П`ятниця, 26 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство Управління мехенізованих робіт "Гідроенергобуд", код за ЄДРПОУ 04679796
Адреса: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, промислова зона
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 197 від 16.10.2018, № сторінки 8

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 19.11.2018
Місце проведення: Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, промислова зона, адмінбудівля ПрАТ «Юженергобуд», 1-й поверх, кабінет 2.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО УПРАВЛІННЯ МЕХАНІЗОВАНИХ РОБІТ «ГІДРОЕНЕРГОБУД»
Приватне акціонерне товариство Управління механізованих робіт «Гідроенергобуд»,
код ЄДРПОУ: 04679796, місцезнаходження: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, про­мислова зона (далі-Товариство) повідомляє про проведення позачерго­вих загальних зборів акціонерів, що відбудуться 19 листопада 2018 року о 10-й годині за адресою : Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, про­мислова зона, адмінбудівля ПрАТ «Юженергобуд», 1-й поверх, кабі­нет 2.
Реєстрація акціонерів відбуватиметься 19 листопада 2018 року з 09-00 до 09-45 за місцем проведення зборів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право участі у загальних зборах 13.11.2018 року.
Перелік питань разом з проектом рішень (крім кумулятивного голосування) щодо кожного з питань, включених до проекту порядку
денного:
1. Обрання Лічильної комісії. Припинення повноваження лічильної комі­сії.
Проект рішення: Обрати лічильну комісію у складі: голова лічильної ко­місії- Нікіфорова Л.О.; член лічильної комісії- Конопацький О.О Припини­ти повноваження лічильної комісії по завершенню загальних зборів.
2.  Обрання Голови та Секретаря загальних зборів акціонерів Товари­ства.
Проект рішення: Обрати Головою загальних зборів - Ясеницького І. М., секретарем - Волосовського С.В.
3.  Затвердження звіту Комісії з припинення (перетворення) Приватного акціонерного товариства Управління механізованих робіт «Гідроенерго­буд».
Проект рішення: Затвердити звіт Комісії з припинення (перетворення) Приватного акціонерного товариства Управління механізованих робіт «Гід­роенергобуд».
4. Затвердження передавального акту Приватного акціонерного товари­ства Управління механізованих робіт «Гідроенергобуд».
Проект рішення: Затвердити передавальний акт Приватного акціонер­ного товариства Управління механізованих робіт «Гідроенергобуд» станом на 19 листопада 2018 року.
Кожний акціонер - власник простих акцій Товариства має право озна­йомиться з документами, необхідними для прийняття рішень з питань по­рядку денного Загальних зборів, зокрема але не виключно з проектом до­говору про обов'язковий викуп акцій, після отримання повідомлення про проведення Загальних зборів. Акціонери можуть ознайомитись із зазна­ченими документами, у робочі дні за адресою: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, промислова зона, адмінбудівля ПрАТ УМР «Гідроенер­гобуд», каб. № 4 та/або Миколаївська область, Доманівський район, с Прибужжя вул. Степова, 4 на першому поверсі каб. № 1 територія ЮБК ПрАТ УМР «Гідроенергобуд», у робочі дні, з 10.00 год. до 17.00 год., а в день проведення Зборів - за місцем їх проведення. Посадова особа, від­повідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Голова комісії з припинення(перетворення) Бабін Олег Олексанрович. Телефон для довідок (05152) 9-53-69.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення загальних зборів.
Зазначені пропозиції мають відповідати вимогам, визначеним Законом України «Про акціонерні товариства».
Акціонери мають право надати письмові запитання та отримати пись­мові відповіді щодо питань, включених до проекту порядку денного за­гальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів.
Кожний акціонер - власник простих акцій Товариства має право вимага­ти здійснення обов'язкового викупу Товариством належних йому простих акцій у випадках та порядку, визначених ст.69 Закону України «Про акціо­нерні товариства».
Реєстрація акціонерів (їх представників) проводиться на підставі пере­ліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах. Для участі у Загальних зборах акціонеру (його представнику) необхідно мати доку­мент, що ідентифікує особу, який зафіксований у реєстрі (бажано - пас­порт), представнику(ам) акціонера - також документ, що підтверджує по­вноваження представника на участь у Загальних зборах у відповідності до вимог чинного законодавства України; для керівника акціонера - юридич­ної особи: завірені печаткою юридичної особи витяг зі Статуту та докумен­ти, що підтверджують його обрання (призначення) на посаду керівника, паспорт.
Представником акціонера на загальних зборах акціонерного товари­ства може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а також уповноважена особа держави чи територіальної громади.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, ви­дана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадови­ми особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цін­них паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими доку­ментами.
Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціо­нерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто пе­релік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передба­чено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.
Надання довіреності на право участі та голосування на загальних збо­рах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника
ТАКОЖ ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що власники цінних паперів, які не уклали договору з депозитарною установою та право голосу яких обмеже­но згідно пункту 10 розділу VI Закону України «Про депозитарну систему України», мають право бути присутніми та зареєстрованими на загальних зборах акціонерного товариства, що проводяться після 11.10.2014 року (без видачі таким особам бюлетеня для голосування).
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проек­том рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денно­го, а також інформація, зазначена в частині 4 ст.35 Закону України «Про акціонерні товариства»: umr.pat.ua
Відповідно до переліку осіб, яким надсилається повідомлення про про­ведення загальних зборів складеного ПАТ «НДУ» станом 12 жовтня 2018 року загальна кількість акцій складає 1 252 555 шт , кількість голосуючих акцій 1 091 075 шт.