П`ятниця, 19 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 14

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВЕСТІНТРО", код за ЄДРПОУ 39942600
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 200 від 19.10.2018, № сторінки 9

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 19.11.2018
Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Васильківська, будинок 28, офіс 2.

До уваги акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВЕСТІНТРО»!
(код ЄДРПОУ 39942600)
Акціонери ПрАТ «ВЕСТІНТРО» повідомляють, що позачергові загальні збори акціонерів ПрАТ «ВЕСТІНТРО» (надалі- Товариство), (місцезнахо­дження Товариства: 01601, м. Київ, вул. Прорізна, 8) скликаються на 19 листопада 2018 р. за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, будинок 28, офіс 2.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у позачергових Зборах, буде складений станом на 24 годину 14.11.2018 р.
Початок реєстрації акціонерів- о 10 годині 00 хвилин, закінчення реє­страції- о 10 годині 45 хвилин. Початок Загальних зборів- о 11 годині 00 хвилин.
Порядок денний зборів:
1.  Про обрання лічильної комісії Зборів Товариства.
2.  Звіт директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту генерального директора.
3.  Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту наглядової ради.
4. Звіт Ревізора Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідка­ми розгляду звіту та висновків Ревізора по річному звіту та балансу Това­риства за 2017 рік.
5.  Про затвердження річних результатів діяльності Товариства, затвер­дження річного звіту та балансу Товариства з урахуванням висновків Реві­зора за 2017 рік.
6.    Про затвердження порядку розподілу прибутку Товариства за 2017 рік.
7.  Про припинення повноважень членів Наглядової ради, встановлення кількості осіб членів Наглядової ради, терміну повноважень Наглядової ради та обрання нового складу членів Наглядової ради Товариства.
8.  Про затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладати­муться з членами Наглядової ради Товариства; про встановлення розміру винагороди членам Наглядової ради Товариства. Про обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з членами Наглядової ради То­вариства.
Адреса власної веб-сторінки Товариства: http://vestintro.com.ua До дати проведення Загальних зборів акціонери можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку ден­ного та можуть надсилати пропозиції до проекту порядку денного позачер­гових загальних зборів, за адресою: м. Київ, м. Київ, вул. Велика Васильків­ська, будинок 28, офіс 2, в робочі дні тижня з 09.00 до 18.00, тел. +38044 234 03 55. Особа, що відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - акціонер - Васильченко Лілія Ігорівна.
Акціонери в порядку, встановленому законодавством, мають право вно­сити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного та/або проекту рішення із запропонованих питань. Пропозиції вносяться не пізніше, ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше, ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових пи­тань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонер­ного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кан­дидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропо­нується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора.
Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найме­нування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропону­ється цим акціонером до складу органів товариства.
Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів. У такому разі рішення наглядової ради про включення питання до проекту порядку денного не вимагається, а пропозиція вважається включеною до проекту порядку денного, якщо вона подана з до­триманням вимог ЗУ «Про акціонерні товариства». Мотивоване рішення про відмову у включенні пропозиції до порядку денного загальних зборів надсила­ється наглядовою радою акціонеру протягом трьох днів з моменту її прий­няття. У разі внесення змін до проекту порядку денного загальних зборів акці­онерне товариство не пізніше, ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок ден­ний, а також проекти рішень, що додаються на підставі рішень акціонерів.
Для реєстрації в якості учасників зборів акціонери-фізичні особи пови­нні надати документ, що посвідчує особу (паспорт), представники акціонерів-фізичних осіб - документ, що посвідчує особу (паспорт) та дові­реність, засвідчену нотаріально чи іншим чином згідно законодавства України. Представники акціонерів-юридичних осіб повинні надати: керівни­ки - документ (витяг із документу) про їх призначення (обрання) на посаду керівника юридичної особи-акціонера та документ, який посвідчує особу (паспорт); інші представники - довіреність, засвідчену печаткою підприєм­ства та підписом керівника чи засвідчену іншим чином згідно з законодав­ством, та документ, який посвідчує особу представника (паспорт).
Акціонери ПрАТ «ВЕСТІНТРО»
Підтверджуємо достовірність інформації, що міститься у повідомленні
І.В. Бєлицька
П.І. Васильченко
18.10.2018 р.