Четвер, 25 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акцiонерне товариство "Об'єднана страхова компанiя "ОСК Резерв", код за ЄДРПОУ 23738116
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 198 від 17.10.2018, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 19.11.2018
Місце проведення: місто Київ, вул. Новозабарська, 2/6, оф. 422

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБ'ЄДНАНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ОСК РЕЗЕРВ»
(ідентифікаційний код 23738116) (надалі Товариство) повідомляє про проведення чергових Загальних зборів акціонерів (надалі Збо­ри), які відбудуться 19 листопада 2018 року об 11.00 годині за адресою: місто Київ, вул. Новозабарська, 2/6, оф. 422. Реєстрація акціонерів Товариства здійснюється з 10.00 до 10.45 за місцем про­ведення Зборів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у Збо­рах - 13 листопада 2018 року.
ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:
1. Обрання членів лічильної комісії. Проект рішення:
Обрати лічильну комісію у складі: Байдюкова Оксана Георгіївна, Бі­лоус Анна Миколаївна. Головою лічильної комісії обрати Байдюкову Оксану Георгіївну.
2. Прийняття рішення з питань проведення Загальних зборів акціонерів.
Проект рішення:
Затвердити наступний регламент розгляду питань порядку денного: Доповідь по кожному питанню порядку денного до 10 хвилин. Для ви­ступів при обговорені до 5 хвилин. Голосування з усіх питань порядку денного здійснюється з використанням бюлетенів.
3. Затвердження Положення з проведення відкритого конкурсу з від­бору суб'єкта аудиторської діяльності для надання послуг з аудиту фі­нансової звітності Товариства за 2018 рік.
Проект рішення:
Затвердити Положення з проведення відкритого конкурсу з відбору суб'єкта аудиторської діяльності для надання послуг з аудиту фінансо­вої звітності Товариства за 2018 рік.
4. Надання Наглядовій раді Товариства повноважень з прове­дення відкритого конкурсу з відбору суб'єкта аудиторської діяльнос­ті для надання послуг з аудиту фінансової звітності Товариства за 2018 рік.
Проект рішення:
Надати Наглядовій раді Товариства повноваження з проведення від­критого конкурсу з відбору суб'єкта аудиторської діяльності для надання послуг з аудиту фінансової звітності Товариства за 2018 рік.
5. Затвердження відповідальної особи за проведення відкритого кон­курсу з відбору суб'єкта аудиторської діяльності для надання послуг з аудиту фінансової звітності за 2018 рік.
Проект рішення:
Відповідальною особою за проведення відкритого конкурсу з відбору суб'єкта аудиторської діяльності для надання послуг з аудиту фінансо­вої звітності за 2018 рік визначити Ажурову Олену Петрівну .
6. Обрання суб'єкта оціночної діяльності та затвердження умов до­говору, що укладається з ним, встановлення розміру оплати його по­слуг.
Проект рішення:
Обрати суб'єктом оціночної діяльності Підприємство громадської ор­ганізації інвалідів «Центр економіко - правового забезпечення» (код в ЄДРПОУ: 3314654), для здійснення оцінки ринкової вартості майна То­вариства, та затвердити умови Договору, що укладається з ним, встано­вити розмір оплати його послуг в сумі до 15 000,00 грн.
Інформація з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного розміщена на веб-сайті www.rezerv.com.ua.
Для реєстрації та участі у Зборах акціонер пред'являє паспорт, а представник акціонера - паспорт та довіреність. Довіреність на право участі та голосування на Зборах видана фізичною особою, посвідчуєть-ся нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріаль­ні дії, або депозитарною установою. Довіреність на представництво ін­тересів юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.
Акціонер має право ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням То­вариства: м. Київ, вул. Новозабарська, 2/6, оф. 422. Відповідальна осо­ба за порядок ознайомлення акціонерів із зазначеними документами є Голова Правління Шкільняк О.П. тел. (044) 501-90-31. Акціонер має пра­во внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку ден­ного Зборів не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів. Згідно з переліком осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Збо­рів складеним станом на 08.10.2018р. загальна кількість простих імен­них акцій Товариства складає 7 273 900 штук, загальна кількість голо­суючих акцій 5 250301 штук.
Наглядова Рада ПрАТ «ОСК РЕЗЕРВ»