П`ятниця, 19 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 14

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "НАБЕРЕЖНА-ІНВЕСТ", код за ЄДРПОУ 34818125
Адреса: 04080, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 14
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 191 від 05.10.2018, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 05.11.2018
Місце проведення: 04080, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 14

ПРАТ «НАБЕРЕЖНА-ІНВЕСТ»
Повідомлення
про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства «нАБЕрЕЖнА-інвЕСт»
Шановні акціонери, ПрАТ «НАБЕРЕЖНА-ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 34818125, місцезнаходження Товариства: 04080, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 14, надалі - «Товариство»), повідомляє про проведення по­зачергових Загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться 05.11.2018 р. о 12:00 за місцезнаходженням Товариства: 04080, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 14, зал для проведення загальних збо­рів акціонерів (нумерація не передбачена).
Реєстрація учасників Загальних зборів акціонерів відбудеться з 11:30 до 11:50 години 05.11.2018 р., за місцем проведення Загальних зборів. Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у зборах 30.10.2018р.
Проект Порядку денного:
1. Про обрання Лічильної комісії загальних зборів.
проект рішення: Для проведення Загальних зборів акціонерів обрати Лічильну комісію загальних зборів акціонерів у складі: Голова Лічильної комісії - Жакот Ганна Олександрівна Член Лічильної комісії - Леготін Павло Вікторович Член Лічильної комісії - Герасько Олександр Анатолійович
2. Про обрання Голови та Секретаря загальних зборів, затвердження порядку проведення загальних зборів (регламенту зборів).
Проект рішення: Для проведення Загальних зборів акціонерів обрати головою Загальних зборів Назаренко Ірину Андріївну та секретарем За­гальних зборів - Нечепуренко Юлію Володимирівну. Затвердити наступний порядок проведення загальних зборів (регламент зборів): виступи по пи­таннях порядку денного - до 20 хв; запитання до доповідача, довідки по питаннях порядку денного - до 15 хв; голосування по питаннях порядку денного Загальних зборів проводиться з використанням бюлетенів для го­лосування; після розгляду кожного питання порядку денного лічильна комі­сія оголошує результати голосування та складає протокол, для підготовки протоколів лічильної комісії про результати голосування після розгляду кожного питання робиться технічна перерва на 5 хвилин; збори провести без перерви.
3. Затвердження порядку засвідчення бюлетенів для голосування на за­гальних зборах акціонерів.
Проект рішення: Затвердити наступний порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування на Загальних зборах Товариства: бюлетень для голосування засвідчується печаткою Товариства; якщо бюлетень для голосування складається з кількох аркушів, він повинен бути пронумерова­ним, прошнурованим та засвідченим печаткою Товариства.
4. Про затвердження звіту комісії з припинення ПрАТ «Набережна-Інвест» про результати виконання рішень позачергових загальних збо­рів акціонерів ПрАТ«Набережна-Інвест» від 18.06.18 щодо перетворен­ня ПрАТ «Набережна-Інвест» в товариство з обмеженою відповідальністю. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ко­місії з припинення.
проект рішення: Затвердити звіт комісії з припинення ПрАТ«Набережна-Інвест» щодо вчинених Комісією дій в процесі припинення (перетворення) ПрАТ «Набережна-Інвест» шляхом реорганізації в ТОВ «Набережна-Інвест», схвалити їх та визнати такими, що відповідають інтересам Товари­ства.
5. Про затвердження передавального акту.
проект рішення: Затвердити передавальний акт ПрАТ «Набережна-Інвест».
6. Про скасування реєстрації випуску акцій у зв'язку з припиненням при­ватного акціонерного товариства «Набережна-Інвест» шляхом перетво­рення його в товариство з обмеженою відповідальністю «Набережна-Інвест». Про визначення уповноважених осіб з питання скасування випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій ПрАТ «Набережна-Інвест».
проект рішення: В зв'язку з прийнятими рішеннями, Комісії з припи­нення у встановлений строк - 10 (десять) робочих днів з дати прийняття
рішення, подати до НКЦПФР визначені чинним законодавством документи для скасування реєстрації випуску акцій, та виконати всі інші визначені за­конодавством процедури для вказаної мети.
7. Про затвердження проекту Статуту Товариства з обмеженою відпо­відальністю «Набережна-Інвест» - правонаступника Приватного акціонер­ного товариства «Набережна-Інвест».
проект рішення: Затвердити проект Статуту Товариства з обмеженою відповідальністю «Набережна-Інвест» у запропонованій редакції.
8. Визначення уповноважених осіб на підписання Статуту Товариства з обмеженою відповідальністю «Набережна-Інвест» - правонаступника При­ватного акціонерного товариства «Набережна-Інвест».
проект рішення: Визначити таких осіб на підписання Статуту Товари­ства з обмеженою відповідальністю «Набережна-Інвест»: Директор Това­риства з обмеженою відповідальністю «КОМПАС ІНЖЕНІРИНГ» (раніше Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМПАС ДЕВЕЛОПМЕНТ») Веремієнко олександр Костянтинович, та Смолій Світлана Миколаїв­на, особисто або за довіреністю.
9. Про припинення відносин з депозитарієм в частині ведення реєстрів акціонерів ПрАТ «Набережна-Інвест».
проект рішення: Припинити відносини з Публічним акціонерним това­риством «Національний депозитарій України», код за ЄДРПОУ 30370711, в частині ведення реєстрів акціонерів ПрАТ «Набережна-Інвест», зокрема за необхідністю припинити договір щодо обслуговування випуску акцій або виконати будь-які інші необхідні процедури з вказаною метою.
10. Про призначення особи, уповноваженої діяти від імені Товариства з питань державної реєстрації припинення ПрАТ «Набережна-Інвест».
проект рішення: відповідно до діючого законодавства звернутися до державного реєстратора з пакетом документів для державної реєстрації припинення Товариства; у зв'язку з припиненням Товариства зобов'язати Голову комісії з припинення Товариства особисто або шляхом видачі дові­реності уповноваженій особі здійснити усі дії щодо державної реєстрації припинення Товариства.
Для участі в Загальних зборах акціонерів Товариства при собі необхід­но мати документ, що посвідчує особу (паспорт), доручення на право учас­ті в Загальних зборах, оформлене належним чином (для представників акціонерів). Довіреність на право участі та голосування на загальних збо­рах ПрАТ «Набережна-Інвест» може містити завдання щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник ви­рішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій
розсуд.
Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідо­млення про проведення загальних зборів ПрАТ «Набережна-Інвест» за­гальна кількість простих іменних акцій - 1 000 000 (один мільйон) штук та голосуючих простих іменних акцій - 1 000 000 (один мільйон) штук.
У відповідності до ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства» кожний акціонер ПрАТ «Набережна-Інвест» має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів. Такі пропозиції повинні містити відповідні проекти рі­шень з цих питань, а також подаватись в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/ або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або про­екту рішення.
З матеріалами (документами) щодо порядку денного Загальних зборів акціонерів можна ознайомитись, а також внести пропозиції до питань, включених до проекту порядку денного, за місцезнаходженням Товари­ства - 04080, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 14, зал для проведен­ня загальних зборів акціонерів (нумерація не передбачена), у робочі дні з 10:00 до 16:00, попередньо домовившись про зустріч за телефоном: (044) 585 60 00 (відповідальна особа Нечепуренко Юлія Володимирівна) та/або надіславши листа на адресу Товариства з бажаною датою та часом зустрічі. Інформація також розміщена на сайті Товариства: http://naberegnaja.jimdo.com/
Голова комісії з припинення_Назаренко І.А.