Четвер, 25 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ФОРАМЕН", код за ЄДРПОУ 38811343
Адреса: 01004, м. Київ, вул. Антоновича будинок 16, кімната 10
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 188 від 02.10.2018, № сторінки 8

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 05.11.2018
Місце проведення: 01004, м. Київ, вул. Антоновича будинок 16, кімната 10

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ФОРАМЕН»
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФОРАМЕН» (надалі -Товариство, код ЄДРПОУ 38811343, місцезнаходження Товариства: 01004, м. Київ, вул. Антоновича будинок 16, кімната 10) повідомляє, що позачергові Загальні збори акціонерів Товариства відбудуться «05» листопада 2018 року о 11:00 год. за адресою: 01004, м. Київ, вул. Антоновича будинок 16, кімната 10. Реєстрація учасників зборів відбудеться «05 листопада» 2018 року з 10.00 до 11.00 год. за місцем проведення Загальних зборів. Право на участь у Загальних зборах ма­тимуть особи, які включені до переліку акціонерів складеного станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення Загальних зборів, а саме: станом на 24 годину «ЗО» жовтня 2018 року. ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:
1.  Про визначення порядку проведення Загальних зборів. Про Об­рання лічильної комісії. Про обрання Голови та Секретаря Загальних зборів.
2.  Про затвердження ринкової вартості акцій ПРИВАТНОГО АКЦІО­НЕРНОГО ТОВАРИСТВА ФОРАМЕН»
3.  Про збільшення статутного капіталу ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНО­ГО ТОВАРИСТВА ФОРАМЕН» шляхом приватного розміщення додатко­вих акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
4. Про приватне розміщення акцій із зазначенням переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
5.  Про визначення уповноваженого органу ПРИВАТНОГО АКЦІО­НЕРНОГО ТОВАРИСТВА ФОРАМЕН», якому надаються повноваження щодо визначення (затвердження) ціни розміщення акцій під час першо­го та другого етапів укладення договорів з першими власниками у про­цесі приватного розміщення акцій.
6.  Про визначення уповноваженого органу ПРИВАТНОГО АКЦІО­НЕРНОГО ТОВАРИСТВА ФОРАМЕН», якому надаються повноважен­ня:
- залучення до розміщення андеррайтера;
-  прийняття рішення про дострокове закінчення укладення догово­рів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено);
- затвердження результатів укладення договорів з першими власни­ками у процесі приватного розміщення акцій;
- затвердження результатів приватного розміщення акцій;
- затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій;
- прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
-  повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі незатвер-дження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення ак­цій або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; -  письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне право на придбання розміщуваних акцій, про можливість реалізації та­кого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкова­ному органі.
7.  Про визначиння уповноважених осіб ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕР­НОГО ТОВАРИСТВА ФОРАМЕН», яким надаються повноваження:
-  проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого пе­реважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення;
-  проводити дії щодо забезпечення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій;
-  проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціо­нерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних їм акцій.
8.  Про затвердження тексту Рішення про приватне розміщення акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФОРАМЕН».
9.  Про затвердження Проспекту емісії акцій, щодо яких прийнято рі­шення про приватне розміщення.
10.  Про обрання членів Наглядової ради ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕР­НОГО ТОВАРИСТВА «ФОРАМЕН».
Загальна кількість акцій Товариства станом на дату складання пере­ліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів, а саме на 25 вересня 2018 року -14 500 простих іменних акцій.
Кількість голосуючих акцій Товариства станом на дату складання пе­реліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів, а саме на 25 вересня 2018 року -14 500 простих іменних акцій.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з про­ектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: http://www.foramen.com.ua/
Свої пропозиції щодо порядку денного Загальних зборів акціонери мо­жуть надавати за адресою: 01004, м. Київ, вул. Антоновича будинок 16, кімната 10. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати про­ведення загальних зборів Товариства, а щодо кандидатів до складу ор­ганів Товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загаль­них зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного за­гальних зборів щодо дострокового припинення повноважень Генераль-
ного директора, одночасно обов'язково подається пропозиція щодо кан­дидатури для обрання Генерального директора або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження.
Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропо­нується цим акціонером до складу органів товариства.
Для участі у Загальних зборах необхідно мати при собі паспорт чи до­кумент, який посвідчує особу акціонера (або його представника) та дору­чення на право участі та голосування на Загальних зборах для представ­ників акціонерів. Представником акціонера на загальних зборах Товариства може бути фізична особа або уповноважена особа юридич­ної особи. Довіреність на право участі та голосування на загальних збо­рах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими по­садовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національ­ною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної осо­би видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її уста­новчими документами. Довіреність на право участі та голосування на за­гальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.
Від дати надіслання цього повідомлення та до дати проведення за­гальних зборів, акціонери можуть ознайомитися з матеріалами під час підготовки до Загальних зборів за адресою: 01004, м. Київ, вул. Антоно­вича будинок 16, кімната 10, понеділок- п'ятниця, з 10-00 до 18-00 год., посадова особа відповідальна за порядок ознайомлення з документа­ми - Генеральний директор Сидоренко Андрій Андрійович.
Генеральний директор
ПрАТ «ФОРАМЕН»                                                      А.А. Сидоренко