ЗУ «Про акціонерні товариства»).
Порядок ознайомлення акціонерів (їх представників) з матеріала­ми, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до поза­чергових Загальних зборів акціонерів:
Акціонери (їх представники) можуть ознайомитися з документами, не­обхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнахо­дженням Товариства: Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, с Микитинці, вул. Юності, буд. 41А, каб. №2, до дати проведення позачергових зборів в робочі дні: понеділок- п'ятниця з 10:00 до 17:00 та в день проведення по­зачергових Загальних зборів акціонерів за адресою: Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, с Микитинці, вул. Юності, буд. 41А, каб. №2. Посадо­ва особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документа­ми - Генеральний директор Гуменюк Валентин Дмитрович. Контактна осо­ба - Данюк Іванна Володимирівна. Довідки за телефоном: (0342)55-48-69.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.
Генеральний директор                          Гуменюк Валентин Дмитрович