Четвер, 25 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КИЇВСЬКИЙ РIЧКОВИЙ ПОРТ", код за ЄДРПОУ 03150071
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 193 від 09.10.2018, № сторінки 10

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 09.11.2018
Місце проведення: 04070, м. Київ, вул. Верхній Вал, буд. 70

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ»
Наглядова рада ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИ­ЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ», ідентифікаційний код 03150071, яке зна­ходиться за адресою: 04070, м. Київ, вул. Верхній Вал, буд. 70, (надалі - Товариство) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів Товариства (надалі - Збори).
Дата та час проведення Зборів: 09 листопада 2018 року о 12 год. 45 хв.
Місце проведення Зборів: м. Київ, вул. Електриків, буд. 12 (актовий зал).
Час початку реєстрації учасників Зборів: 09 листопада 2018 року о 11 год. 00 хв.
Час закінчення реєстрації учасників Зборів: 09 листопада 2018 року о 12 год. 30 хв.
Дата та час відкриття Зборів: 09 листопада 2018 року о 12 год. 45 хв.
Місце реєстрації учасників Зборів: м. Київ, вул. Електриків, буд. 12 (актовий зал).
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у Зборах: 05 листопада 2018 року.
Перелік питань, включених до проекту порядку денного:
1.  Про обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів Товари­ства та припинення її повноважень.
2.  Про внесення змін до Статуту Товариства.
3.   Про визначення особи, уповноваженої позачерговими загальними зборами Товариства на підписання Статуту Товариства в новій редакції та на вчинення дій, пов'язаних державною реєстрацією Статуту
в затвердженій новій редакції.
4.  Про ліквідацію філії «ПРИСТАНЬ «ВІННИЦЯ» ПРИВАТНОГО АКЦІО­НЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ».
5.   Про ліквідацію філії «ПРИСТАНЬ «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ» ПРИ­ВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ».
6.  Про ліквідацію ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІЧКОВЕ ПАСАЖИРСЬКЕ ЕКСКУРСІЙНЕ АГЕНТСТВО».
Проект порядку денного та проекти рішень
1. Про обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів Товари­ства та припинення її повноважень. Проект рішення:
1.  Обрати лічильну комісію позачергових загальних зборів Товариства: Куценко Вячеслав Юрійович - голова лічильної комісії; Долга Оксана Рус-ланівна - член лічильної комісії; Великанов Сергій Володимирович - член лічильної комісії. Повноваження лічильної комісії вважати припиненими після розгляду та підрахунку голосів по всім питанням порядку денного.
2.  Про внесення змін до Статуту Товариства. Проект рішення:
2.  Внести зміни до Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИ­СТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ» шляхом викладення його в новій редакції. Затвердити нову редакцію Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНО­ГО ТОВАРИСТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ».
3.   Про визначення особи, уповноваженої позачерговими загальними зборами Товариства на підписання Статуту Товариства в новій редакції та на вчинення дій, пов'язаних державною реєстрацією Статуту в затвердже­ній новій редакції.
Проект рішення:
3.  Уповноважити Голову Правління Лошака Костянтина Анатолійовича (паспорт ME 784991, виданий Шевченківським РУ ГУ МВС України в місті Києві 15.02.2007р., реєстраційний номер облікової картки платника подат­ків: 2530818213) підписати Статут ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВА­РИСТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ» в затвердженій новій редакції та вчинити дії, пов'язані із державною реєстрацією Статуту в затвердженій новій редакції у встановленому законодавством порядку, включаючи ви­дачу на вказані дії відповідної довіреності.
4.  Про ліквідацію філії «ПРИСТАНЬ «ВІННИЦЯ» ПРИВАТНОГО АКЦІО­НЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ».
Проект рішення:
4.    Ліквідувати філію «ПРИСТАНЬ «ВІННИЦЯ» (код за ЄДРПОУ 14287595) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ» у зв'язку із негативним впливом її діяльності на загаль­ний фінансово-економічний стан Товариства. Надати повноваження Голові Правління на призначення ліквідаційної комісії та здійснення передбачених законодавством дій щодо проведення процедури ліквідації.
5.   Про ліквідацію філії «ПРИСТАНЬ «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ» ПРИ­ВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ».
Проект рішення:
5.  Ліквідувати філію «ПРИСТАНЬ «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ» (код за ЄДРПОУ 25501950) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИЇВ­СЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ» у зв'язку із негативним впливом її діяльності на загальний фінансово-економічний стан Товариства. Надати повноваження Голові Правління на призначення ліквідаційної комісії та здійснення перед­бачених законодавством дій щодо проведення процедури ліквідації.
6.  Про ліквідацію ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІЧКОВЕ ПАСАЖИРСЬКЕ ЕКСКУРСІЙНЕ АГЕНТСТВО».
Проект рішення:
6. Ліквідувати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІЧКОВЕ ПАСАЖИРСЬКЕ ЕКСКУРСІЙНЕ АГЕНТСТВО» (код за ЄДРПОУ 24092018) єдиним учасником якого є ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИ­СТВО «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ», як таке, що протягом останніх трьох років не здійснює господарської діяльності та не приносить жодного економічного ефекту. Надати повноваження Голові Правління на призна­чення ліквідаційної комісії та здійснення передбачених законодавством дій щодо проведення процедури ліквідації.
Від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати їх проведення акціонери мають право ознайомитись із документами, необхід­ними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення акці­онерів відбувається за наступними адресами: м. Київ, вул. Верхній Вал, буд. 70 та м. Київ, вул. Електриків, буд. 12, в робочі дні з 09 год. 00 хв. до 16 год. ЗО хв. з перервою на обід з 13 год. 00 хв. до 14 год. 00 хв., а в день проведення Зборів також у місці їх проведення, в порядку, встановле­ному законодавством, Статутом та внутрішніми положеннями Товариства. Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акці­онерів з документами: Голова Правління Лошак Костянтин Анатолійович. Телефон для довідок: 0 (800) 306-046.
Відповідно до вимог статей 36, 38 Закону України «Про акціонерні това­риства» акціонери мають право:
- на ознайомлення з документами необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати їх проведення;
-  на ознайомлення з проектом договору про викуп Товариством акцій у разі якщо порядок денний Зборів передбачає голосування з питань, визна­чених статтею 68 зазначеного закону від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати їх проведення;
- на звернення до Товариства із письмовими запитаннями щодо питань, включених до проекту порядку денного Зборів та порядку денного Зборів до дати проведення Зборів;
-  на внесення пропозицій, щодо питань, включених до проекту порядку денного Зборів, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товари­ства. Пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Збо­рів Товариства вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів, а пропозиції щодо нових кандидатів до складу органів Товариства не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів. Пропозиції щодо вклю­чення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядо­вої ради Товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонова­ний кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що канди­дат пропонується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора. У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку ден­ного Зборів щодо дострокового припинення повноважень голови колегіаль­ного виконавчого органу (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) одночасно обов'язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціо­нерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосібного ви­конавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження;
- на оскарження рішення Товариства про відмову у включенні його про­позицій до проекту порядку денного Зборів.
Для участі в Зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу акціонера відповідно до вимог законодавства. Для участі в Зборах представника акціонера йому необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу такого представника відповідно до вимог законодав­ства та довіреність на право участі та голосування на Зборах. Довіреність на право участі та голосування на Зборах, видана фізичною особою, по-свідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють но­таріальні дії, чи депозитарною установою відповідно до встановленого На­ціональною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі у Зборах повинна містити чітко визначені пра­вомірні, конкретні та здійсненні юридичні дії, які належить вчинити пред­ставнику акціонера. Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який час відкли­кати чи замінити свого представника на Зборах. Про призначення, заміну та/або відкликання представника для участі в Зборах акціонер має письмо­во повідомити про це реєстраційну комісію та керуючого санацією Товари­ства. Голосування на Зборах представників акціонерів здійснюється відпо­відно до зареєстрованих голосів та відповідно до завдання акціонера, що видав довіреність щодо голосування.
Загальна кількість акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Зборів становить 35 000 000 штук. Загальна кількість голосуючих акцій станом на дату скла­дання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Зборів становить 34 662 194 штуки. Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до про­екту порядку денного: krp.com.ua
Наглядова рада ПрАТ «КИЇВПОРТ»