Четвер, 25 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Теофіпольський цукровий завод", код за ЄДРПОУ 05394995
Адреса: 30600 Хмельницька область, смт. Теофіполь, вул. Соборна (колишня Жовтнева), 12
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 190 від 04.10.2018, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 09.11.2018
Місце проведення: Теофіполь, вул. Соборна (колишня Жовтнева), 12

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД»
Приватне акціонерне товариство «Теофіпольський цукровий завод» (далі Товариство) код ЄДРПОУ Товариства: 05394995; Місцезнаходження Товариства: 30600 Хмельницька область, смт.
Теофіполь, вул. Соборна (колишня Жовтнева), 12, повідомляє, про скликання позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться «09» листопада 2018 року за адресою: 30600 Хмельниць­ка область, смт. Теофіполь, вул. Соборна (колишня Жовтнева), 12, ак­товий зал в приміщенні адмінбудинку Товариства.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у збо­рах — станом на 24 годину «05» листопада 2018року. Реєстрація акціоне­рів для участі у загальних зборах проводиться з 09:00 до 10:45 год. «09» листопада 2018 року за місцем проведення Загальних зборів. Початок відкриття (роботи) зборів о 11:15 год. «09» листопада 2018року.
Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:
1. Обрання лічильної комісії.
Проект рішення: «Обрати лічильну комісію Загальних зборів акціонерів Товариства у кількості 3-ох осіб в наступному складі: 1) Бондарук Алла Пе­трівна - заступник головного бухгалтера Товариства; 2) Кеда Юлія Василів­на - начальник відділу кадрів Товариства 3) Криворук Марія Леонідівна -секретар-друкарка Товариства».
2. Про використання резервного капіталу Товариства.
Проект рішення: «З метою покращення фінансових показників Товари­ства направити Резервний капітал Товариства, сформований станом на 30.06.2018р. на покриття збитків Товариства».
3. Про використання додаткового капіталу Товариства.
Проект рішення: «З метою покращення фінансових показників Товари­ства направити додатковий капітал Товариства, сформований станом на 30.06.2018р. на покриття збитків Товариства, а залишок додаткового капі­талу на нерозподілений прибуток».
4. Внесення змін до статуту Товариства шляхом викладення стату­ту в новій редакції. Обрання осіб, які уповноважуються на підписання статуту Товариства в новій редакції.
Проект рішення: «Внести зміни до статуту Товариства шляхом викла­дення статуту в новій редакції».
Загальні збори уповноважують Голову загальних зборів акціонерів та секретаря загальних зборів акціонерів підписати статут Товариства в новій редакції.»
Перелік документів, що має надати акціонер (представник акціонера) для його участі у Загальних зборах:
- документ, що посвідчує (ідентифікує) особу акціонера (представника акціонера);
- представник акціонера додатково повинен мати належним чином оформлений документ (довіреність) та її копію, який оформлений згідно вимог чинного законодавства і засвідчує повноваження представника для участі у Загальних зборах.
Керівник акціонера - юридичної особи або інший представник юридич­ної особи, який має право діяти від імені цієї юридичної особи повинен мати належним чином засвідчену копію статуту (або витяг із статуту) такої юридичної особи та документи, що підтверджують його обрання (призна­чення) на посаду, а також документ, що посвідчує (ідентифікує) його осо­бу.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими осо­бами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитар­ною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або ін­шою особою, уповноваженою на це її установчими документами.
Довіреність на право участі на Загальних зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, яким чином потрібно голосувати. Під час голосування представник повинен голосувати саме так, як це передбачено завдання щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосуван­ня, представник акціонера вирішує всі питання щодо голосування на За­гальних зборах на свій розсуд.
Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам.
Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити представни­ка на загальних зборах акціонерного товариства.
Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних збо­рах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який ви­дав довіреність, замість його представника. При засвідченні бюлетеня для голосування власним підписом представник акціонера повинен зазначити, що він є саме представником акціонера із зазначенням прізвища та ініціа­лів акціонера - фізичної особи або найменування акціонера-юридичної особи.
Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонери мають право ознайомитись з документами необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного за адресою проведення річних загальних зборів, а саме:
- в робочі дні в приміщенні адмінбудинку Товариства за адресою: 30600 Хмельницька область, смт. Теофіполь, вул. Соборна (колишня Жов­тнева), будинок 12, кабінет № 1 з 10:00год. до 12:00год.
- в день проведення загальних зборів — з 09:00 год. до відкриття За­гальних зборів за місцем їх проведення, а саме 30600 Хмельницька об­ласть, смт. Теофіполь, вул. Соборна (колишня Жовтнева), будинок 12, актовий зал в приміщенні адмінбудинку Товариства.
Посадова особа Товариства відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: Голова Правління Кирияченко Василь Володи­мирович. (тел.0673815934).
Товариство до початку Загальних зборів у встановленому ним порядку зобов'язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів та порядку денного Загальних зборів до дати проведення Загальних зборів. Товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однако­вого змісту.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів. Пропозиції вносяться не піз­ніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандида­тів до складу органів Товариства - не менш ніж за сім днів до дати прове­дення загальних зборів.
Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань.
Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів подається в письмовій формі із зазначення прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропози­ції до питання та/або проекту рішення.
Наглядова рада Товариства приймає рішення про включення пропози­цій (нових питань порядку денного та/або нових проектів до питань порядку денного) до проекту порядку денного не пізніше ніж за 15 днів до дати про­ведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товари­ства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення Загальних збрів.
Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або біль­ше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного Загальних зборів, якщо пропозиція подана з до­тримання вимог статті 38 Закону України «про акціонерні товариства». У такому разі рішення Наглядової ради про включення питання до проекту порядку денного не вимагається, а пропозиція вважається включеною до порядку денного, якщо вона подана з дотриманням вимог Закону України «Про акціонерні товариства».
У разі подання пропозицій до проекту порядку денного Загальних зборів щодо дострокового припинення повноважень Голови колегіального вико­навчого органу (правління) Товариства (особи,яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) одночасно обов'язково подається пропо­зиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу (правління) Товариства (особи, яка здійсню повноваження одноо­сібного виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здій­снюватиме його повноваження.
Зміни до проекту порядку денного вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або про­ектів рішень.
Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного За­гальних зборів пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власни­ками 5 або більше відсотків голосуючих акцій може бути прийнято тіль­ки у разі:
• недотримання акціонерами строку подання таких пропозицій, а саме -не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів,щодо канди­датів до складу органів Товариства - не менш ніж за сім днів до дати про­ведення Загальних зборів
• неповноти даних, щодо зазначення в пропозиції, а саме - прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу на­лежних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення.
Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного Загальних зборів пропозиції акціонерів (акціонера), яким належать менше 5 відсотків голосуючих акцій може бути прийнято з підстав недотримання акціонерами строку подання таких пропозицій, а саме - не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товари­ства - не менш ніж за сім днів до дати проведення Загальних зборів або з підстав неповноти даних, щодо зазначення в пропозиції, а саме - прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу на­лежних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення у разі неподання акціонерами жодного проекту рішення із запропонованих ними питань порядку денного та з інших підстав, визначених статутом Това­риства та/або положенням про Загальні збори Товариства.
Мотивоване рішення про відмову у включенні пропозиції до проекту по­рядку денного Загальних зборів надсилається Наглядовою радою протягом трьох днів з моменту його прийняття.
У разі внесення змін до проекту порядку денного Загальних зборів Това­риство не пізніш ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів пові­домляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень , що додаються на підставі пропозицій акціонерів.
Оскарження акціонером рішення Товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного до суду не зупиняє проведення Загальних зборів. Суд за результатами розгляду справи може постановити рішення про зобов'язання Товариства провести Загальні збори з питання, у
включенні якого до проекту порядку денного було відмовлено.
Адреса власного веб-сайту Товариства на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань включених до порядку денного загальних зборів, а також інформація, зазначена в частині 4 статті 35 Зако­ну України «Про акціонерні товариства»: http://teosugar.km.ua.
Загальна кількість акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів становить 39 952 680 акцій.
Загальна кількість голосуючих акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів становить 37 144 528 акцій.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.
Голова Правління ПрАТ «Теофіпольский цукровий завод» Кирияченко В.В.