Субота, 27 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 4

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "Залізничні шляхи", код за ЄДРПОУ 22523595
Адреса: 36011, м. Полтава, вул. Шевченка, 3
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 136 від 19.07.2018, № сторінки 3

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.08.2018
Місце проведення: 36011, м. Полтава, вул. Шевченка, 3

ПОВІДОМЛЕННЯ про скликання позачергових загальних зборів акціонерів
приватного акціонерного товариства
«страхова компанія «залізничні шляхи»
1) Повне найменування та місцезнаходження товариства: Приватне ак­ціонерне товариство «Страхова компанія «Залізничні шляхи» (далі - Това­риство), код за ЄДРПОУ 22523595, місцезнаходження 36011, м. Полтава, вул. Шевченка, 3.
2) Дата, час та місце проведення загальних зборів: позачергові за­гальні збори акціонерів Товариства відбудуться 20 серпня 2018 року о 12.00 год. за адресою - 36011, м. Полтава, вул. Шевченка, 3, кімна­та 1.
3) Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: реєстрація акціонерів відбудеться 20 серпня 2018 року з 11.00 год. до 11.45 год.
4) Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у за­гальних зборах: станом на 24 годину 14 серпня 2018 року.
5) Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:
1. Обрання Лічильної комісії Загальних зборів акціонерів. Проект рішення:
1.Обрати Лічильну комісію у наступному складі:
Лічильна комісія у складі однієї особи - Сазонової Ірини Віталіївни;
2. Припинення повноважень обраної Лічильної комісії з моменту завер­шення позачергових загальних зборів Товариства.
2. Обрання Голови та секретаря Загальних зборів акціонерів. Проект рішення:
Обрати Головою Загальних зборів акціонерів - Губарькову Наталію Лео­нідівну;
Обрати секретарем Загальних зборів акціонерів - Гланц Анжеліку Вікторівну..
3. Затвердження регламенту проведення Загальних зборів акціонерів. Проект рішення:
Затвердити наступний регламент Загальних зборів акціонерів: трива­лість доповідей - до 15 хвилин, тривалість відповідей на запитання - до 2 хвилин, голосування з усіх питань порядку денного проводити з викорис­танням бюлетенів для голосування та по деяких питаннях буде застосова­но кумулятивне голосування..
4. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Правління Товариства та обрання складу Правління Товариства.
Проект рішення:
1. Припинити повноваження членів Правління Товариства у складі: Голова Правління - Матковська Вікторія Володимирівна;
Член Правління - Буркова Лідія Антонівна; Член Правління - Гланц Анжеліка Вікторівна.
2. Обрати Правління Товариства у наступному складі: Голова Правління - Буркова Лідія Антонівна;
Член Правління - Хоменко Тетяна Володимирівна; Член Правління - Гланц Анжеліка Вікторівна.
5. Затвердження цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Правління Товариства та обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Правління Товари­ства.
Проект рішення:
Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Правління Товариства та уповноважити новообрану Голову На­глядової ради на підписання цивільно-правових договорів з кожним чле­ном Правління Товариства.
6. Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства та обрання складу Наглядової ради Товари­ства.
Проект рішення:
1. Достроково припинити повноваження членів Наглядової ради Това­риства у складі:
Голова Наглядової ради - Мамай Ігорь Валентинович; Член Наглядової ради - Овчаренко Ганна Вікторівна; Член Наглядової ради - Губарькова Наталія Леонідівна.
2. Обрати Наглядову раду Товариства у наступному складі: Голова Наглядової ради - Матковська Вікторія Володимирівна; Член Наглядової ради - Мамай Ігорь Валентинович;
Член Наглядової ради - Губарькова Наталія Леонідівна.
7. Затвердження цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства та обрання особи, яка уповноважу­ється на підписання цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради Товариства.
Проект рішення:
Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства та уповноважити новообрану Голову
Правління на підписання цивільно-правових договорів з кожним членом Наглядової ради Товариства.
Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного -http:// www.zsh.com.ua/
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, я якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів
Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонерне товариство надає акціоне­рам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням товариства (36011, м. Полтава, вул. Шевченка, 3, кімната 2) у робочі дні з понеділка по п'ятницю з 09 год. 00 хв до 18 год. 00 хв. , а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення з 09 год. 00 хв. до 11 год 45 хв. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: на­чальник департаменту юридичного забезпечення Губарькова Наталія Лео­нідівна. Телефони для довідок: (0532) 50-02-03; 56-92-98;
Від дати надіслання повідомлення про проведення Загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонери відповідно до статті 36 Закону України «Про акціонерні товариства» мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денно­го, а також надавати Товариству письмові запитання щодо питань, включе­них до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного За­гальних зборів.
Товариство до початку загальних зборів надає письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту поряд­ку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів.
Відповідно до статті 38 Закону України «Про акціонерні товариства» кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань.
Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найме­нування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення.
У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного за­гальних зборів щодо дострокового припинення повноважень голови колегі­ального виконавчого органу (особи, яка здійснює повноваження одноосіб­ного виконавчого органу) одночасно обов'язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціонерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження.
Зміни до проекту порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих пи­тань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціоне­рами питань або проектів рішень.
Для участі у зборах необхідно мати документ, який посвідчує особу, а представникам осіб - довіреність на право участі та голосування на збо­рах. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах (на­далі - довіреність), видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою. Довіреність від імені юри­дичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування. Під час голосування на Загальних зборах представник пови­нен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник ви­рішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голо­сування на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого пред­ставника.
Наглядова рада ПрАТ «Страхова компанія «Залізничні шляхи»